Bir depremzede olarak İstanbul için endişeleniyorum?

neden ülkenin dört bir yanında deprem bekleniyor.. hayır uyaranların da suçu yok adamlar işini yapıyor aksine iyilik yapıyor haber ediyor ama bu hükümet yılların zayıf denetimsiz binasını nasıl güçlendirecek neden bugüne kadar denetim yetersizdi? insan canı bu kadar mı değersiz. adana da yaşıyorum depremde 30 saniye sürmüyor evler yıkılıyor. burada her an deprem bekleniyor hala. yani bu çok korkunç insan canına zar atar mı? İstanbul'da imamoğlunun söylediğine göre 60 bin bina sağlam değilmiş. yani koca İstanbul'a hükümet bugüne kadar ne yapmış? sözüm imamoğlundan öncekilere. bu adam şimdi bu 60.000 bina ile başa çıkacak? hala oy vermeye devam edin %52! ekonomi bitiyor , ülke resmi olarak batacak! türklük tartışılıyor, yabancı işgali mülteci işgali var! siyasal islamcılar mecliste! yazık! ileri gitmemiz gerekirken olduk osmanlı. ilber ortaylı diyor osmanlının yanlış hatırlamıyorsam %80 ı cahilmiş. biz bu 80 ı indirmişiz %52 ye!

Güncellemeler
+1 yıl
tebrikler kutlamaya devam hüloğ reis suvan ekmek yerim batanı böldürmem. heyt be bayrağına neden türk bayrağı diyorsunuz diyenle ittifak olan akpye oy atarsınız ama cahiller pkk ve hizbullah terör örgütü değil diyen size yarandı ama biz atatürkçüler yaranamadık
Bir depremzede olarak İstanbul için endişeleniyorum?