Sallantı olduğu an evden kaçmak mı gerekiyor yoksa sallantının durmasını mı beklemeli?

Sallantı olduğu an evden kaçmak mı gerekiyor yoksa sallantının durmasını mı beklemeli?

Çok kötü deprem oldu bu sefer çok korktum kesin gidiyoruz dedim dolap üstüme yıkılacak sandım o an dolabı açmıştım mutfak ta yeğenim yanımdaydı ben bağırdım annemler içeriden geldi yeğenim beni kucağına al dedi tuttum annem aldı anneme asağıya inelim diye bağırıyorum annem bekle bağırma diyor
Anneme çok sinirlendim
Ağladım dedem merdivenden zor iniyor onu indirmeye çalışırken aklım çıkıyor bu sefer ilk depremden daha çok korktum ağladım ya hatay da yeni binalar yıkılmış 6.2 deprem olmuş

anneme çok sinirlendim o’ an çaresizsin hiçbir şey yapamıyorsun Allah’ım ne sallandı durmasını bekleyelim hemen kaçalım gidelim 😥

Güncellemeler
+1 yıl
Kıyamete kadar yaklaşıyoruz korkmuyorum değil Şu an gözümden yaş geliyor ailemi Allah korusun kaybetsem tek başıma ne yapacağım.
İstanbul ‘ da deprem olacakmış 7.7 büyüklüğünde 🥲 Allah’ım inşallah olmaz “ Deprem “ çantası hazırlayın nolur ne olacağını bilmeden yaşıyoruz yarının.

Günlerdir beni iyi sanmayın aklımdan çıkmıyor
Gece yatıyorum sallanıyorum sanıyorum ama bir ara iyi sallandık hissettim hastalığım üstüne geldi.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sallantı olduğu an evden kaçmak mı gerekiyor yoksa sallantının durmasını mı beklemeli?