Antepteyim. Uyumazsam en ufak sarsintida korkuyorum. Uyursamda tam 4 te uyanıp 5e kadar uyuyamıyorum. 5ten sonra uyuyorum. Her an sallandigimizi hissettiğim için uyurken bile korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Qyila kadar daha donemeyiz tabiki artcilar yeni kirilmalar olusturmazsa
şu an adana da bekleniyormuş. Allah korusun
Adanada evime girdin sorun yok
Dikkat edin derim. Maras depremini söyleyen adam iki gün önce mi ne Hatay ve Adana sıradaki iller dedi. Bugün hatayda oldu. Allah korusun dikkat edin yine de. Bence tedbir amaçlı bir çanta hazırlayın.
Cantam arabamda evde tedbirim yanimda 3kucuk suyum yiyeceklerim kaldigim odannin cevresinde iceceklerim var kiscasi ben tedbirimi aldim
Tamamdır sevindim.
Tedbir bizden gerisi kaderden
Aynenn öyle
antepteyim..
uykuyu unuttum geceleri
gündüzleri idare ediyoruz
Hece bende uyumak istemiyorum ama en ufak sarsıntıda korkuyorum. 10. Güne kadar sıkıntı yoktu. 10. Günden sonra korkmaya başladım ben.
ayaktayım ben sabah beşten sonra uyuyorum ekseri
Hangi semt
ilçedeyim ben
Ilcedeyim derken anlamadım?
nizip biliyor musun
oradayım ben
semti değil yani ilçesi :)
biraz uzağında oluyor
Ha anladım
iyi o halde
siz hangi semttesiniz
Mervesehirdeyim
orası biraz yüksek normalden..
Rabbim hepimize akıl sağlığı versin
Amin amin sanki hareket ettikçe evi ben sallıyormuşum gibi hissediyorum.
yani
onu herkes hissediyor
evde iş yerinde de hissettim
bir süre bu çok normal
sevdiklerinize sarılıp birbirinize destek olacaksınız
Sorunda o sarılacak biri yok 😅 bizimkilerin yanında hep korkmuyormus gibi davransigimdan şimdi sarılırsam tüm o güç gösterileri devrilir gider valla
hahahahahaha
o zaman ayıcığa filan sarılın :D
Aynen 😅😅
ama keşke güç gösterinde bulunmasanız
sarılmak gerçekten insanı iyi hissettiriyor
ben bolca anneme yigenlerime arkadaşlarıma sarılıyorum bu sürede
birlikten kuvvet doğar unutmayın
Biliyorum. Ben onlar yanimdayken ya da gündüz korkmuyorum. Ben gece odama girince korkmaya başlıyorum. Aynı zamanda karanlıktan da korkuyorum. Babaannemle aynı odadayiz horlayinca garip sesler çıkıyor geçen gün ciddiyim ölüyor sandım yataktan nasil kalktığımı bilmiyorum. Eğer korktuğumu anlarlarsa en ufak bir sözümde hemen teselli vermeye çalışırlar aslında bu kötü bir şey değil fakir Ben kendimi kötü hissediyorum.
tek başına gögüslemek zor bazı şeyleri..
odada yalnız olmak daha kötü aslında..
yaşlıların uyuması biraz gürültücü olabilir
kulaklık tak uyu desem sesleri duymazsın
neyse konuşmak istersen kafanı dağıtmana yardımcı olurum en azından sabahcıyız ikimizde o kesin:)
Ya çok teşekkür ederimm. Su saate kadar dayandım bu platform sağ olsun. Sizlerle konuşup vakit geçirebiliyorum. Bu saatten sonra uyur muyum uyumaz miyim bilmiyorum.
ben uyumayacağım kesin..
en azından bu gece için beşi görmeden uyuyamam
Kendinize dikkat edin lütfen. Sizinle sohbet etmekten keyif aldım. Teşekkür ederim.
Sizde kendinize dikkat edin :)
gidiyorsunuz o halde
Evet uyumaya çalışayım. Uyumayınca sarsıntı da dilim tutuluyor resmen 😅 uyuyamazsam yazarım diyeyim o halde.
tamam iyi geceler kendinize dikkat edin sevgiyle kalın
Teşekkür ederim. Sizlerde.
Geçmiş olsun cidden artık herkes korkuyor
Teşekkürler , maalesef
Neredesin çadırda mi
Hayır çok şükür evimdeyim. Zaten bu yüzdende korkuyorum demeye utanıyorum ama korkuyorum.
Hadi ya Allah yardımcın olsun eviniz sağlam mi yoksa ilçede niydin
Az hasarlı dediler bizim eve
Fox da izledim az hasarlı denilen evde yaşanmaz inanmayın
Valla Fox TV basli başına zaten güvenilmez bir kanal benim için
Gerçeği onlardan öğreniyorsun ama a haber den mi?
Sadece bir haber programı izlemiyorum. Hepsini de izlemeye çalışıyorum. Doğruluğundan şüphe edince de araştırıyorum.
Bende öyle ama Fox dan başka hepsi abartı gerçekten yardım da geç mi kalındı Cidden tarafsız olarak yorum yapar mısın bunu araştırıyordum
Ekip sayısını her yerden destek gelmesine rağmen yine de yeterli değildi. Çöken bina sayısı çok, enkaz altında kalan vatandaş sayısı çok. Haliyle yetişme sıkıntısı oldu. Hani hatayda aynı anda 100 eve bakılıyor mesela ama diğer evlere bakacak ekip yok. Onlar sırasını bekliyor gibi sanki. O 100 ev bittikten sonra diğerlerine sıra gelecek gibi. Ama bir yandan da adamlar üreyemez ki en fazla kurtarma ekibi bu kadar. Her kurtarma ekibide elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Kimse ayak ayak üstüne atıp kahve içmiyor. Bazı bölgelere yardım gidemedi ilk başta sonradan gidilmesi başladı. Ama bizim vatandaşların yardım gelmedi bizi ölüme terk ettiler demeye hakları olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi. Konuya bir diğer açıdan bakarsakta ecel denen bir şey var. Vaktin, zamanın dolunca şu boğazında kalır ölürsün şu bahane olur. Enkaz altında ilk günden ölen var. Enkaz altında 11. Günde sağ çıkarılan var. Birinin zamanı doldu. Birinin daha yaşayacak zamanı var. Dediğim gibi olaylara iki açıdan da bakarım. Tek bir şeyi gozetmem. Hepsini göz önünde bulundurmaya çalışırım. Bu benim kendi fikrim, böyle olduğunu düşünüyorum.
Deprem Bir doğa olayı buna Kader demek işin içinden sıyrılmak ama 10 il çok geniş bir alan bu konuda benim düşüncelerimi söylemişsin deprem ülkesi olmamıza rağmen neden bu tür senaryoların önceden planlaması yapılmadı
Evet depreme kader demek cahillik. Şayet o binalar malzemeden calinmadan, düzgün bir zemin üzerine, sağlam bir bina yapsalardı ben o zaman yikilsaydi bu kader olurdu. Ama sen gel malzemeden çal, kaygan zemin üzerine, resmen deniz kumuyla ev yap. Sonra depremde yıkılınca da kader de. Bu gerçekten cahillihinde ilerisinde. Biz genç kusaktayiz yani depremlerin fazla olduğu bir ülkeyiz. En temelde binalar düzgün herkese yapilmaliydi. Yanlış kentleşme oldu. Raylı sisteme pahalı diyorlar ama bu kadar insanın canından daha önemli olamaz. Bak ne 42 bini ne 50 bini biz en az 200 bin vatandaşımızı kaybettik. Hala da geç değil. İzalator yapılsın. O yeniden inşaa edecekleri kentlere önlemler alınarak yapılsın. Veyahut toki evleri gibi yapılsın. Bu oyuncak değil. Oldu canım yıkılsın yeniden yapılsın yıkılsın yeniden yapılsın.
Ne güzel sevdim seni işte bende öyle düşünüyorum fikrim değişti bu nedenle oy kullanırken.
Araştırıp hakikatı öğrenmek elimizde sonuçta. Kulaktan dolma bilgilerle değilde gerçek bilgilerde gidilmeli sandığa. İşte şuanda çektiğimiz sıkıntıda bu zaten.
Değrem bölgesinden uzaktayım ama fay var bizim burada da eşimde yok işte uyuyamıyorum
😥 Allah esirgesin
Amin hepimizi korkuyorum ve korkarken utanıyorum ordaki indanlar aklıma geliypr
Evet evet benimde, aminn
Amin amin
Namaz kıl bari teheccūd😂😂