Güncellemeler
+1 yıl
siz olsanız ne yapardnz mesela
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar "eski binalar daha sağlam" algınız çok yanlış. daha geçen yetkililer yıkılan binalarn yüzde 90nı 2000 öncesi binalar demedi mi. bikaç yeni bina yıkılmış diye bu algıyı yaymanız yanlış,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeni bina bence
Gebze'ye gel 2+1 daireye 5,000 - 6,000 lira kira ödersin. Üstelik zemin çok sağlamdır. Gebze'nin alt yapısı taştır. Hereke, Tavşancıl tarafı da 1999 Gölcük depreminden bu yüzden zarar görmedi.
il değiştirmek mi, yok ya
Eski binalar daha sağlam çıktı depremde bunu gördük
kim kandırdı sizi ya. yetkililer yıkılan binalarn yüzde 90nı eski dedi. iki yeni bina yıkıldı diye herkesnndilimde aynı laf
Yeni binlarin hepsi gösterişten ibaret hepsini gördüm demenize gerek yok çoğu da maldan çalınmış onuda deminze gerek yok kimse kandıramaz merak etme gördüklerimi diyorum Adıyamani fa gördüm urfayi da Hatay da Amedi de Malatya yi da Kahramanmaraş da yeni yapılan akbaraminda
doğu illerinde öyle şeyler olanilir ama İstanbul'da yeni binlar için çok daha titizler. biliyorum, araştıryorum. geçen daskkbaşkanı da aynını dedş
Abim İstanbul da yengemler orada hic deme orayı bir gör emin ol İstanbul olsaydı o deprem harita da kalmazdı zaten gerçekten seni anlamadım gitti sen İstanbul dolaştığına emin misin hanım efendi gerçekten şakasız bak diyorum akrabamin çoğu köye tek katlı ev yaptılar sırf. Hazirlik olsun diye ben kendim gördüm yau yapılan oyle süslemelerine bakma kanmayın yengemlern 3 kat görsen deniz manzaralı içini görsen harika bir vila dersin gel gör ki 5 nokta deprem olsa emin ol demirleri yerde kalmaz yinede cok kurcalama gerek yok ben kendi evimden örnek vereyim eski yapı sıkıntı çıkmadı birde6 abimin 4 bin tele tuttuğu yeni yapılı ev her tarafı dökülmüş onun için gördüğümle yetinmeyi daha iyi buluyorum rabbim hepimize yardım etsin inşallah 😪 keşke ben o çocukların yerinde olsaydım ölen kişi olarak saf temiz fidanlar gitti cennete erkendi onlar için 😪
Yeni binalar daha iyi bence bende pendige tasincaktim ev arkadas olalim istersen
sen erkeksin ama
Evet erkegim ama temiz birisiyim guvene bilirsin kira faturaya ortak oluruz
Ne dersin?
Takibe al istersen oyle konusuruz
Net bir cevab bekliyorumm
eski binalar daha kaliteli
hiç sanmyorm. çoğu yıkılan binalar eski
Pendik o kadar pahalanmadı yaa
ilanlara bak yeni binalar için
bu arada yenişehir taraf. pendiğin en çok siteler yapılan yeriymiş zaten
Knk çalışıyor isen işine yakın mı Pendik
orada iş
Peki 10 k dan bile tutsan gelirin yeterli mi
Yıkılan binaların çoğu yeni binalar dikkat et
ya öyle bir şey yok. çoğu eski binaymış. hatta yüzde doksanı iki bin öncesi yapımlar
İyimisin 2 aylık binalar dahi yıkılmış ki köyleri düşün yüzde 80 i sağlam
yahu uzmanlar farklı konuşuyor. yapmayın. hele de İstanbul'da eski evler çok problem görmyor musnnz millet evlernn kolonlarnı çekip paylaşyor. sen şimdi ciddi ciddi 35 senelik eve çıkar mısın ya
Benim bina 40 yıllık 99 depreminde çatlak bile olmadı 😃 hem pendiğşn zemin kayalık sağlamdır
dimi o da önemli. zemini iyiymiş kuzey tarafnn
Sahil değilde yolun diğer tarafı sağlam kartal pendik maltepe kayalık hep
evet uzmanlar da sahil taraflar riskli diyor hep
Hep doldurdular denizdi oralar hep
az katlı olanı tercıh et
onlar tehlikeli bacım, hem eskiler hem çoğu kentsel dönüşme giriyor
bılmem 3 katlıya bırsey olmaz
Neden pendik?
neden olmasın :)
Beykoz üsküdar ya da ataşehir düsünmedin mi hic?
iş pendikte