Allah yardımcıları olsun ya :(
Şehit Murat Apaydın caddesinde yıkılan bina.@AFADBaskanlik ekipleri müdahale ediyorlar. pic.twitter.com/YpFYETjm77
— Haluk Levent (@haluklevent) February 20, 2023

Allah yardımcıları olsun ya :(
Şehit Murat Apaydın caddesinde yıkılan bina.@AFADBaskanlik ekipleri müdahale ediyorlar. pic.twitter.com/YpFYETjm77
— Haluk Levent (@haluklevent) February 20, 2023

Hiç müdahale etmemek lazım aslında, bas bas bagiriliyor 1 yıl boyunca artçı depremler olur. Bu artçilar 7 şiddetine dahi yaklasabilir diye,3-4 şiddetinde depremler her gün yüzlerce defa oluyor. Hasar tespiti yapılmamış, röntgeni çekilmemiş binaya hangi akla hizmet tekrar girer bir insan, binlerce insan aptal olduğu için mi çadırlarda, arabada konteynerlarda kalıyor. Diyecek söz bulamıyorum.
@EAGLEJK Tek çözüm o eve tekrar girmek mi? Nasıl bir insan hadi kendisini bosverelim ailesini böyle bir riske atar. Çadirlar, konteynerler bölgelere büyük oranda ulaştı artık kendimizi kandırmayalım. Müdahele etmemek lazım derken asıl söylemek istediğim ölüme terkedilmeleri değil, üzülüyorum bu olaylara hemde çok fazla, büyük bir yıkım oldu her şey yoluna girecek tekrar, şu keşmekeş biraz bitsin, sağlam yapılar kontrol edilsin ondan sonra evlere girsinler veya eşyalarını alsınlar demek istiyorum. Yazik değilmi canlarına, bilmiyorum artık.
@dogatpll Biraz daha dişinizi sıkın her şey normale dönecek, büyük yıkımlarda bu tür sorunlar oluyor.99 depreminde de olmuştu. Her şehirden onlarca tır yardım malzemesi ve milyarlarca lira bağış toplandı ama bunlar koordinasyon sağlayamadığından bu tür aksaklıklar halen devam ediyor.2 kez gönüllü oldum deprem bölgesine gitmek için ikisindede reddettiler.
@EAGLEJK
Evet suç mutaahitte değil, ülkeyi yönetenlerde değil, muhtarda değil, suç en başta bu halkta, bu müteahhitler, yöneticiler ve muhtarlar uzaydan gelmedi. Bu halk onları seçti ve bu konumları verdi. Biz insanız bu tür afetlerde elbette üzülürüz, duygularımız var ama olaya mantıklı şekilde bakınca, ne siyaset nede müteahhit sorunu falan olmadığını anlarsınız, bundan 20 yıl sonra yine benzer bir depremde nüfusunda artmasıyla beraber 150-200 bin kişi ölecek, bu halk cehaleti üstünden atamadığı sürece, dürüst olanlara itibar etmeyip yoz olanlara itibar ettiği sürece, söylenecek çok şey varda susuyorum. Tam anlamıyla bir kentsel dönüşüm yapmak isteyen siyasi partiyi bu halk iki dönem üst üste seçmez, çoğu şeye göz yumulmasini devletten talep eden bu halk, çürük binalarına kaçak kat çıkıp belediyelerin göz yummasini talep eden bu halk, neyse konu uzuyor, herkes önce kendini değiştirecek.
Kurtlar Vadisi bir tanıtımında 2023 Amerika'nın Türkiye senaryosu kısmında Kahramanmaraş Diyarbakır Malatya taraflarına yani Güney Doğu tarafına Kürdistan devleti kurulmuş devlet içine devlet kurmuşlar
2023 İsrail'in Türkiye Senaryosunda Kürdistan yerine Büyük İsrail.. Büyük İsrail Projesi
Avrupa'nın Türkiye senaryosu Trabzon'da pontus devleti vb
Bizim senaryomuz ise dünyanın her yeri Türkiye'nin olması yani tüm her yer
Eğer doğruysa boşuna Türkiye Süper güç olacak demiyorum
Tek dünya da tek devlet Türkiye diye..
Kurtlar Vadisi gerçekten sadece bir dizi değil kanıtlıyor..

Olmuş, şu an bir bina enkazından 1 kişi sağ çıkarttılar, 3 kişi daha varmış, büyük ihtimal kısa bir süre içinde onları da çıkartacaklar. Eşyalarını çıkartmak için girmişler, ağır hasarlı binaymış ve o esnada deprem olmuş.
Cevap
33Cevap
Yıkım olmuş sanırım
Hatay’daki deprem kolay bir deprem gibi görünmüyor ve sadece bir doğa olayından itibaren kaldığını düşünmüyorum bu harp olayı gerçek mi diye düşündürüyor
Onlar uydurma laflar depremler dünyanın heryerin de olan bir şey Abd de de Çin de de Japonya da da Türkiye de de çok olur
Bizde sallandık ev sağlam ama annem de artık bize çadır kur diyor bahçede 3 odalı çadır kur diyor söz sabah kuracam dedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😪
Gecmis olsun
@pirpirella000 sağol Allah razı olsun
Dün bi arkadaşla deprem sonrası yamuk binalar hakkında konuşmuştuk, önlem vs. Alınmsası gerek felan dedik galiba bugünkü olan depremdeki , yıkılan binalar bahsettimiz binalar umarım can kaybımız yoktur
O binalar zaten hasarlı yapılardı. Önceki kadar enkaz da kalan olmamıştır
Afad kaç kere uyardı tehlikeli binalara giymeyin. Demek ki eşyalar candan daha kıymetli bazılarına
depremler ve daha niceleri yani sonumuzu kötü görüyorum.
3 mü 4 mü hayatını kaybeden olmuş TRT haber şimdi söyledi.
3 kişi diyorlar inşallah onlarda yara almadan çıkarlar.
Çok zor durum Allah herkese yardım etsin. Evi de bırakmak zor eşyayı da
Of ekipler geri dönüyordu sanırım bir de, hızlı müdahale edilir umarım
3 ölen olduğu söyleniyor. Enkazda kalan insanlar varmış
maalesef olmuş riskli binalarda kalanlar vardı
İnş kimseye bir şey olmamıştır yorum yapamıyoruz bile artık üst üste
O kadar uyardılar, hasarlı binalara girmeyin diye. Eden kendine etti. Yazık oldu. Şuana kadar 3 ölü diye biliyorum.
herkes çadırlara geçti diye biliyorum inşallah olmamıştır yani
Ambulans sesinin ardı arkasi kesilmiyor Şu an an itibariyle
can kaybı yoktur inş, yorumsuz bir durum daha
Allahım sen gazabını bizden kaldır
Yaşamını kaybedenler dahi var, ne yazık ki.
Evet 6 kişi daha ölmüş diye duydum
Tabiki olmuştur evlerine giren insanlar soğuk diye
Hataydayım , oldu maalesef
En son 3 kişi ölmüştü
Ülkece ne ağır sınavımız varmış... 😢
3 kişi vefat etmiş maalesef
Oldu diyorlar twitter da
Hatay diye bir il yok artık.
Yakinda haritalardan silinirse şaşırmam
inşallah olmamıştır lütfen artık yeter ya
Ölmüştür yine insanlar tabi olmuştur Allahim sen büyüksün ya😭
Maalesef ölüler ve yaralılar varmış :/