Güncellemeler
+1 yıl
Çok yaşa değil, çok derdi bunu dicektim orada ama klavye yanlış cevirmis
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim bunu sinirle derdi içten demezdi ama sonra tövbe de etmezdi ama sinirle ağzından hep bu çıkardı ben de Allah tövbe de etmediği ve sürekli bunu dediği için Allah kardeşimi böyle mi sınıyor acaba diye merak ediyorum 🫤
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır değil maalesef ama rabbim sınıyor istese onun da canını alırdı
Yani Allah kardeşimi böyle mi sınadı sürekli öyle dediği icin🫤
Yani tamamen tesadüf ama o acıyı çekmek onu yaşamak onun sınavı
Bilmiyorum bu kadar kelimesi kelimesine bedduanin tutması bana tesadüf gibi gelmiyor 😐
Belki de tutmuştur
Ama şey diyorlar beddua eden kişi haklıysa beddua tutar ama haklı değilse beddua tutmaz sahibine geri döner sahibine geri de dönmedi gerçi de ama beddua da oylemiymis tutması için haklı olması lazımmış bilmiyorum ya of
Haklı mıydı peki kardeşin
Hayır değildi işte beddua ona da geri gelmedi annemin o evden ölüsü çıktı bilmiyorum acı bir tesadüf mü bu yoksa beddua öylece nedensizce tuttu mu bilmiyorum 🥺
Yani kardeşimi sınamak için mi tuttu bilmiyorum 🥺
Her iki ihtimalde kötü en iyisi düşünmemek
Keşke düşünmesem 🥺
herkesin imtihanı diyelim
Yani kardeşim sürekli öyle dedi diye Allah da ona bu imtihanı mi verdi🫤
Bilemeyiz sırrını ama şu an eminim kardeşin onu dedğinden çok pişmandır. Bu onun imtihanı sayılır
Tabi orası oyle🥺ben sadece o beddua yüzünden yani beddua tuttu da öyle mi öldü annem onu merak ediyorum hep🥺
Yok bitanem şöyle herkesin vadaesi nefesi ve eceli bellidir. Ama ölüm sebebleri sadece farklıdır. Hani insanlar intihar ediyor ya buda bir ecel yani dünyadaki Allah ın ona ayırdığı ömür bitmiştir. burada imtihan nerde ölüm sebebini intihar olrak kendi yapması. Yani o intihar etmeden yaşasaydı. Yine aynı saniyede ölücekti. Ama günahkar olmucaktı. öncelikle Allah sabır versin mekanı cennet olsun. Ama anneninde vadesi bitmişti. Bu geçekleşirkende Allah kardeşine bir ders vermekistedi. Belki kadeşin beddua etmeseydi annen başka bişekilde yine aynı saatte vefat edicekti ama ne mesala kalp krizi. Buda kardeşine bir ceza.
Yani kardeşim beddua etse de etmese de annem ölecekti ama yine de bu benim dediğime çıkmıyor mu yine de
Evet öyle
Bazıları da bedduanin tutması için kardeşinin haklı olması lazım diyor haklı değilse kardeşine geri döner a ama oda olmadi bilmiyorum anlamiyorum😏