Gündem Önümüzdeki seçimlerde sizce kim kazanacak? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Millet İttifakı Cumhur İttifakı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Evet KS oylamaya gelin Önümüzdeki seçimlerde sizce kim kazanacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deniz_zzz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kim alır bilemiyorum. şu an çevremdeki herkes kararsız, ya da ekonomi çok etkilrdi. Bence oylar bölünebilir, ufak farklarla kazanır diye düşünüyorum kim kazanırsa. Umarım ülkemiz içün en iyiis olur🙏 1 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Malum kişi aday olursa Cumhur İttifakı alır. 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Millet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bennnnnn 0 9 Yorumla Soran +1 yıl sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pelin🙂 Yorumla Soran +1 yıl bi sürü pelin var hangi pelin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En güzel Pelin 🙂 Yorumla Soran +1 yıl hiç belli olmuyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya neden ama neden nede Yorumla Soran +1 yıl gizli olan bir şeyin güzel olduğu kesin değildir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama gizemliiiiii😒 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım gizemliyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kim alır bilemiyorum. şu an çevremdeki herkes kararsız, ya da ekonomi çok etkilrdi. Bence oylar bölünebilir, ufak farklarla kazanır diye düşünüyorum kim kazanırsa. Umarım ülkemiz içün en iyiis olur🙏
Tayyibin cetesi kaybedecek.
Malum kişi aday olursa Cumhur İttifakı alır.
Chp çöp. En iyisi zafer partisi.
Millet
Bennnnnn
sen kimsin
Pelin🙂
bi sürü pelin var hangi pelin
En güzel Pelin 🙂
hiç belli olmuyor ama
Ya neden ama neden nede
gizli olan bir şeyin güzel olduğu kesin değildir.
Ama gizemliiiiii😒
Ne yapayım gizemliyse