Zaten deprem önceden söylediler.. ama normal deprem olsaydi en fazla 5,0 olurdu.. bilim adamlari bile sasirdilar.. tarihe gecti.. siz ne düspniyorsunuz?

Zaten deprem önceden söylediler.. ama normal deprem olsaydi en fazla 5,0 olurdu.. bilim adamlari bile sasirdilar.. tarihe gecti.. siz ne düspniyorsunuz?
Buna hala inanmayın ya dünya kadar açıklama yapıldi. 500 atom bombası gücünde bir gücü yerin 10 km altına götürecek bir silah madem var bunu niye yarı çapı 500 km olacak bir alanda yıkım yapmak için kullansınlar? 500 atom bombası ne demek bir düşün herif direk Avrupa'yı yok eder bununla ama hala yok ameriga deprem yaptı deyin.
Kendini beyaz TV ye çok kaptırma derim. Bilimsel dayanağı olmayan açıklamalar yapıyorsun.
Kuran yakma olayından sonra konsolosluklar terör saldırısı diye kapandı
ABD gemisi NATO ülkesi olduğumuz için gelir her 2 3 yılda bir gelir, fay hattını tetikleyecek bir enerjisi olması imkansız
Marmara Denizi depremi gibi maras depremide beklenen depremdir ve maras depremi gerçekleşti
Bir görüşünde rte abd ye atarlandi o yüzden yaptilara getirmişsin ona çok sesli güldüm
Olm sen git proflara güven bizim cahil türl prof nicola tesla kim olduklarini bile bilmiyorlar hshdsh…
Nicola tesla yi anlatsana biraz ((:
Olabilir aslında bakarsan charlie hebdo dergisinin karikatürü gibi tank yollamaya bile gerek yok dediler yaa artık gavurlar bombalamaktan daha çok zarar veriyor yapay doğal afetle hemde saniyeler içinde her şeye inanmamak gerek ama çok saftirik olmamak gerek
Sen dünde bu soruyu sordun. Bu kadar yüksek depremi kimse yapamaz. 99 depremi nasılsa buda öyle. Fay hatları diye bir sey var. Aynen amerika sizle uğraşıyor. Sana takmis kanka
Hsjah kizim senin o cok güvendigin türk proflar hele ki su celal sengör nicola teslayi bile bilmiyorlar…hem rte amerikaya depremden önce kafa tuttuyor ve o gün yabanci konsoloslar kapaniyor… yaa offff candan beyniniiii kullan… su proflara cok güvenmeeee canisiiiiiiiiii
Cevap
11Cevap
Simpsonların 16. sezon maraş depremini bilmesi falan bunlar basit şeyler değil biraz gözü açmak lazım
O da çok enteresan ya, insan şaşırıyor, tamam fay olan heryerde enşnde sonund deprem olur ama sen git simsonlar bunu ekle, adam maraşı nerden biliyor😄
@Richardgör tarihi olayların çoğunu bildiler bunlar tesadüf olamaz
İyi de amerikadaki derin devlet planlarını simsonlarlamı paylaşıyor çok saçma değil mi😄😄
@Richardgör neden küçümsüyorsunuz ki çoğu animasyonun çocuklar için olmadığını altında yatan gizemleri yıllardır biliyoruz
Küçümsemek değil, mantığım almıyor
Yani senin planların var devket olarak ve bunları ifşa ediyorsun, amaç ne korku salmak mı
Böyle boş komplo teorilerine inaniyosan cahillikte üst düzeysin demektir
https://m.youtube.com/watch?v=iwzdeTDYb9Y
Hepsi tesadüf olamaz.. cahil insanlar arastirmaz merak etmez.. ben sna soriyorum.. niye amerika gemisi bir gün önce oradaydi?
Neden cocuk kaciriliyor? Neden konsoluslar kapandi? Hepsi tesadüf müydü? Neden rte amerikaya kafa tuttukdan iki gün sonra deprem oluyor?
Fmsmdmems biraz celal Şengör izle de kültürlen asıl cahil kimmis anlarsın
Kendisin gözündeki korkuyu görmedin heralse.. iyice odaklan adamin gözlerine yok öyle birsey diyince nasil tedirgin oluyor..
Bu arada allahi inkar eden yine celal degilmidi
E ne alaka diniyle adam jeoloji uzmanı din adamı değil dini seni ilgilendirmez
Konsoloslar neden kapandi? Alman rus fransiz konsoloslaro?
Herkes bu kadar büyük deprem olamaz demiş ama ya verdikleri eneeji ile ya da her ne haltsa normal deprem tetiklenmisse?
Bugün böbrek taşını radyo dalgalarıyla kıtabiliyorsak, fay hattının kırılması neden imkannsız görülüyor... Teknolojisini bilemiyorum ama bu gemi marmaraya girdi ilk kağıthanede deprem oldu, sonra da kahramanmaraşta, yani ünsan düşünmüyor değil
Sence yapay deprem mi
Ulen yerin 7 km altında trilyonlarca tonluk kaya parçalarını kim, neyle hareket ettirecek
Cehaletin gözü kör olsun
arkadasim biraz arastir tesadüfllere cok inaniyorsun anlasilan
Ne tesadüfü
Yav Türkiye deprem bölgesinde, heryer fay hattı, hâlâ tesadüf diyorlar
Ona hem fikirim.. ama bu kadari uzmanlar da sasirdilar…
Normal degil
Iki kere 7,6 büyüklük de deprem olmasi..
Nicola tesla yi arastir
He he tamam
zaten aynı anda depremin bir batı tarafında bir de güney tarafında olması imkansız. ayrıca hollandalı adam deprem olmadan 3 gün önce depremin şiddetini ve türkiye de olacağını söylemiş. yapay zaten. amaç İstanbul
Aynen knk dünya düz, aşılar yalan, yerçekimi yok gök itimi var
Meye göre bel olurdu kepfizik mühemdisimispn 110 yoldır orada olan enerji birikimi vard bekleniyodu neden tğrkşyeye saldırsunlar hiç bi özelliği olmayan ğlke
yalan haber yaymayın kardesım ne cocuk kacırması ne sanal depremı
Iyi uykular
Büyük oyun çözmüşsün sen hep ameriganın oyunları bunlar
Neden alman fransiz konsoluslari depremden önce hemen kapatildi? Aciklasana bana?
Terör tehtidi yüzünden kapandı
Neden? Deprem den önce öyle tehdir mi vardi?
Ben kapatan ülkelerin dediğini söylüyorum
Bunlar arastirlsin… yaw he he demekle dalga gecerek olmuyor..
aynen tüm bunlara ek olarak dünya düzdür
Neden amerika gemisi oradaydi? Neden alman rus ve fransiz konsoloslar kapandi? Ne alaka?
Benim çok ayrı düşüncelerim var açıkçası
Banane ya
sıkıntılı
Bos konusmayin
Neden yabanci konsoloslar kapandi? Bunun cevabini ver? Neden amerika gemisi geldi? Tesadüfmüydp? Bunlarin cevabini ver mantikca.. eyvallah diyip icim rahatlicak
Baskonsolosluklarin hangisi deprem bolgesindeydi?
Abd gemisi 20 yılda kac kez geldi haberin var mi?
Hic biri iste
Sorun bu
Alakasi yok iste
Kontrol
Edildi mi enson gemi?
Sizin gibi cahillerle mucadele etmekten ukke gelismiyor. yahu senin bildigini mit devlet bilmiyor onlem almiyorsa istifa etsin
Cahilmiyim? CHiller böyle sorular sormaz ki kanka.. cahiller arastirmaz.. ama ben arastiriyorum
.. cok tesadüflere de inanmiyorum.. gemi
Cocuk kacirma.. konsolosun kapanmasi vs.. depremden iki gün önce rte abdye kafa
Tutmasi… ama
Olsun sen öyle diyorsan cahilim..
Bilim adamlarini dinleyelim.. onlar nicola teslayi bile bilmiyorlar yazik… ama olsun yonede dinleyelim.. kafamizi calistirmiyalim haklisin
Siyaset ne alaka? Akp chp mhp ne alaka? İnsanlari kutuplastirmaya devam edin
Nicola teslayi bilmeyen kim?
SiyaSetle hic birsey demedim.. haberlerde gördügümü yorumladim hepsi tesadüf olamaz diyorum.. ama
Bilim adamlari olabilir diyorlar.. ama nicola teslayi tanimiyorlar.. allah allah?
Celal sengör.. 😂
Zaman kaybisin.
Izle lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?