25 yaşında bir Bulgaristan Türkü olarak yazıyorum, çok değil 15-20 sene öncesine kadar Türkiyede yaşamak hayalimizdi. Kültür programları vardı kanal 7de türkiyeyi geziyorlardı, bütün mahalle izleyip izleyip imreniyorduk. Ailem neden 89da orada kalmadı diye ağlıyordum resmen. O insanlar, hayvanlar, işlek caddeler, tarihi eserler, kültürlü insanlar ve daha birsürü şeyler.
Anlamıyorum ne olduda birden bire çöküş yaşadı? Şu an Belçikada yaşıyorum ve Türkiyeyle ilgili biri bir şey dese millet dinden başlıyor ekonomiden çıkıyor. Önceden bir ağırlığı vardı. Twitterda dolanıyorum, deprem konusunda da insanlar ya çok aşırı dinci ya da din ile ilgili her şeyi küçümsüyorlar.
Aşırı uç noktalarda yaşayıp olayı inada bindirip elinizde olanı da kaybediyorsunuz, yapmayın.
15-20 sene önceki Türkiye olsa bu durum böyle olmazdı. Lütfen kendinize gelin bir ülke nasıl yıllarda ilerleyip medeniyette geriler? Hayalimdeki Türkiyeyi özlüyorum
Anlamıyorum ne olduda birden bire çöküş yaşadı? Şu an Belçikada yaşıyorum ve Türkiyeyle ilgili biri bir şey dese millet dinden başlıyor ekonomiden çıkıyor. Önceden bir ağırlığı vardı. Twitterda dolanıyorum, deprem konusunda da insanlar ya çok aşırı dinci ya da din ile ilgili her şeyi küçümsüyorlar.
Aşırı uç noktalarda yaşayıp olayı inada bindirip elinizde olanı da kaybediyorsunuz, yapmayın.
15-20 sene önceki Türkiye olsa bu durum böyle olmazdı. Lütfen kendinize gelin bir ülke nasıl yıllarda ilerleyip medeniyette geriler? Hayalimdeki Türkiyeyi özlüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maalesef yönetmeyi bilmeyenler yüzünden bu haldeler
haklisin gecen bulgur arkadaismla konustuk bu konuyu ve istemsizce bulgaristanda yasama hevesim geldi 😅 askerligide edirnede yapmamda buna neden olabilir ama tlde cok dustu :(
Bulgaristana çökük diyorduk biz valla Türkiye ona yaklaşmaya başladı. İnşallah iki devlette toparlar kendisini
hic sorma ya mavi gozlu beyaz tenli kadinlar ulkemizden gidecek yakinda sahsen uzuluyorum 🙂🙂🙂
Bu yazı bana üzgün olduğumu hatırlattı... Nasıl düzeleceğiz biz? Cevabı çok uzun çok karışık ve kabul etmesi çok zor.
şu an eskisinden daha iyi
Benim hayatım öyle yani
15-20 sene öncesi de iyi falan değildi. Tv'de gördüğümüz her şeye inanırsak o oo
4-5 yaşlarında bir çocuk anca tv den izlerdi ama 😅
Bu yönetim ve ona oy verenler yüzünden ne hale geldik
nedne geldigi orta da bakara göreceksin
özlüyorsan gel
yaşa
İşte sorun bu artık yaşamak istemiyorum. 20 sene önceki hali olsa 1 dakika beklemezdim
20 sene önce sen kaç yaşındaydın?
4-5 yaşlarımdaydım. Türkiyeyi de anca tv den biliyordum hiç gelmemiştim. Acayip güzel ve modern geliyordu gözüme, ama şimdi öyle değil. Ben o hissi özledim
Kıyametin sonundayz
Neden acaba