Arkadaşlar memleketimizde son 20 senede tüm kamu düzeni & sistemi bertaraf edilip fiilen işgal edilmiştir.
Eğitim, Ekonomi, Sağlık, Adalet, Hukuk, İç işleri ve Dış İşler, Tarım, Üretim, Tsk ve Egm
Her şey daha da beter olmadı mı? Bence ATATÜRK'ÜN Gençliğe Hitabesinde ne yazıyorsa o oluyor :)
Ben günümüz CB'si ve partisini, partisinin ittifaki mhpnin
Ve sözde 6'lı masanın hepsinin birer vatan haini olduğunu düşünmekteyim.
Ya sizler? Sizce akp mhp ve 6'masa (hdp dahil) hepsinin İstiklal mahkemelerinde yargılanması gerektiğini düşünüyor musunuz?
Dediklerine katılıyorum
Hayır ben bir koyunum, o yüzden katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel arkadaşlar aloooooooo katılım olsun alooooooooo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında birçok konuda aynı veya benzer düşüncelere sahip olsak ve ben sorunu ciddi bir şekilde yanıtlamak için hazırlanmışken konuya eklediğin şıkları gördüm. Ya koşulsuz senin fikrine katılmak gerekiyor, katılmayanlar ise koyun oluyor. Klasik cahil cühela sorusu ve anketi olmuş. Ben senin aksine herkesin fikrine saygı duyarım ve dinlerim, dinlerse anlatırım. Senin gibi birisinin bile düşün yani..! Sırf eleştiri, isyan, hakaret... Çözüm önerin var mı yok, çözüm sunabilecek birilerini dinleyebilir misin, yok, tahammül edemezsin. Ya senin görüşüne katılacak ya da katılmayan herkes koyun veya vatan haini. Kusura bakma da kendini ve senin gibi olanları da, bu ülkeye bir katkı sunmak yerine böyle bölücülük yapıp asıp kesenleri de o yukarıda saydığın grupların içerisine dahil etmelisin. Sanmıyorum anlayacağını ancak anlayana budur sözüm.
Dostum çok boş yapmışsın :d memleket bu haldeyken tabii ki kalkıp senin gibi saIakarın dırdırını çekecek değilim. Çözüm mü istiyorsun :) Çözüm hepsinin idamı, yargılanması ve tekrardan Atatürk İlke ve İnkılaplarının hayata geçirilmesi. Hadi yol al şimdi.
berbat hale geldi.. daha ne olabilir derken her gün yeni Bir sey.. bunun sonu nere varır hiç bilmiyorum iyi değiliz iyi yere de gitmiyoruz.. ekonomi iyi diyeni boğacak moddaydim
Kesinlikle sana katılıyorum :) Peki sence Hükümet partisi bu suçları işlerken sözde muhalefet göz yumdu mu? Memleket bu hale gelirken onlarda suça ortak olmuş olmuyorlar mı?
ortaklar tabikii hepsi birbirinin aynı hiç bir farkı yok
İşte aradığım yorum <3