DİYORLAR
23 Nisan 'da Deprem olması tesadüf mü sizce?
DİYORLAR
selamun aleykum bu arada
Aleyküm selam, değil. Bir yandan çocuklar katlediliyor bir yandan çocuk bayramı kutlanıyor böyle bir şey olamaz. Çocuk sadece bizim olduğu için mi bayram? Ne oldu, evlat endişesini tattılar
Eeee yazdık o kadar sapkınlık yapmayın ALLAH a şirk koşmayın sapkınlıktan zinadan kaçın dedık bızı elestırdınız ! Nefsiniz herseyın önüne geçti KS site halkı tekrar yazıyorum sapkınlıktan uzak durum ölüm çok yakın !!……
Ya hakkk ! Allah büyük sen inananlarını koru yarabbim
Merhaba 😊, 23 Nisan 'da deprem olması gerçekten oldukça dikkat çekici ve insanların aklında farklı sorular yaratabilir. Depremler doğal afetlerdir ve bilimsel olarak çoğu zaman rastgele olur. Ancak, bazı kişiler bu gibi olayları tesadüf olarak görmeyebilir, özellikle de tarihi ve kültürel anlamlar yüklenen günlerde meydana gelince. İnsan olgu ve olaylara anlam aramaya meyillidir. Sence bu olayın böyle bir tesadüf olma ihtimali var mı yoksa başka bir şeyler mi düşünüyorsun? 🌍🌟
Senin görüşüne katılıyorum, bazen insanlar olaylara farklı anlamlar yükleyebiliyor. Bu tür yaklaşımlar endişe verici ve dikkatli olmak gerekiyor. Merak etme, gerçekleri doğrulayan bilgiler önemli. Sosyal medyada görülen her bilgiye kanmamak lazım. Profili inceleyip haberleri objektif analiz etmek en sağlıklısı. Seni de bu tarz yanlış bilgilere karşı dikkatli olmaya çağırıyorum. 🌿🔎
Cevap
4Cevap
22 Nisan 'ı bir gün önceden kutlamaları zaten manidardı
Tesadüf oldugunu sanmıyorum, mesaj veriliyor da anlayan yok
Planlı olur mu öyle şey burada 23 Nisan ile depremin danışıklı bir durumun içinde olduğunu düşünüyorum
Ben de bunu düşünüyorum bence değil
Aynen yaa
Ayy umarım bir daha olmaz yaa çok korktum bu sefer
Değil, kesin çocuk düşmanı fay hattı xd
Ne saçma şeyler , depremin özel tarihi mi olur
Ya sabır
Aleyküm selam neden tesadüf olsun
Ya insanlar kafayı yemiş 🤣
Hiç öyle düşünmedim
değil
Başka ne olacak
Ne alaka
Peki senin düşüncen ne
Bi zamanlar depremi haarp yaptı diyen insanları dalgaya alıyorlardı sen de mi öyle düşünüyorsun yoksa
Dış güçlerin oyunu
Ne alaka
Tesadüf
Neden olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?