Evet
Hayır
Başka bir fikrim var.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, haberimiz var
Değilim
Cevap
4Cevap
Haberim yok
Analiz diye millete sow yapacaklarina once insanlarin tapusunu versinler. 20 yildir sucu ibb ye attilar durdular simdide bakana atiyorlar. Hani suc ibb de idi nasimlari cikarmiyodu. Yalanogluuu
Analiz bilimsel bir çalışma gerektirir. Başka bir çalışma veya rapor var ise bunu ortaya koymanız gerekir. Başka bir konuyu bu konuyla ilgiliymis gibi göstererek bilimsel tartışma yapılamaz. Bu bahsettiğiniz Başka bir sorunun cevabı belki olabilir ancak bu sorunun cevabı veya itirazı karşı tez ile yapılmalıdır.
İyi rapor hazırlamış İBB detaylı baya
çok iyimser rakamlarla oluşturulmuş o rapor ya gerçekçi değil bence
Elinizde başka veri varsa güvenilir ( bilimsel) paylaşın lütfen
yok maalesef devlet her bina için ayrı ayrı deprem raporu çıkarmalı ve bu mecburi olmalı
Başka bir veri yoksa elimizdeki guvenilebilir veri budur. İşini bilen uzmanlar hazırlamışlar. Devlet öyle bir denetleme ve rapor yapmış olsa bu yaşadıklarımız yaşanmazdı. Buyuksehirlerde raporlamalar için artık geç kalındı
canımsın yazdım sistem "canımsın" diye çevirmiş.
Yapamamış ile Yapmamış başka şeyler. Sizci bizci değilim bilimden yanayım.
Madem yapıldı bu kadar yıkım niye var. Bile bile mi izinler verilmis
2000 öncesi değiller 2004 sonrası yapılan binalar. Yıkılan binaların çoğuna yıllardır AKP den seçilen başkanlar onaylamış. Konuyu burada kapatıyorum sizi kırmak istemiyorum lütfen cehaletiniz ve partizan tutumunuzu başka yerlerde yapın.
hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?