Bir depremzede olarak depremden kaçıp uzaktan bir akrabamizin evine sığındık ama acayip şeyler oluyor !!! ?

Annemin uzaktan bir akrabası vardı adam daha önce bir evlilik yapıp boşanmış çocukları var neyse deprem oldu gidicek yerimiz yoktu adamda babamı arayıp gerekirse gelip bende kalsınlar ben evi terk ederim demiş neyse bizimkileri zar zor ikna ettim babam evle ilgileniyor annemle bende adamın evine gittik başta hersey normaldi adam bizimle Bayaa bi ilgilendi ama evi terk etmedi işin daha da kötüsü adamın psikolojisi bozuk psikiyatrik haplar falan kullanıyor neyse adam bana karşı Bayaa bi mesafeliydi dün gece birisinin kapımın önünde dolaştığını elini kaç defa kapı koluna attığını gördüm sonra annemin fısıltı şeklinde sesi geldi ortalık bir anda duruldu adam o saat te uyuyor olsa horlama sesi gelirdi ama yoktu yetmemiş birde müzik açmıştı bu sabah anneme sordum noluyor diye adam ortalıkta dolaniyormus bu gece yine yatmadan önce müzik açtı uyuyor olsa horlama sesi gelirdi anneme söyledim müzik sesinden uyuyamıyorum dedim annem müziği kapatsın diye yanına gitti müziği kapattırdı bu müzik sesiyle nasıl uyuyorsa dedi yalan adam uyuyor olsa horlama sesi gelirdi çok kötü korkuyorum depremden korkmadım bu adamdan korkuyorum gece yastığımın altına makas koydum adamın suratını delik deşik etmek için hiç bir şekilde uyuyamıyorum şu an yarın annemi burdan gitmeye nasıl ikna edebilirim?
Bir depremzede olarak depremden kaçıp uzaktan bir akrabamizin evine sığındık ama acayip şeyler oluyor !!! ?