Gündem Bulundugunuz şehir kaçıncı derece deprem bölgesinde? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim 3. Sizinki? Güncellemeler+1 yıl Güncell Bulundugunuz şehir kaçıncı derece deprem bölgesinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da risk yok sanırım 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Müstakil evde yaşadığım için merak etmiyorum Manisa da yaşıyorum 1 1 Yorumla Veysel454588 +1 yıl Benim de 1. Dereceymiş 😃 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. 1. Derece deprem bölgesi maalesef kırmızı yani Amasya Merkez de Yaşıyorum ben sen hangi şehirdesin ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım benim ayaklarım yani çorapların çok güzelmiş ayakların kaç numara ayrıca bu kadar odaklanmamalısınız psikolojinizi bozacaksınız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sivas tayım kaç burası bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3. Derece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müstakil ev Bişey olmaz inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ankara da risk yok sanırım
Müstakil evde yaşadığım için merak etmiyorum Manisa da yaşıyorum
Benim de 1. Dereceymiş 😃
1. Derece deprem bölgesi maalesef kırmızı yani Amasya Merkez de Yaşıyorum ben sen hangi şehirdesin ki?
Canım benim ayaklarım yani çorapların çok güzelmiş ayakların kaç numara ayrıca bu kadar odaklanmamalısınız psikolojinizi bozacaksınız
2.. İStanbul Sultanbeyli..
Eskişehir. Sanırım 3. derece burasıda
Sivas tayım kaç burası bilmiyorum
3. Derece
Müstakil ev
Bişey olmaz inşallah
biz 3.5 atıoruz
1. derece
hepsinden alıyo
Hiç bakmadım