Son deprem olaylarından sonra daha çok değişmeye başladım herkes gibi masum onca insan adına çok fazla kaygı yaşadım fakat bana bu son yaşanan olaylar eski sevgilimi (3 yıldır evli) hatırlatıyor onun adına endişe etmeye başladım her ne kadar eski demiş olsamda onunla ayrıldıktan sonra kendimi toparlayamadım çok denedim unutmayı bir başkasını sevmek ve sevilmeyi istedim fakat başaramadım onu düşündüğüm zamanlarda onun hayatında ki kişiye haksızlık ettiğimi düşünerek kendimi suçladım psikolojik deestekler aldım en yakınlarıma anlatmaya devam ettiğimde hâlâ nasıl onu düşünürsün diyerek tepki aldım, bende kalan fotoğrafını dahi öpemedim bunu bile karşı tarafa ihanet saydım, ben sadece ona son bir kez sarılmayı isterdim fakat mümkün değil.
Şimdi yaşadığı şehirde olan tüm olaylarlarda ölen kişinin isimlerine bakıyorum yaşadığını bilmek için hesabını kontrol ediyorum kendime yaptığım bir eziyet bunu biliyorum fakat ne unutabilir yorum ne de alışabiliyorum.
Bir sarılmak tüm yaralarımı saracaktı belki de herşeyi kabul edecektim fakat eksik bir sarılmanın benim 4 yılımı alacağını yemin ederim bilmiyordum.
Ne yapayım şimdi ben?
Şimdi yaşadığı şehirde olan tüm olaylarlarda ölen kişinin isimlerine bakıyorum yaşadığını bilmek için hesabını kontrol ediyorum kendime yaptığım bir eziyet bunu biliyorum fakat ne unutabilir yorum ne de alışabiliyorum.
Bir sarılmak tüm yaralarımı saracaktı belki de herşeyi kabul edecektim fakat eksik bir sarılmanın benim 4 yılımı alacağını yemin ederim bilmiyordum.
Ne yapayım şimdi ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer