Gündem Kütüphaneler depremden dolayı kapalımıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmaya kütüphaneye gidicektim annemde millet yasta kütüphaneler kapalıdır dedi kapalımıdır? Güncellemeler+1 yıl Çorumda Kütüphaneler depremden dolayı kapalımıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Deprem bölgesindekiler kapalıdır sanırım. 0 0 Yorumla
Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu an da açık ama hangi şehirde olduğuna bağlı deprem bölgesindekiler kapali tabikide 0 3 Yorumla Passion359 +1 yıl Çorumdakiler açıktır benim de bij arkadaşım orada yaşıyor geçen gün kitap OKUMAYa gitmişti Yorumla Soran +1 yıl Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevap verdiğin icin bugün gitmedim sırf bu yüzden acik degildir diye Yorumla Passion359 +1 yıl Rica ederim🙏Aslında sunu da yapabilirsin google haritalara kütüphanenin ismini yazıp aratarak da açık mi kapalı mi öğrenirsin orada açık kapalı çalışma saatleri vs yazıyor zaten Yorumla
slvmilo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Deprem bölgesindekiler kapalıdır büyük ihtimal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deprem bölgesindekiler kapalıdır sanırım.
Şu an da açık ama hangi şehirde olduğuna bağlı deprem bölgesindekiler kapali tabikide
Çorumdakiler açıktır benim de bij arkadaşım orada yaşıyor geçen gün kitap OKUMAYa gitmişti
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevap verdiğin icin bugün gitmedim sırf bu yüzden acik degildir diye
Rica ederim🙏
Aslında sunu da yapabilirsin google haritalara kütüphanenin ismini yazıp aratarak da açık mi kapalı mi öğrenirsin orada açık kapalı çalışma saatleri vs yazıyor zaten
Deprem bölgesindekiler kapalıdır büyük ihtimal
Deprem bölgesi kapalıdır
Olduğun şehrin kütüphanesini ara, sanmam.