Kim kazanır bilemiyorum. Sanki her şey yüzde elli gibi.
Milliyetçiler
Cumhuriyetciler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne milliyetçi Ne cumhuriyetci şu ülkeyi düzgün yöneten biri olsun a partisi ya da b partisi diye yorumlamayacagim. Tek derdi koltuk para olan gelip oturmasın insanları unutmasın sadece kendilerini düşünmesinler
Kesinlikle katılıyorum görüşüne. Ama seneryo her dönem gelen yönetim gibi bu gelecek yönetimde de aynıları olur diye beklentideyim.
Valla helal olsun, ne denir ki düşüncelerine. Hatta yıllar öncesi bi konuşmaları var, diyorlarki; bu ülkede bir şeyler kötü gitti mi hemen dış güçler falan filan. Şimdi kendileri öyle söylüyorlar. Dış mihraklar falan.
Tamam dış güçler her zaman var ve her ülke dolaylı yoldan bir birlerine düşmandır.
Eminim! Çünkü İsrailli birtakım kişilerle muhabbetim olmuştu zamanında. Kendim elektrik işleri ile uğraşıyorum. Antalyadayım. İşim gereği bir çok farklı milletlerden yabancı uyruklu insanlarla iletişime geçiyorum. Yani çok üzülerek söylüyorum. Kendi insanımızdan 10 kişiden 2 si iyi çıkıyor. Yabancı uyruklu insanlardan 10 kişiden 9 u iyi çıkıyor. Hattta hemen hepsi iyi çıkıyor. O yüzden her zaman yabancı müşteriler gelmesi için dua ediyorum.
Diyenler oluyor hiç şüphesiz. Sonuçta bizler bu konuları dile getirmemizdeki asıl amaç ülkemizdeki insanlarımızıda o şekilde insana saygılı emeğe saygılı görmek istediğimizdendir.
Cevap
3Cevap
AKP ve MHP bunları yine gömecek.
HDP'ye ayrı aday çıkarttırıp 6+1 yapmaya çalışıyorlar. Farketmez. Muharrem İnce ve Özdağ'da katılsın.
Gömeceğiz!
%1 ile mi
Hmmmmm ders alınmamış galiba. %30 tayip diyor hâlâ
Ben.
Umit Ozdag
Ak parti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?