Taha Duymaz'ın vefat haberi geldi. Allah rahmet eylesin. İddialar durulur artık sanırım.

Taha Duymaz'ın vefat haberi geldi. Allah rahmet eylesin. İddialar durulur artık sanırım.
İnsanlar hep aynı şunu belirtmek istiyorum Taha vefat etti mekanı cennet olsun ama bizim insanlarımız ders almıyorlar neden mi trafikte özellikle çok gerginiz ya arkadaşlar ölüm var ölüm kalp kırmayalım belki bir gün bende ölüp gideceğim buralardan tek kelime Allah rahmet eylesin sonra ne olacak unutulacağım bu yüzden insanlarımızın artık kendine gelmesi lazım.
Allah rahmet eylesin ben zaten geleceğimi göremiyorum genç yaşta ölürüm gibi bir açıklaması vardı. Dediği de oldu.
Bu çocukla zamanında çok uğraştılar. Hatta depremden bir kaç gün önce kendi hesabında paylaşım yapmıştı bununla ilgili. Zorluk çekmiş biriydi bana göre. Şimdi her şey onun hayatında iyi olduğu halde bu trajedi oldu. Ölümünde bile rahat bırakmadılar. Yok ailesi prim kasmak için gizliyor, Yok şu bu. Allah rahmet eylesin. Gittiği yer ışıkla dolsun
Ayy yazık üzüldüm.. Gencecik birde burun estetiği olmuştu armağanin programda anlatıyordu gerçekten hayatın sizin için farklı planları olabilior siz ne yaparsanız yapın
Cevap
17Cevap
Depremde hayatını kaybedenlerin hepsine Allah rahmet eylesin
Huzur içinde yatsın.
O kadar iftira attılar be ölmüş allah rahmet eylesin keşke yaşasaydı da iftiralar gerçek olsaydı Çok üzüldüm ((
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ben zaten tahmin etmiştim. Allah sevdiklerine sabır versin.
Burada komplocu canım vardı ne oldu yok görüldü attı yok takip ettikleri arttı ne oldu? çok zekiydiniz her şey oyundu ne oldu?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ölümünde sebebi olanların da hakettikleri cezayı almalarını dilerim
Allah rahmet eylesin, vefat edenlerin arkadından konuşmak daha hoş değil
Allah rahmet eylesin... Hepimizin gideceği yer.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Diyelim tatlım
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Sevenlerinin başı sağolsun
Sağa çıkacak diye bişey yok allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm 😔
Herkese Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Dedim ben
Demiyelim
Diceksin
Allah rahmet eylesin