Biri dedi ki « Türkiyenin gercekleri » ve baska yorumda şöyle yazmış biri « 2023 yıl olmuş bu kadar ölüm olmuşsa demek ki ters giden biseyler var Türkiye de »
Sizce kim sorumlu bu depremlerden
Sizce kim sorumlu bu depremlerden
Önlem almayan hükümet başka kim olabilir. Kızılay ve afad paraları nerde. Ben söyleyim bekir bozdağ diyorki hep yola gidiyor paralar. Önlem için alınan paralar yol yapımına gidiyor. Bu koca ülke ancak bu kadar dikkatsizce yönetilebilirdi. Yol yapıp milletten ücret toplamak varken kim napsın halkın can sağlığını. Siyaset yapma bu günde diyeninde a*zına sı*çarım bu saatten sonrada. İnsanlar hep ölüyor ama ilerleme sıfır. Tabi ölen onların canı kanı değil. Lanet olsun böyle yöneticiye de devlete de !!!
Cevap
5Cevap
Sorumlusu biz vergi oderken kendisini ve akrabalarini zengin eden malum insan, ilk kaybettigi secimde ucaga binip kacmazsa bir sey bilmiyorum
Erdogandan bahsediyorsun galiba
Sorumlular imar barisi cikarip riskli binalarda oturulmasina izin veren 21 yildie kentsel donusumu yapmayan ve deprem vergilerini yol yeme icmeye harcayan beceriksiz iktidar ve onun başindaki zat acil secim olmasi şart..
birinci sorumlu rasathane çünkü denildiği gibi 7,7 değildi 10 dan aşağı değildi bu yaşadığım içinbiliyorum
Depremin bir sorumlusu yok. Doğa.
Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?