O an naptınız?
Ben deprem sırasında KS'de takılıyodum olduğum yerde durup geçmesini bekledim 😏
O an naptınız?
Ben deprem sırasında KS'de takılıyodum olduğum yerde durup geçmesini bekledim 😏
Ben vücuduma kuru fırçalama yaparken başladı, erkek arkadaşım bilgisayarda oyun oynarken discorddaki arkadaşlarına deprem oluyo dedi o zaman baktım ampüle gerçekten sallanıyoruz, bi 30 saniye sonra iyice hızlandı ayakta dengemi kaybettim falan. Kedilerimden ikisini kucağıma alıp bitmesini bekledim, mal mal bakıştık öyle, hiçbir şey de gelmedi elimizden.
Nerelisiniz. Bir de insan şoka giriyor yani bizim bölgede ilk defa yaşadık
Antalya'dayım. burada geçtiğimiz yıl içinde 3 kere falan sallandık bu şekilde, ev 10. Katta olduğu için deniz açıklarında olan depremleri bile hissediyoruz çünkü. Yine öyle küçük bir şey sanmıştım ben, yatağa uzanıp telefonu elime aldığım gibi yurtdışından 3-4 arkadaşımın mesajını gördüm, ondan sonra farkettim ne kadar büyük bir şey olduğunu.
İlk deprem de bizim yer merkez üssüymüş çok fena sallandık 😏
Cevap
3Cevap
Yaşamadım
Annemin ayağı kırık olduğu için direk üstüne siper olmuştum
Hayırlı evlat 🥲
Bence de 😁
Elazığ bile 200 den fazla bina yıkılacak
Deprem doğuyu, güney doğu yu yerle bir etti
Elazığ da bir çok işhanı hasarlı
Esnaf kaygılı
Halk ev bulamıyor.
Kiraları fırsatçılar artırdı.
Sorun çok kardeşim
Valla gidişat kötü usta
Şansa 1 saat önce uyumuştum sallanırken kriz geçiriyorum zannettim tavana baktım avize tur atıyor direk bizimkilerin yanına geçtim ne oluyor dedim
Uyuyordm uyandm korkudan
Hangi sehir cicek
Yanlış yapmışsın
Ne yapmam icab ederdi
Sağlam nesnenin yanında pozisyon alman iyi olmaz mıydı ama şoktan öylece kalman da olağan
Önce hafif hafifti birden hızlandı aha dedim bu sefer sağlamına gittin oğlum evde de tekim yeeden bi sesler geliyo aboow sonra bi ışık patladı elektrik gitti hala sallanıyoz 70 saniye sürdü var ya öldüm öldüm dirildim :D
Şu anda hâlâ orada misin
Evet evdeyim şu an.
Güvenli bir yerde olsanız daha iyi değil mi geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
İyi evet de nereye kadar?
Sağ ol burada
Inşallah daha fazla insana bir şey olmaz
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?