Daha birkaç saat önce enkaz üzerinde yağmacı yakaladık üzerinde 100 milyardan fazla para çıktı altın vs. Anlamıyorum neden paralarını bankaya yatırmıyorlar her enkazda aynı muhabbet yapmayın böyle rica ediyorum yatırın bankaya gitsin. (Yağmacının ayağı merdivene takıldı en son)
Deprem olunca sen haklisin. Ama savas cikinca da tam tersi. Banka paramizi vermez ve nakit kral olur. Ve biliyorsun ki turkiyede bu donemde savas cikma ihtimali her zaman deprem ihtimalinden yuksektir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuda haklısın ama savaş aniden çıkmaz bunuda düşünmek lazım
Bizde aniden cikacak. Bu kadar multeci bosuna sokulmadi ulkeye.. ulkede herkes akrabaydi. o kadar birbirine dusurme cabasina karsinkimse kimseye karsismadi 40 yil. Ama libyalilar suriyeliler iraklilar bu is icin ithal edildi. ukraynalilar da savastan 2 gun once canli roportaj gordum hepsi savas olmayacak sadece hukumetle rusya arasinda bir anlasmazlik var rusya savas acamaz bize halklar arasinda sorun yok diyorlardi. Tam 2 gun once.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence fiziki biriktirmiyorum
Deprem olunca sen haklisin. Ama savas cikinca da tam tersi. Banka paramizi vermez ve nakit kral olur. Ve biliyorsun ki turkiyede bu donemde savas cikma ihtimali her zaman deprem ihtimalinden yuksektir.
Bu konuda haklısın ama savaş aniden çıkmaz bunuda düşünmek lazım
Bizde aniden cikacak. Bu kadar multeci bosuna sokulmadi ulkeye.. ulkede herkes akrabaydi. o kadar birbirine dusurme cabasina karsinkimse kimseye karsismadi 40 yil. Ama libyalilar suriyeliler iraklilar bu is icin ithal edildi. ukraynalilar da savastan 2 gun once canli roportaj gordum hepsi savas olmayacak sadece hukumetle rusya arasinda bir anlasmazlik var rusya savas acamaz bize halklar arasinda sorun yok diyorlardi. Tam 2 gun once.
Savas olmasina bile gerek yok. Reis bigun tersinden kalkar kimse parasini alamaz der. Nedenini kendi bile bilmez ama uygular bunu.
Bugün altın bozdurduk diyelim gecesinde deprem oldu, ne yapacağız? Nereye kadar bankaya yatırabiliriz ki.. 😶
Mesai saatlerinde yapın
O merdivenin basamaklarına sağlık :)