abd zaten tek iyi yani alim gucu iyi. yoksa hergun bu tarz olaylar sıkça yasaniyor toplumu yozlasmis ayrica saglik sistemi berbat saglam bi sigortan yoksa en ufak seyde hastaneye adim atti parasi binlerce dolar odersin
Ben dolar falan demiş miyim iyi oku yazdığımı 😅 hayat şartlarını yükselt demişim. Dolar ne alaka. Euro dolardan daha değerli örneğin. TL nin alım gücünü yükselt.
ABD'de cinayet oranı daha yüksek bu gerçeği inkar edemeyiz zaten sayısal veriler ortada. İnsanların birçok sebebi var oraya gitmek. Öldürüleceğini bile bile gitmiyor kimse merak etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
abd zaten tek iyi yani alim gucu iyi. yoksa hergun bu tarz olaylar sıkça yasaniyor toplumu yozlasmis ayrica saglik sistemi berbat saglam bi sigortan yoksa en ufak seyde hastaneye adim atti parasi binlerce dolar odersin
Bizim ABD dememizle ne alakalı onu anlamadım.
Türk düşmanı istemiyorlar Türkleri ne işin var senin düşman evinde
ABD'de Türkiye'nin nerede olduğunu bile bilmeyen insanlar var sen ne anlatıyorsun ya. Dünyanın her yerinde zihniyeti bozuk insanlar var maalesef.
Türklükle alakası ne bu kadına denk gelmiş herifler birbirini tarıyor orada.
Türk olduğunu öğrendikten sonra saldırıya geçmiş
Irkçı biridir o zaman asyalılara siyahilere falan da saldırıyorlar
Kadına ve kimliğine bir saldırır da olabilir, olmayan şeyler değil de böyle bir algı yaratmak da çok saçma.
@SimonRiley haklısın simon
Genelde Türkleri istemezler 1 numaralı düşman abd gelmiş burada farklı muhabbetler yapıyon herkes biliyo Türkleri 1 numaralı düşmanı abd olduğunu
Öyle bir şey yok Amerika ve Türkiye müttefiktir.
Boş yapma terörü kim destekliyo?
Olabilir ben ondan bahsetmiyorum ki bizim için öyle olabilir ama onlar için değil diyorum.
Onlar her ülke arasında olan şeyler. Türkiye ve ABD NATO müttefikidir.
Türkiye - ABD ilişkileri karışık boş verin işin içinden çıkamazsınız. 😄
@SimonRiley Bence de 😅
Türkiye nin 1 numaralı düşmanı abd sonra Fransa sonra İngiltere gelir unutma
Bu olay Türkiye standart paketinde yer alan bir olay zaten
burada diyorum düşman abd ye gitmeye niye bu kadar meraklısınız
Hayat şartlarını getir ABD seviyesine, gitmesin kimse 😅
Yani diyorsun ki para için vatanı satarız biz bir dolar uğruna
Ben dolar falan demiş miyim iyi oku yazdığımı 😅 hayat şartlarını yükselt demişim. Dolar ne alaka. Euro dolardan daha değerli örneğin. TL nin alım gücünü yükselt.
Ne alaka bizim abd dememizle bu cinayetin? Bazen ciddi saçmalıyorsunuz
Abd de hayat güzel diyorsunuz ya siz
Ben amerikadayım evet çok güzel hayat 😅
Yalan atma bk gibi hayat var orada
ABD'de cinayet oranı daha yüksek bu gerçeği inkar edemeyiz zaten sayısal veriler ortada. İnsanların birçok sebebi var oraya gitmek. Öldürüleceğini bile bile gitmiyor kimse merak etme.
Ayrıca kadının alnında Türk yazıyor diye itmemiş. Kafandan bir şeyler sallama.
Boş yapan sensin Türk olduğunu öğrenmiş sokak müzikleri yapıyor bu kadın birilerin den öğrenmiş Türk olduğunu cinayeti takip ederek işlemiş
Twitter'dan alıyorsun galiba bu haberleri. Kaç tane haber sitesine baktım yok.
Yok Abd de resmi belgeler den öğrendim
tamam inandık
Türkiye deki sağlık sistemi dünyanın hiç bir yerinde yok
Psikopat her yerde var alakayı kes
Çoğunluk orada var
Kıyamam ya kötü olmuş umarım iyi olur
İnşallah ama durumu ağır boyun dan aşağı felç kalmış
türkler yapmıs olsaydı boyle bısıyı dusunemıyorum
Abd den istemiyorlar Türkleri çok saldırı oluyor böyle Avrupa da Abd de onu diyorum sana
Yazık olmuş