+1 yılİkisi de tabi ki.
Ahbap ve AFAD gönüllüleri orada beraber ortak çalışma bile yürüttüler ki bunu en iyi Haluk Levent attığı tweet ile özetliyor.
Toplum olarak bölünmeye o kadar açığız ki. Artık hükumeti eleştirmeyi bıraktık "100" yıllık bir devleti eleştirmeye başladık. Çok değişik yorumlar yapılıyor, çok değişik eleştiriler yapılıyor. Üzülüyorum. Kurtuluş savaşında, Çanakkale'de birçok kültürden insan yok muydu? Hangi ara unuttuk özümüzü hangi ara unuttuk atalarımızı dedelerimizi. AFAD, Madencilerimizin oradaki çalışmalarını hiçe sayıp yurt dışından gelen ekibi över olmuşuz. Çok üzülüyorum...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHepsine yapın da ötekileştirmeyin, AFAD a yapmam diyenler neyin kafasını yaşıyorsa artık, afetler de milyonlarca işlem yapmış profesyonel bir dernek bu, binlerce insan kadın çocuk kurtarmışlar direk ya da dolaylı, bir o kadar gönüllü destekçisi var. Ülkeye birinin faydası olmaya görsünler hemen itibarsızlaştırma operasyonları, akıl vesin Allah cümlemize.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi algı yapıldı ki, AFAD dusman ahbap dost görünüyor olundu. İkisi de birer kurum faydalı işler de bulunuyorlar. Cirkef ve kotu niyetli insanların ötekileştirmesi beni hiç alakadar etmiyor ben yapılana bakarım.
335 Yorumla- +1 yıl
Yazıklar olsun, madem öyle bugün AFAD elini çekecek olsa ahbap başlı başına ne yapabilir? Yani burada ahbabı kötülemiyorum. Ama böyle şuursuz insanları gördükçe kızıyorum.
- +1 yıl
100 200 kişiden bahsetmiyoruz milyonlardan bahsediyoruz, 10 ilden bahsediyoruz bu illerin ekonomiye olan etkisiyle beraber birde devlet halkina bakacak, evet bakar lakin bizler gelişmekte olan bi ülke olduğumuz için bütçeyi bu kadar zorlar isek geri gideriz bu yüzden en az zarar ile bu işi halletmeye çalışıyor. Suriyeliler ne alaka onu da anlamış değilim
- +1 yıl
Bugün AFAD elini çekse görürüz insanların halini, ayıptır.. ne kadar gönüllü var biliyor musunuz orada?
- +1 yıl
Çünkü algı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. İçimizdeki hainler ısrarla sürdürüyor bunu, akıllı olun ilk günden beri kim buralarda?
- +1 yıl
Bu yabancıların ne kadar da saksakcisisiniz dışardan gelen kaç kisi? Afadda ki personel kaç kisi? Ve adam ne diye onu söylüyor biliyor musun çünkü o yabancı enkaz altında kalmasın diye söylüyor
- +1 yıl
Farkındayım da orada insanlar can derdinde, kimse Showa bakmıyor Show arıyorsan fox tv yi izle. Bende diyorum ki ev sahibi varken enkazın altına misafiri koymuyorlar ki ülkemizde zayiat vermesinler
- +1 yıl
Tamam anladık arkadaşınız ekran da boy gösteremedi üzgünüz
- +1 yıl
@seyda028 arama kurtarma çalışmalarında afadcılardan çok madenciler öne çıkarıldı ihh itfaiye jandarma polis arama kurtarma bi sürü çalışan gördüm tvde afad sadece yardımlarda öne çıktı o da normal çünkü yardımları kordine eden afaddı binlerce enkaz vardı senin arkadaşın kaç tanesini gezmıste onca insana gösteriş meraklısı diyor utanmadan bizim millet ne çok seviyor genelleme yapmayı her kurumda çürük elmalar olabilir otizmli öğrencileri döven öğretmenler yüzünden bütün öğretmenlere dayakcı mı diyoruz ya da görevini kötüye kullanan kamu çalışanları yüzünden hepsini aynı kefeye mi koyuyoruz sıcak evinizde oturup ne güzel millete sallıyorsunuz ya ayıp adam canını tehlikeye atsin ondan sonra gösterişci olsun..
- +1 yıl
Yok siz öyle bir söylüyorsunuz ki sanki tüm gerçekleri bi arkadaşınız gördü bildi. Bizim çevremizdeki insanlardan duyuyoruz ne oluyor ne bitiyor. Arkadaşınız böyle bi zamanda böyle bi durumda sadece bunu size aktarmışsa boşa gitmiş oraya kadar.
- +1 yıl
Evet biziz, Türk milleti olarak biziz.. Can verende can kurtaranda yine bu millettir. Kimsenin zoruna gitmesin
- +1 yıl
Ben mesela ahbap a asla olumsuz yorum yapmıyorum. Onlarda iyi işler yapıyor , Kimileri var ki bu iki kurumu yarıştırıyor. Yardım yapan kim varsa Allah razı olsun
- +1 yıl
Durduk yere mi algı oluşuyor bunlar. Madem devlet o kadr insanını düşünüyor seçimde partilere verilecek paralar nedn depremzedelere verilmiyor hala bunla ilgili kmse bsi demiyor. Hala gelmişler TV de mietimizin gönlü zengin milletin gönlü zengin alışmışlar her afette milletten beklemeye demekk millet bsi yapmasa ülke Allah a emanet
- +1 yıl
Ahbap in gelen yardımları Vakıfbank’tan iş bankasına aktarması hakkında ne düşünüyorsunuz hanımefendi? Herseye bi fikriniz var buna ne demeli? Ben ilk duyduğum da bile direk olumsuz yorum yapmadım. Ama sizler direk devlet söyle afad böyle arkadaş ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz malum kesime.
- +1 yıl
Herkes dediğiniz kim biz öyle düşünmüyoruz. Hangi cenahtansiniz siz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Gündem konusunda 26,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAhbap daha güvenilir bu yüzden ona
00 Yorumla Bu nasıl bir soru zaten ikiye bölündü insanlar. Biri devlete bağlı yardım kurumu diğeriyse yıllardır tnaıyıp görüp bildiğimiz güvendiğimiz haluk leventin yönetimiyle çalışan kurum ikisinede yaptım yardımı tabiki. Ama bu şekilde pylaşım olmamış
20 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür cümleler ayristiriyor afad mi ahbap mi diye birsey yok.. hem afad hem shvap hem ihh hem kizilay hem sadakatsiz hemde add... hepsi bizim değerimiz hepsi bizim malımız. Sahip çıkacağız hepsine
10 Yorumla
+1 yılniye afad kötü ahbab iyi algısı olustu bilmiyorum ama ikisi de ortak çalışıyor ya da ahbab bağışları da afada gidiyor zaten
00 YorumlaGündem konusunda 504 cevap paylaştı. Ben ürünleri kendim alıp belediye ye verdim onlar da gönderdi. Nakit bağış yapsaydım kesinlikle Ahbapa bağişlardım.
00 Yorumla
+1 yılMümkünse ihtiyaç sahiplerine direkt elden yardım yapıyorum.. Değilse, tanıdığım bildiğim kurumlara.. O da yoksa, devletime..
00 YorumlaAFAD'a yaptım. Neticede koordinasyonun da tek elden yapılması daha sağlıklı olur.
00 Yorumlaahbaba babam bağış yaptı afadada annem. iki kurumada bağışda bulunduk hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılHepsine yaptım elimden geldiğince. İnşallah gerçekten ihtiyaç için kullanılır
00 Yorumla
+1 yılAhbap ve afad'a şirketimiz adına toplam 1 milyon TL bağışta bulunduk. umarım yerine ulaşır...
00 Yorumla- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılAhbap afad fark etmez. Önemli olan yardımları yerine ulaştırmak
00 Yorumla İkisine de yardım yaptım rabbim kabul etsin inşallah
00 Yorumlaİnsanlar birilerine o kadar güvenmiyor ki...
Akıllarda hep aynı sorular kalıyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki afad
Haluk levent e bir kuruş bile bagislamam 3 kez kendisi dolandiricik ile yargılanmış bu adamdan ne hayır gelir13 Yorumla- +1 yıl
Biz bir kısım insanların yıllardır para akladığını söylüyoruz , biz neden onlara zırnık koklatalım
Cevap sahibi+1 yılDevlet içinde paralel yapı olmaz Kızılay var afad var kardeş ne oldugu cinsi cibiliyeti belli olmayan sarlatanlara ben para vermem
- +1 yıl
Kızılay’ın Ensar vakfını doyurduğunu bildiğim halde Kızılay’a mı yardım yapacağım 🤣 tek bir adam bütün siyasetçilerden bütün kuruluşlardan daha çok güven veriyor , şarlatanı bizim aramızda arama 👎 konumu biliyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBölenler zaten tv de haberlerde belli oluyor,
Yetkili olanlar bile farklı konuşur ise geri kalan halk ne yapar ,00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarı yarıya para atacaktım ama banka kartından Ahbap'a para gönderemedim o parayı da Afad'a attım..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenmediğim için güvendiğim yere yaptım. Yine yaparım. Stk'lar para toplayabilir herkes istediği yere yardım edebilir.
00 Yorumla
+1 yılSeçeneklere 3. Bir şık koysaydın keşke ikisine birden diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAfad. Diyanet. Kızılay diğerleri vs. Fark etmiyor neticede o paralar aynı havuza akıyor. Oradanda gerekli şekilde kullanılacak işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAFAD a da bağış yaptım ancak AHBAP daha güvenilir geliyor. Devlet kurumlarına güvenim kalmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada xperi afada yaptim ama ahbap olmasa afada degil baska yere yapardim.
00 Yorumla
+1 yılAhbab cunku afada guvenmıyorum hukumete hıc guvenmıyorum bazıları kızacak ama gercegı ben bılıyorum bosuna laf soylemem ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhbap en azından nereye gittiği belli tarafımız belli
00 YorumlaYapmayı dusunmuyirum suanda 7milyar 435milyon toplanmış canlı izliyorum bu kadar paralara nereye gidecek
00 YorumlaAhbap'ı tercih ediyorum ve içim oldukça rahat :)
00 Yorumla
+1 yılAFAD tabiki de ne işim olur Ahbabla falan devletin kurumuna vermek en mantıklısi
00 YorumlaGündem konusunda 355 cevap paylaştı. Güvenmiyorum çünkü bu kadar basit
02 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki AHPAP
00 Yorumla
+1 yılİkisi de bizim ikisine de yaptım..
00 Yorumla
+1 yılAFAD Tabi ki de
00 YorumlaAFAD Tabiki devletimin yanındayım her zaman..
00 YorumlaE devlet üzerinden AFAD a bir miktar bağış yaptım
00 YorumlaAhbap’a yardımlarımızı yapıyoruz
00 Yorumla
+1 yılHer ikisine de ama ahbap daha şeffaf ve güvenilir
00 YorumlaAhbap daha güvenilir.
00 Yorumla
+1 yılHalil Sezai Sonbahar dinliyorum keyfim yerinde
00 Yorumla
+1 yılAhbapa yaptim 👌🏻
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapacaksam Ahbap veya Akut olur.
00 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisinde yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılAfad, Akut ve Ahbap'a yaptım yardımlarımı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah beterinden korusun inşallah
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu deprem için:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılafada Allah kabul etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhbap-çavuş daha güvenilir geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnkara Abisi ne yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılahbap daha güvenli diğerlerine güvenemiyorum
113 Yorumla- +1 yıl
Ahbap da güvenilir değil
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ neden
- +1 yıl
Çünkü dolandırıcı
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ nerden bu kanıya vardın bence saçmalıyorsun
- +1 yıl
Neyse sen gönder enayi gibi paranı
- +1 yıl
El altından götürür yine geç bunları
- +1 yıl
Ankara abisi var adam harbi delikanlı canlı canlı gidip yardım yapıp yaptığı her yardımı kuruşu kuruşuna canlı yayınlıyo
- +1 yıl
Öyle bir şey yok adam her dakika kanıtlıyo hemde iyiliği aşılıyo insanlara +bu adam tek başına yapmıyo bu yardımları çevresi bir başka insanların bağışlarını da alıp paylaşıyo onlar da görsün diye
- +1 yıl
Göstermesi gerek yardım yapanlar da görsün
+1 yılİkisinede yaptım
00 YorumlaAFAD'da
10 Yorumla
+1 yılAhbap daha çok guveniyorum
00 Yorumla
+1 yılİkiside
00 YorumlaAFAD
00 Yorumla
+1 yılAfada yaptım
00 Yorumla
+1 yılafada bağış yaptık biz ahbabada yapıcaz ama
00 Yorumla
+1 yılİkisinede bağış yaptım
00 Yorumla
+1 yılAhbap
00 Yorumla
+1 yılAhbah
00 Yorumla- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de kuzum.
00 Yorumla Kızılay
00 YorumlaKizilay
00 Yorumla
+1 yılAFAD'a güvenmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAfad
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri