DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın korumaları Kahramanmaraş'ta ailesinden birkaç kayıp veren depremzedeyi tekmeledi. Ayakkabının tabanının bıraktığı iz, depremzedenin karnında ve sağ bacağında görüldü..
Ali Babacan'ın korumalarının saldırısına uğrayan Kahramanmaraşlı Murat Sevilir, olayın detaylarını birinci ağızdan anlattı..
Babacan 'Devlet yok' deyince benim canım sıkıldı. Nasıl devlet yok? İnsanın kör olması lazım. İş makinasından konuşamıyorsun. Görmüyor musun her şey burada! İçişleri Bakanı burada. Hepsi burada... Her yer devlet burada" ifadelerini kullandı..
Bu tepki karşısında Ali Babacan'ın alanı terk ettiğini dile getiren mağdur depremzede Murat Sevilir, "Öyle deyince konuşmayı terk etti. O arada bana tekme vurdular. 15-20 dakika sonra geri döndü. "Başkanım bu sana yakışmadı" dedim" şeklinde konuştu..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu maalesef
Mavi akp'den bir şey beklenmez gerçi alayı berbat bizdeki partilerin
Tayyibin şeylerinin madenci tekmelemesini kıskanmışlardır.
İşte bu abi, reddetmeyin karşı bir şey sunun. Helal olsun lan
Babacan'in 6li masayı bağlamaz. Babacan akp den çıkma zaten. Doğaldır
Nasıl bağlamaz? 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının 6 kişinin de imzasına ihtiyacı olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Oy veriyorsunuz bu kadar da olmaz. Araştırın öğrenin bir seyleri
Sizce bu normal mi?
Değil. Sadece Babacan üzerinden konuşacaksak konuşalım. Bir kişinin hatasını olaydan alakasız 5 partiye yayamazsin. Anladın?
bir hafta önceki yandaş medya haberi. geçiniz. aktroller bu siteye de dadanmış. maaş dogun olunca tabi.
Eylemlerde eylemcilere yevmiye verenler bizi maaşa bağlamış olaya bak 😂
yalan habere benziyor, yandaş medyadan heralde
Haberin videosu var, görselleri var, şahsın ismi var, nerede ne zaman yaşandığı belli. 3 maymunu oynamayı kesin.
Hiç yorum yapmayın rezil olmayın
inanmak istrdiğine inanmakta özgürsün, sana tavsiyem başka kanallarıda izle, youtube tan bilim adamlarını falan izle, kendini geliştir, körü körüne bişeye inanma
Tipik bir aaa keeee peeee yalanı ve dezenformayonu. Artık bu hainlere karnımız tok.
Sizi pohpohlamayan dediğinizi yapmayan hain oluyor dayak yiyor.
Gerçeğe yalan, yalana gerçek demek sizin işiniz.
Yüzbinde fazla inssnin katilisiniz. Ama elbet bu ülkeye yaptığınız hainliklerin bedelini ödersiniz bir gün elbet. Neyse daha fazla konusamayacam hesabım kac keredir donduruluyor. Konuşursam kapatacaklar.
Konuşacak bir şeyiniz yok ondandır. Devleti küçük gösterme çabalarınız başarısızlıkla sonuçlandı her biriniz köpürür vaziyettesiniz. Bundan mutluluk duyuyorum. Kudurun.
Kızılbaşlar sürgün edilsin.
Yalan habere benziyor
Gerçek haber hatta Videosu bile var.
m.takvim.com.tr/.../amp
Devlet yok gibi zaten de adamin yaptigi da yanlis tabi
Akp neyi iyi yapti?
Savciliga verecem kufur sebebiyle
Lütfen ver 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!