Güncellemeler
+1 yıl
tebrikler kutlamaya devam hüloğ reis suvan ekmek yerim batanı böldürmem. heyt be bayrağına neden türk bayrağı diyorsunuz diyenle ittifak olan akpye oy atarsınız ama cahiller pkk ve hizbullah terör örgütü değil diyen size yarandı ama biz atatürkçüler yaranamadık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Deprem ülkesiyiz deprem en buyuk beklenti bu ulkede ama gercekleri görmüyorlar deprem gerçeği
hala oy veriyorlar insanlar canını dahi düşünmüyor ya
Ee iste bazi seyler degismiyor mecbur bırakılıyor..
Türkiye de yaşıyorsun bunlara alışman lazım. Aha sen bu yazıyı yazmayana dek çoğu insan unutmuştu bile 5 6 ay önce ki felaketi.. üzgünüm burası böyle. Erken unutuluyor her sey
biz hala tetikte deprem bekliyoruz adana da bir hafta önce 5.6 oldj daha büyük olabilirmiş 7.7-7.6 komşu maraş ve birsürü deprem artçı yetmezmiş gibi ama gittiler depremin üstüne bunca ekonomi bozulmasının üstğne yine oy verdiler
Hiç sorma hiç sorma çok acımasız olacak ama ben depremi 2020 -2023 depremlerin görmüş biriyim. Artık hiç kimseyi umursamıyorum ailem dışında. Çok acımasızca gelecek biliyorum ama herkes hak ettiğini yaşar düşüncesindeyim. beni ilgilendirmiyor.
söyleyecek bir şey yok.. kelimeler bitiyor bu millete
Ülkenin ağzına s*çtılar en ucuz şey can
maalesef hala oy veriyorlar daha ne olsa akıllanmaz bu millet bunların bu kadar düşük ıq lu nasıl olabildiklerini anlayamıyorum
Bugün Konya'da 5 büyüklüğünde deprem oldu. Ülkenin hiç bir yerinde burada olmaz diye bir şey yok ve hala hiçbir çalışma yapılmıyor. Milleti o evlerin altında bırakıp yardımla kandırıyorlar. Millet de Allah devletimize zeval vermesin diyip seviniyor. İnsanlar her gün korku içinde uyuyup uyanıyorlar. Yazık. Her gün ölümle burun burunayız. Şansa yaşıyoruz her birimiz gerçekten
evet bunca yıl ödenen deprem vergisini çalmışlar halk sanıyo tüm yardımlar hükümetten hayır tüm halk seferber oldu tüm ülke ona rağmen yine çaldılar bu paralardan. yahu bu halk anlaşılamaz euro otuz hala oy veriyorlar sonumuz hiç iyi değil
Hala anlamak için neyi bekliyorlar anlamıyorum gerçekten
he ya en dandik kahve olmuş 100 lira
evet avrupa bizi kıskanıyo türkiye yüzyılı reis
deprem öldürmez müteahhit öldürür
devlet onları denetlemek için var?
doğru ama devletide insanlar idare ediyor buna göz yuman herkesin ahirette hesabı verislin zira dünyanın adaleti beni tatmin etmez
evet hala oy veriyorlar hala şaka gibi
oy verme sebepleri diğer tarafın idare etmeye layık biri gibi durmaması olmasın
diğer taraf ekonomiyi 30 euro yapmadı depremde insanların canına kast etmedi. bu nasıl bir beyin yapısıdır ki canına kast edene veriyor diğerine idare edemez diyip geçiyor canını alarak mı idare ediliyor?
şuanda bir ev almaya kalk alamazsın maaşın 100 bin değilse krediler uçmuş vay süper idare
taşa oy veririm tayyipten iyi yönetir
ablam örneğin paraya değer katacak bir proje sundular mı ya da bu deprem olayınının bir daha tekaralanmayacağına dair bir proje
hükümetin işi o, chp İstanbul'da yönetimde ve emin ol akpden iyi ilgileniyor bu yıla kadar orada yıkım inşa etmişler. sen neden hükümetin yapması gerekeni chp üzerinden eleştiriyorsun ne kadar tuhaf kazandırsaydınız da o zaman baksaydık napıyor.
chp ümit özdağ iyi parti hepsi akpden iyidir akp kadar kötü bir hükümet bilmiyorum
saldırgan tavrın hiç hoş değil gayet medenicede tartışa biliriz değil mi şimdi bir seçim var değil mi her makul insan gibi en iyi olanı seçmek gerkemez mi ve bunuda seçimlerde ne ile başarıcaz verilen vaatler ve sunulan projeler değil mi mesela pragmatist bakarak seçimde aday olsaydı direkt fatih er bakana verirdim projeleri mantıklı ve gelir getirecek projelerdi
saldırgan oldugumu yazdıgım hakaret dahi olmayan mesajdan mı çıkardın seni manipüleci.
seni niye manipüle edeyim ki 😀😀😀
haksız yargı yapmak manipüledir. ya ben neden sana açıklıyorum ki
haksız yargı yapmak manipülasyon mudur 😀😀😀
bir depremzede olarka İstanbul'a mı yerleştin
hayır neden ülkemin insanlarını düşünmeyeyim. depremde neden deprem bölgesine yardımlar geldi. şükür insanlar duyarsız değil.
nerede yaşyorsn peki
Çok doğru yazmışsın