Ali Babacan'ın korumaları depremzedeleri tekmeledi, 6'lı masanın demokrasi anlayışı budur diyebilir miyiz?

Ali Babacanın korumaları depremzedeleri tekmeledi, 6lı masanın demokrasi anlayışı budur diyebilir miyiz?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın korumaları Kahramanmaraş'ta ailesinden birkaç kayıp veren depremzedeyi tekmeledi. Ayakkabının tabanının bıraktığı iz, depremzedenin karnında ve sağ bacağında görüldü..

Ali Babacan'ın korumalarının saldırısına uğrayan Kahramanmaraşlı Murat Sevilir, olayın detaylarını birinci ağızdan anlattı..

Babacan 'Devlet yok' deyince benim canım sıkıldı. Nasıl devlet yok? İnsanın kör olması lazım. İş makinasından konuşamıyorsun. Görmüyor musun her şey burada! İçişleri Bakanı burada. Hepsi burada... Her yer devlet burada" ifadelerini kullandı..

Bu tepki karşısında Ali Babacan'ın alanı terk ettiğini dile getiren mağdur depremzede Murat Sevilir, "Öyle deyince konuşmayı terk etti. O arada bana tekme vurdular. 15-20 dakika sonra geri döndü. "Başkanım bu sana yakışmadı" dedim" şeklinde konuştu..

Ali Babacan'ın korumaları depremzedeleri tekmeledi, 6'lı masanın demokrasi anlayışı budur diyebilir miyiz?