Güncellemeler
+1 yıl
Ankara ve Kayseri'de de var aynı imkanlarda yatılı iş ama Kayseri de deprem 3. derece , 10 ilde etkilenip yıkılan binaların olduğu 1 -2 şehirde 3. bolgede tehlikeli o yüzden İstanbul'da kine baslamayi düşünüyorum? Kafayı yiyeceğim artık 2 haftadır korkudan baslayamadim 😔sizce hangi şehir bu 3 yerden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bina yaklaşık 20 yillikmis ,99 depreminden sonraki kurallara göre yapılmış ama yokuşlar falan var kaya olabilir vs dedi aile. 😔ne yapmalıyım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu devirde İstanbul'a yerleşilmez. ne iş yaparsan yap zaten fakir kalacaksn. ekstradan şehrin nüfusu aşırı ve kiralar ona göre iyice artıyor her gün. ee deprem de binaya bağlo umraniye düşük hissetse de yapı stoğu kötü durumda
Soruyu iyi okuyun öyle cevap yazın !! Yatılı iş yani aylık 11.000₺ alacağım ve her şey oradan ayda 4 gün iznim var o günlerde Max 2000₺ harcarim tüm ihtiyaçlarım krem bakım kuaför gezme vs için o da. Kira ne alaka 😂
sen de cevabı iyi okur. genel bir cevap yazdım. yapı stoğu kötü dedim. nerde kalırsna kal deprem sırasında oturduğun evin çökmeme garantisi yok İstanbul'da
Kira yazmışsın yatılı işte kira yokki😂ha yani İstanbul'da her ev çökecek bunu mu diyorsun anlayamadim?
çok sağlam binada otırman lazım. iskanlı ve yeni bina olmalı ki bu bile riskli. uzmanları dinlemiyor musun İstanbul depreminin eli kulağındaymış ve maraş filan yanında basit kalacakmış. dolayısla ben olsam ankarayı tercih ederim
Ankara 'daki iş elaman almış bile 😔her yer kabul etmiyor ki beni daha 20 yaşım diye😒 İstanbul dışı 1 ilde daha var iş o da 3 katlı koca villa işi 1 bayan daha çalışıyormuş gündüzlü 1 bayan da 15 günde 1 detaylı temizliğe geliyormuş+ ben olacağım? İstanbul'daki 2 katli 4+1 ev üst kat bana ait zaten.. ve bu İst daki işte İst dışı işte 11.000₺
Ümraniyede oturuyorum ama ister ümraniye olsun ister kadıköy ister üsküdar binaya bağlı hersey
Ne diyim aileye şimdi ben binanız yeni mı kaç katlı diye mi soruyum yani diyorsun?
Bişey sormayın ailende zatrn bilmrz. Depremde yeni yıkılan binalarada depreme dayanıklı diyorlardı ama yıkıldı yani bilemezsin
Yani sorarsam beni terseler diye düşünüyorum çünkü okumuş insan herhalde sağlam olmayan yerde oturmaz?
Evet
Ümraniyenin neresindesinşz
O kadar açık bilgi veremem burada , ayrıca bilmiyorum tam adresi öğreneceğim soruyu güncellemeyi okuyun anlarsınız
Gayet sağlam. Kayalık bölge olduğu için bina iyiyse sorun olmaz. Ne iş yapıyorsun?
Tüm yorumlar okuyup soruyu + güncelleme olur musun? Gizliden çık ☺️ bilmiyorum aile dürüstçe söyledi olumlu olumsuz yanlarını ne yapmalıyım bilmiyorum bugün karae vermek zorundayım 13 gündür işsizim 5krs um yok😔
Hepsini nasıl okuyayım şimdi :) güncellemeleri okudum. Bina yaşı 99 sonrası olması önemli ama yeterli değil. Binayı düzgün yapmamışlarsa altı kayalık olsa bile bir şey değiştirmez
Altı kayalık olmasi iyi bir şey mi?
Tabiki. Daha sağlam daha güvenli
Emin misin ne okudun sen abi
Araştırmaları okudum. Okuduğum bölüm ile alakasız bir durum bu. Ev alırken, ev kiralarken bilinmesi gereken şeyler özellikle deprem bölgesinde yaşıyorsan. Güvenmiyorsan google'dan araştırma yapabilirsin.
Aile dekinadam öyle dedi araştırmış ve msviymis o bölge İBB sitede o ne demek
Ümraniye güvenilir yerlerden bi tanesi, bina da yeniyse için rahat olsun
Ne diyim aileye şimdi ben binanız yeni mı kaç katlı diye mi soruyum yani diyorsun?
Ümraniye çok eskiden taş ocağıymış sağlam der büyüklerimiz ama önemli olan binanın sağlamlığıdır.
Yoo depremi bu kadsr kafaya takmayın diyorum. Ne zaman olacağını kimse bilemez. Yıkılacağı varsa 6 aylık binada yıkılıyor.
Neresi olduğuna bağlı bir kaç yeri hariç tehlikeli
Tehlikeli yerleri yaz ve kaynağını?
Kaynağı basit
İstanbul
Hangi mahallesi acaba
Ümraniye de evim var kayaların üzerine yapıldı
Ee yani? soruya cevap?
Yahu benim mahalle güvenilir
Hangi mahallesi? Nereden biliyorsun?
Esenevler iyidir
Avrupa daha cok etkilenecekmis Naci Görür izle Youtube
Eveet daha eski yapılar var o tarafta ve fay hattı geçiyor. Ümraniye anadolu yakasında bu yüzden rahat
Niye Esenevler iyi dedim ya? Avrupa'da değil mi
Yok canım ümraniyenin bir mahallesi sen esenler veya esenyurt ile karıştırdın😂
En tehlikeli yer
Kaynak?
Gel dolaş zaten anlarsın