Eğitim & Kariyer Kütüphaneler açık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet bakalım bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Hafta içleri açık mı? demek istemiştim arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl https://hizliresim.com/hAEjFQ Kütüphaneler açık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zafer0704 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayır kapalı 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Pandemi olduğu için mi?Bugün için sormuyorum hafta içleri açık mıdır? Yorumla Zafer0704 +1 yıl Hafta içi acik Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Zafer0704 +1 yıl Rica ederim, benim yermede git kutuphaneye Yorumla Soran +1 yıl Tüm KS nin yerine gidicem siz rahat uyuyun yeter ki sjsjjsjs finaller saolsun. Ya da saolmasın ölsün. Yorumla Zafer0704 +1 yıl Bölüm ne Yorumla Soran +1 yıl Sosyal Hizmet Yorumla Zafer0704 +1 yıl Açıktan okuyorum bende onu Yorumla Soran +1 yıl Aaa öylen mi nasıl bari sizin de canınızı okuyorlar mı?Sjsjs#AÖFSosyal Hizmet Kapatılsın# sjsjsj Yorumla Zafer0704 +1 yıl Onların ben taaaa anladın zaten :) Yorumla Soran +1 yıl Şaka şaka ben bu slogana zaten karşıyım milletin açıktan okuması örgün okuyan için masraf çok gidiyor diye karşılaştırılıyorsa örgün de gitsin açıktan okusun. Senin dersler nasıl gidiyor? Yorumla Zafer0704 +1 yıl Ya ben işten güçten gidemedim üniye, otel isletiyoruz, üniye başlarsam otel boş kalacak, dersler iyi ya sıkıntı yok suanlik Yorumla Soran +1 yıl İyi iyi allah hepimizin yar ve yardımcısıolsun shvfb Yorumla Zafer0704 +1 yıl Merak ettm seni ya knk Yorumla Soran +1 yıl Kanka iyiyim merak etme saolasın uzu zaman oldu görüşmeyeli sen nasılsın? Sjsjs Yorumla Zafer0704 +1 yıl Bunu demedigimi biliyorsn ggdd Yorumla Soran +1 yıl Şeaaıy aslınıda beiyn erkeğeam ajsjs Yorumla Zafer0704 +1 yıl Doğrudur knka vgd Yorumla Soran +1 yıl Sdjshdjfj Yorumla Zafer0704 +1 yıl İyi geceler o zaman:) Yorumla Soran +1 yıl Teeyşeeiykkür ederim anneeiyym ahshsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır kapalı
Pandemi olduğu için mi?
Bugün için sormuyorum hafta içleri açık mıdır?
Hafta içi acik
Teşekkürler
Rica ederim, benim yermede git kutuphaneye
Tüm KS nin yerine gidicem siz rahat uyuyun yeter ki sjsjjsjs finaller saolsun. Ya da saolmasın ölsün.
Bölüm ne
Sosyal Hizmet
Açıktan okuyorum bende onu
Aaa öylen mi nasıl bari sizin de canınızı okuyorlar mı?
Sjsjs#AÖFSosyal Hizmet Kapatılsın# sjsjsj
Onların ben taaaa anladın zaten :)
Şaka şaka ben bu slogana zaten karşıyım milletin açıktan okuması örgün okuyan için masraf çok gidiyor diye karşılaştırılıyorsa örgün de gitsin açıktan okusun. Senin dersler nasıl gidiyor?
Ya ben işten güçten gidemedim üniye, otel isletiyoruz, üniye başlarsam otel boş kalacak, dersler iyi ya sıkıntı yok suanlik
İyi iyi allah hepimizin yar ve yardımcısıolsun shvfb
Merak ettm seni ya knk
Kanka iyiyim merak etme saolasın uzu zaman oldu görüşmeyeli sen nasılsın? Sjsjs
Bunu demedigimi biliyorsn ggdd
Şeaaıy aslınıda beiyn erkeğeam ajsjs
Doğrudur knka vgd
Sdjshdjfj
İyi geceler o zaman:)
Teeyşeeiykkür ederim anneeiyym ahshsh
Değil