Önce mübarek 3 Aylar olan Recep ayında, 7 derece, bugün mübarek Şaban ayının ilk gecesinde 6 derece deprem olması tesadüf mü?

Kendimce bir hipotez oluşturdum. 31 Ocak Yılbaşı gecesi biz o kadar kutlamak İslam'a aykırı. Kâfir gibi yaşamayın dedik, başta ünlüler olmak üzere dalga geçtiler. “Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde yoktur, günahtır, diyenlere şey diyin; dünyanın güneş etrafında attığı turu kutlayacağız” vb. Peki sonra ne oldu? 31 -01-02-03-04-05-06= 6 Şubat yani tam 7 gün içinde ve Recep ayında yani mübarek 3 aylarda Maraş Merkez olmak üzere 7 gün içinde 7 şiddetinde deprem oldu. Peki bu deprem bekleniyor muydu? Bakalım yabancı jeoloji Profesörü ne demiş?

Fransız Deprem Bilimci Le Pichon, yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlere ilişkin olarak, "İkinci deprem tamamen öngörülemez bir depremdi. Burada deprem gerçekleşeceği söylenemezdi. Bu imkansız" dedi.

Bilime göre imkânsız olan şey biz Müslümanlara göre Allah Teâlâ'nın hikmeti ve uyarısıdır İslam'da. Çünkü imkânsızlar sadece onun elindedir. Peki bugün ne oldu? Bugün mübarek 3 aylar Şaban ayının ilk gecesi ve 6 üzeri deprem oldu. Üç ayların ikisinde salladı. Kaldı şimdi Ramazan. Umarım Marmara depremi olmaz Ramazan'da. O zaman bu sözümü hatırlarsınız. Bana göre Allah Teâlâ resmen bize haddinizi bilin diyor bana göre. Tâbi doğrusunu Allah Celle Celaluhu bilir.

Önce mübarek 3 Aylar olan Recep ayında, 7 derece, bugün mübarek Şaban ayının ilk gecesinde 6 derece deprem olması tesadüf mü?