Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Turgut Özal’ın da böyle bir sözü yok a... m... k. Ona bakarsan Özal, Devletçilik ilkesini yok saymış. Devlete ait tüm fabrikaların, işletmelerinin özelleştirilmesi “YAP-İŞLET-DEVRET” politikasının Türkiye’deki babasıdır. Bu özelleştirmeler de Avrupa ve Amerikalı firmalara özelleştiren kendisidir. Türkiye’nin uzun vadede eğitim-üretim-istihdam-tarım-yüksek teknolojili üretim hepsinde 1980’lerden itibaren bir düşüş vardır. Bunun müsebbibi de Özal ve Özal çizgisindeki siyasettir.
C-E-H-A-P-E’ ye gelirsek adam tvde g... tünü yırtıyor. Devletçi ekonomiye geçeceğiz. Özelleştirilen her yeri kamulaştıracağız. Devletin malı haline gelecek diyor. Hiçbiriniz açık oturum izlemeden, tüm partilerin o programlardaki sözlerini dinlemeden, parti yönetmeliklerini, mutabakat metinlerini okumadan konuşmayın. Ben hepsini okudum. Biliyorum. Ben konuşurum.
O zaman sen kılıçdaroğlunu takip etmiyorsun. Adam bi esed terörist görülmez dedi, sonra orada bir otorite var, esedle görüşmen gerekiyor dedi. Bi özelleştirme yapılmalı diyor, bir devlet güçlendirmeli diyor. Ben takip edemiyorum artıkın. Allah'tan telefonlar var da aradakini takip edebiliyoruz.
Ha birde gürsel tekin hdp ye bakanlık verilmeli diyor, genel sekreter kendi fikridir, partiyi bağlamaz diyor, aynı terörist sevici vekillerin söylemi gibi. Bu partinin bir ana omurgası vardır diye düşünüyordum.
Beşar Esat terörist değil. Bizim ülkemizde de gezi parkı olayları olduğunda Erdoğan’da polise ne biçim müdahalede bulundu. Bir sürü ölen yaralanan dövülerek sakat kalan oldu. Eğer gezi parkı daha da büyüseydi ve halk bölünüp erdoğana muhalif olanlar dış devletlerce desteklenip silahlansaydı ya da muhalif adı altında bir terör örgütü peyda olsaydı tüm şehirlere yayılsaydı Erdoğan ne yapacaktı? O zaman Erdoğan da mı terörist olacaktı? Yine ayrıca Esatı destekleyenler de Suriye devletinin vatandaşları, Suriye milliyetçileri. Sen kabul et veya etme Esatla görüşmek zorundasın. Bugün gidip tükürdüğü tükürüğü yalamak ve görüşmek zorunda olduğu ortaya çıktı mı çıktı. Görüşmeleri başlattı mı başlattı. Demek ki neymiş “BOP” eş başkanı olacağım ben diyerek Amerika’nın hesabına çalışmayacakmışsın. Bugün git Youtube’a yaz görürsün Bop eş başkanı olacağım laflarını. Git youtube’a yaz çözüm sürecinde Diyarbakır’ın bir başkent olacağını söylüyor. Başkent ne anlamda kullanılır? Sen ikinci bir ülke mi kuracaksın da Diyarbakır başkent olacak? Bu kadar balık hafızalı olmayın a... m... k... Ayrıca sen Gürsel Tekin’in HDP’ye bakanlık verilmesine kızacağına Akp-HDP ile kanka olduğu dönemde Çözüm Sürecinde dağdaki teröristler şehir merkezlerinde kimlik kontrolü yaptı. Sen devleti yöneten iktidar olarak devlet eliyle HDP köprüsüyle PKK’yi bölgesel bir güç olarak tanıdın. HDP’yi de meşru parti haline getirdin. Adamlar bütün seçimlere giriyorlar. Aday çıkarıyorlar. Hazineden seçim yardımı alıyorlar. Anayasa Mahkemesi seçimlere girmesine izin veriyor. Bakanlık yapmasının ne gibi bir sakıncası var? Bir devleti kanunlara yasalara göre idare edebilirsin. Hadi git “DEVLETÇİ-MİLLİYETÇİ PARTİ” olarak ANAYASADAKİ ATATÜRK’ün İLKELERİNİ İŞLET VE ANAYASA MAHKEMESİNİN HDP’yi KAPATMASINI DESTEKLE. Ama o Atatürk’ün ilkeleri Laiklik, Devletçilik, Milliyetçilik parti kapatma davasında nasıl senin de ayağına dolanıyor.
Zamanında Ergenekon-Balyoz Davalarının savcısıyım ben diye ortalıkta geziyordun. Hdpyi kapatma davasının da savcısı olsana. Hadi ol. Niye olmuyorsun? Hdpyi kapatırsa kürtlerin hepsi chpye oy verir de ondan. Hdp asla tek başına iktidara gelemez. Hdp, akp-chp arasında gidip gelen kimden ne kopardıysa yoluna bakan bir parti. Kapatmak da çok basit ama onu kapatacak g... te sahip bir iktidar yok. Parti kapatmayı zorlaştıran da akpdir. Anayasa Mahkemesinin gücünü azaltan yetkilerini kısıtlayan da akpdir. Çünkü o Anayasa Mahkemesi daha önce refah-saadet gibi birçok partiyi kapattı.
Akp zamanında çözüm süreci dedi ve önüne ne geldiyse evet dedi, chp de o doğrultuda ne isterse yapar, kimsede karışamaz demek ancak abesle iştigaldir. Bunu sen git çocuklara masal diye anlat. Benim için akp yok, chp de yok, benim için kim müslümana müslüman gibi davranıyorsa onun yanındayım. Hdp yi kapatmasına gerek yok ki, topunuz geliyorsunuz yine deviremiyorsunuz adamı, 1 değil 2 değil kaç seçim oldu aynı hezimet. Utanmadan abd ve Avrupa'dan yardım istiyorsunuz. Gerçekten halinize acımıyor musun? Kara para aklanan yerden para getirecem dedi, muhabir sorunca bu konuda bilgim yok diyor. Bu mu ülkenin başına geçecek? Adam evet Esad'la görüşmek zorunda, chp gibi alçakça gidip pkk ile bakanlık pazarlığı yapmıyor. Ülkede yıllarca verdiğimiz şehitleri görmezden gelip terörist kuyulanmasına gitmiyor. Hadi o gördü hata olduğunu da siz ne zaman göreceksiniz ülkeyi chpkk ve avanesinin nereye götürmek istediğini?
Ahahahashah chp, pkk ile pazarlık mı yapmış? Ulan apo’nun kardeşini trt’ye çıkarttılar. Seçimlerde anadolu ajansına aponun mektubunu okutarak akpye oy istettiler. Sizin derdiniz vatan değil, siz milliyetçi falan değilsiniz. Siz vatanı kalemin kağıtta bıraktığı nokta kadar sevseniz bu ülkenin tüm dünyaya vatandaşlık satmasını kabul etmezsiniz. Herhangi bir siyasi partinin pkk ile hdp ile anlaşmasına karşı olduğun için mi kaç seçimdir akp’ye oy verip hala erdoğanı ve partisini destekliyorsun? Ulan cemaatlerle iş birliği yaptınız fetöye serenat yapıyordunuz meydanlarda mitinglerinde gel artık bitsin bu hasret diyordunuz hoca efendi aşağı hoca efendi yukarı diyordunuz. Darbe yaptılar ülkeyi yıkıyorlardı. İç savaş çıkarıyorlardı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin kozmik odalarına girip tüm milli savunma planlarını fetöyle (amerikayla) birlikte Avrupa’ya Amerika’ya yolladınız. Ülkeye 2011’den bu zamana kadar açık kapı politikasıyla Suriyeden Afganistandan, Ortadoğu’dan ne kadar radikal islamcı terör örgütü, pkk ve yandaşlarını, Suriyelileri, Afganları, Pakistanlıları, Iraklıları, Yemenlileri yetmez Afrika kıtasından Çibutilisi, Sebegallisi, ne ararsan ülkede ulan. Avrupalılar euro getirsin diye onlarla tek taraflı geri kabul anlaşması imzaladınız.
Ortadoğudan Avrupaya giden tüm sığınmacıları Türkiyeye alacağınıza dair anlaşma imzaladınız. Bunu halka “Avrupayla karşılıklı vize muafiyeti” diye yutturdunuz. En son faiz nastır deyip TÜRK LİRASINI KORUMA KANUNA rağmen TL’nin değerini düşürdünüz. Venezuela parasından bile daha değersiz hale getirdiniz. 20 yıl boyunca defalarca imar afları çıkarttınız. Mimarlar ve inşaat mühendisleri odasının inşaatları denetlemesi hakkını alıp müteahhitlerin kurduğu yapı değerlendirme şirketlerine verdiniz. Deprem olduktan sonra çıktı meydana herkes patır patır dökülmeye başladı. Memlekette ne zaman bir katliam, vahşet, trajedi olsa herkes aman benden bilmesinler diye keçi boku gibi döküyor ortalığa tüm yediğiniz bokları. Sen hala kalkıp da Akp müslüman milliyetçi parti mi diyorsun? Ulan ORDUNUN PLANLARINI VERDİLER ABD’ye AVRUPA’ya. ULAN MİLLİ PARANIN DEĞERİNİ EURO VE DOLAR KARŞISINDA PUL ETTİLER. Hala milliyetçi diyor müslüman diyor. 🤦🏻♀😂😂😂
Sen daha dur Hatay’da Kilis’te zaten Suriyeliler fazlaydı. Şimdi oranın yerli halkı afetten dolayı batıya yerleşmeye başlayacak. Orası tamamen Suriyelilere kalacak. Sizin oy tercihleriniz bu ülkenin toprak kaybına sınırlarının değişmesine sebep olacak. Savaşa girmemize sebep olacak. O zaman o oy verdiklerin savundukların bakalım ne yapacak? Burada olacaklar mı? Ben diyeyim sana hepsi İngiltere’ye, Man Adasına, Amerika’da New York’a yaptırdıkları KYK yurduna pardon rezidansa yerleşecekler vatandaşlık satın alıp. İktidarı kaybedeceklerini anladıklarından hepsini medya, halk biraz sıkışınca bülbül gibi ötüyorlar.
Sen daha dur o Oslo süreçleri, bop eş başkanlığı, fetö, ofshor şirketler, sedat peker iddiaları, cemaatlerle olan bağlantılar, 5 li çeteniz, diğer şehirleri peşkeş çektiğiniz o müteahhitler, türgev/okçular vakfı gibi yerlerden devlet kadrolarına soktuğunuz bütün o liyakatsız memurlar, bürokratlar, üniversitelere yaptığınız atamalar, devlet kurumlarına ve bankalara yaptığınız atamalar, devlet kurumları üzerinden kaçırdığınız vergiler, kara para aklama işini sen Melih Gökçek ve Kızılay’a sor. Kızılay gibi bir kurumu bile mahvettiniz ulan. Ülkeye soktuğunuz ne olduğu belli olmayan kayıtsız göçmenler, vergileri nasıl cebinize ve parti propogandalarına aktardığınız hepsi hepsi araştırılacak. Kaçamayacaksınız. Seçimlere nasıl hile karıştırdıklarınız, karıştırılmasına müsaade edenler hepiniz ölünceye kadar mahkemelerde yargılanacaksınız. Türkiye’nin önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak, aydınlatılacak siyasi olaylarını siz 20 yılda oluşturdunuz zaten. Hepiniz o partiden çıkmak için kendinizi gizlemek için uğraşacaksınız ama başaramayacaksınız.
He arkadaşım he, sen haklısın..😀 Bi doktora görünmeni tavsiye ediyorum, iyi saçmalamışsın. Neresine cevap vereyim dedim de hepsi elimde kaldı. Ama bir tanesine cevap vereyim, içine kaçmasın. Hatay'ı boşaltıp Suriyelilere vermek ne layn...🤭.. Ordu planlarını verdi diyor yaw..😀😀. Evde çok film izleme, özellikle abd yapımı olmasın.
Pkk çıkıyor diyor ki Seçimlerde CHP’yi destekliyoruz diye açıklama yapıyor. Evet pkk seçimlerde chpyi desteklediğini söyleyince herkes chpye oy verir zaten. 😂😂😂😂😂 ulan pkk gibi bir terör örgütünün basına “chpyi destekliyoruz” diye açıklama yapması bile chp nin iktidara gelememesi için yapılmış bir şey. Halk diyecek ki baaak gördün mü erdoğan da akp de çıkıp chp ve hdp/pkk iş birliği içinde dedi pkk da chpyi desteklediğini söyledi hdp de chpyi desteklediğini söyledi gördün mü bak doğruymuş. O zaman chpye oy vereyim mi diyecek lan? Oğlum herkesi kendi seçmeniniz bellemeyin a.. muğunuza goyayım. 😂😂😂😂 herkes sizin gibi at kafası taşımıyor. Siz o algıları Samanyolu Tv’de yapıyordunuz. Mahsun Kırmızıgül’e Newyork’ta Beş Minare, Mucize filmlerinde yapıyordunuz. Fetullah Hoca Efendi Hazretleri gitti 15 Temmuz 2016’dan sonra fetö geldi. Ama kafalar algı kampanyaları, propoganda süreciniz hala aynı. Eee can çılar huy çıkmaz değil mi? 😂😂😂
Becerecekler merak etme. Hepinizi becerecekler. Tutuşmaya devam edin. Devlet düzeni anayasa düzeni yeniden egemen olacak ülkeye. Sizin yıkmaya çalıştığınız temellerine dinamitler koyup patlatarak yıkmaya çalıştığınız devleti ayakta tutmaya çalışacaklar. Her yönden 20 yılda soktuğunuz tüm adamlarınızı kanserli organı kesip attıkları gibi kesip atacaklar merak etme. Bunları yapanlar cezalarını çekecekler onların çocukları torunları bile günyüzü görmeyecek bu memlekette (bu benim temennim)
Sen daha okuduğunu anlamayan bir sığırsın. Hatayı boşaltacaklar demedim ben. Depremden önce Hatay da yerli nüfusla göçmenler kafa kafaya gidiyor bazı semtlerde suriyeli nüfus baskındı. Kiliste zaten suriyeliler baskındı. Antepte de çok suriyeli vardı. Depremden sonra yerli halk batıya göç etmeye başladı/başlayacak bölge suriyelilere kaldı. Bunlar orada isyan çıkarmaya çalışıp Suriyeye katılmaya kalkacaklar diyorum. Böyle bir tehdit var diyorum.
Sen kafayı seçimlerden sonra göreceksin. Zira kafası anca gelecek size. Git de haber izle. Meclis konuşmalarını izle. Mecliste eski yeni tüm konuşmalar meclisin sitesinde kayıtlı git de 10 sene önce 5-7 sene önce ne konuşulmuş o mecliste kim ne demiş git oku. Her şeyi a haberden izlersen böyle olur işte.
Kimse kimseyi satın almadı bu karşılıklı çıkar meselesidir. Türkiye'nin natoya girebilmek için Koreye asker göndermesi gibi , ülkesinde amerikan üssleri bulunması gibi... kılıçdaroğlunu örnek vermişsin de sayın erdoğan olmasaydı Avrupa şu an bitmiş durumdaydı çünkü avrupanın çöküşünü mülteciler başlatacaktı ve deprem nedeniyle 6.5 milyonun daha geleceği söyleniyor , ne kadar doğru bilmiyorum.
Yobazlar çıksın evet. Mesela teşkilatlarındaki kızlara kadınlara sarkıntılık yapanlar, mesela hala Atatürk adını kullanıp üzerinden yaptığı herşeyi mübah gören güruh gitmeli. Mesela dine ne kadar küfredersen o kadar sana bu ülkede paye verilir diyen zihniyet. Bunlar artık son bulmalı.
En İyi Cevaplar