Arkadaşlar malum kaç gündür depremler konuşuluyor, yer bilimci değilim ama hobi olarak takip ettiğim bir alan, maalesef yer kabuğunda olağanüstü bir hareket söz konusu, belki bir çoğunu farketmiyoruz ama 6 Şubat sonrası günlük 500 civarında deprem oluyordu, şu an 350 civarında, fay hattı kendine geliyor derken, 6.4 lük yeni bir deprem meydana geldi, bu deprem çok büyük değil ama orada olanlarında hissettiği üzere bunun genel olarak artçılarının boyutu da büyük durumda, bir çoğu da hissediliyor, bu noktada evlere girilmemesi gerekiyor, yine bu depremlerin bağlı olduğu fay hattı Elazığ a kadar uzanıyor, Hatay Elazığ arasında hazar gölünde bitiyor, fay bu kadar, sonuç olarak bu fay hattı Mısır tarafında ve ya Kıbrıs tarafında bir deprem e de sebep olabilir, yine bir üst tarafta bulunan ve Kayseri bünyan, erzincan kemaliye ye kadar uzanan diğer fay hattını tetikliyebilir, ancak bunların kırılması daha güç, zira yer kabuğu denizde daha incedir, siz ne düşünüyorsunuz? Depremlerden etkileniyor musunuz? Ben sürekli sallanıyor gibi hissediyorum, sürekli lamba ya bakıyorum, inşallah birdaha böyle bir afet yaşamayız. Aklınıza takılanları yorumlarda sorabilirsiniz..
Güncellemeler
+1 yıl
Deprem ağı uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim, deprem öncesi dahi bildirim geldiği söyleniyor, play.google.com/.../details linki bu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil