Erzincan'dayım. Elbistan ve Malatya'nın depremlerini hissettik. Her yer sallandı, herkes soğukta kendini dışarı attı. Çok korktuk, zor kendimizi dışarıya attık. Hâlâ elim ayağım titriyor.
Trabzon'dayım. sabaha karşı olan depremi hissetmiştik. az önce olan 7.5 depreminde de baya sallandık. Türkiye'nin ortasından itibaren doğusu kuzeyinden güneyine beşik gibi sallanıyor şu an. itidalli ve sakin olmalıyız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ankaradayım az önce sallandı az bir şey
Erzincan'dayım. Elbistan ve Malatya'nın depremlerini hissettik. Her yer sallandı, herkes soğukta kendini dışarı attı. Çok korktuk, zor kendimizi dışarıya attık. Hâlâ elim ayağım titriyor.
Trabzon'dayım.
sabaha karşı olan depremi hissetmiştik.
az önce olan 7.5 depreminde de baya sallandık.
Türkiye'nin ortasından itibaren doğusu kuzeyinden güneyine beşik gibi sallanıyor şu an.
itidalli ve sakin olmalıyız.
zonguldaktayız burada hissedilmedi ama tv den görüyorum tüm depremzedelerin kardeşlerimizin abilerimizin üzüntü ve korkusunu paylaşıyorum :(
Batman'dan Elazığ a geçiyoruz yardım için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Herkes dikkatli olsun Allah yardımcımız olsun.
Diyarbakır'dayım. Yine kötü sarsıldık. Yine yıkılan binalar oldu. Allahım sen güç ver. 🙏
İstanbul hissetmedik ama Allah yardım etsin çok zor 🥺
Amasya Merkez de Yaşıyorum ben burada hafif sallantı hissettim
Giresundayim hissetmedim. Ama doğudaki Kürt Türk kardeşlerime geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun inşallah bu soğukta zor 😔
az önce olan deprem tüm bölgede etkili oldu.
Trabzon dayım ben de baya salladı.
Sen bundan da çok korktun değil mi:(
Ay ben korktum ama dizimdeki rahatsızlıktan dolayı evden çıkamıyorum, asansöre binmem gerek.😱
Aa Allah şifa versin 😕
Teşekkür ederim🙏
Ankara Bile sarsıldı
Çok uzaklarda yükseklerde
Konya’dayım hissedildi çok kötüydü
İstanbul