MEB, 20 Şubat’a kadar okullarda eğitimi ertelemesine rağmen Beylikdüzü Teknoloji Lisesi Müdürü Veysel Dinçer görevli öğretmenleri okula çağırdı. Enkaz altında akrabalarım var diyerek okula çağrılmasına itiraz eden bir öğretmenin ise işinden oldu.

MEB, 20 Şubat’a kadar okullarda eğitimi ertelemesine rağmen Beylikdüzü Teknoloji Lisesi Müdürü Veysel Dinçer görevli öğretmenleri okula çağırdı. Enkaz altında akrabalarım var diyerek okula çağrılmasına itiraz eden bir öğretmenin ise işinden oldu.

Korkmasın bir cacık olmaz seve seve seve arkadaş işine devam eder böyle uc kuruşa beş kuruş yok sonuçta herkesin acısı kardeşimi de aradılar gelmiyorum dedi sen bilirsin dediler acımız var denildi yüzüne kapattılar çocuk işi mi işten atmak kimse keyfinden çalışmıyor kimse keyfinden acılar yaşamıyor bırakın bu bos şeyleri 20 sinde işinin başına döner konu biter
Okul müdürü işine son veremez. Memuriyette müdür sıfatı ile çalışanlar memurlarının işine son veremez. Rapor ederler il milli eğitim müdürlüğü disiplin kurulu toplanır cezasını verir. Bu ceza kıdem tenzili de olabilir. Açığa alınma da ihraç da. Fakat bunun da çaresi vardır ki bölge idare mahkemeleri genellikle bu kararları bozan meslege geri iade olmasını sağlar
Cevap
16Cevap
Destek olmalı bence
Calisma sekline bir sey diyemem. Ama ogretmenin, herkesin icinde muduru azarlar sekilde konusmasi yanlis. Mudur sonucta kimin, nerede akrabasi var bilemez.
bu özel okul mu anlamadım. müdür öyle kafasına göre işe çağıramaz ki. bi de öğretmenin grupta kendisinden özür dilemesini istiyor. iğrenç gerçekten
özel okulmuş burası
hmm devlet okulunda bunu yapamaz zaten... ne kansız herifler var ya
Müdür olabilir ama 'öğretmen' değildir.
Ahlâken ve vicdanen enkaz altında olan biri öğretmen olamaz.
Değil. Zaten özel okullar öğretmenleri sömürmekten başka bir şey yapmıyor
Arkadaş bu nasıl müdür yazdığı Türkçe'ye. Bak şaka mı bu
İşinden değil gruptan çıkarmış. Okul müdürünün bir öğretmeni işinden çıkarma yetkisi yoktur zaten.
Okul müdürü işten çıkartamaz
Ayrıca o gruptan çıkarılmışsam
hiçte geri vites yapmazdım
Müdür denen şahsın
Egosunu tatmin etmiş oluyorsun
dangalak adam !
Çok yanlış şuna bak şaka gibi bide ne yazmasını söylüyor..
o veysel dinçerin tel nosu varsa rica ediyorum verir misiniz
Okul müdürünün öğretmeni işten çıkarma yetkisi yoktur
Ne olmuş yani duygu sömürüsüne mi gelseydi gereği neyse haklı sebep varsa şutlanır
İşinden olmuş gibi görünmüyor. Geri vites yapmış zaten.
Maalesef ahlaksızlık dizboyu...
Gruptan çıkarmiş isten degil
Canım Türkiye de ne normal ki buna sasiralim..
Vicdanı yok belli ki, evet destek olmalıydı.
Okul müdürü işten çıkaramaz devlet karışır ona.
Müdürün öyle bir yetkisi mi varmış
Bunlarda hiç mi empati yok
Özel sektörde çalışmak zor
Aaa inanmıyorum dava etse kazanır. Şerefsize bak.
Geri döner
Hakeret
ne kadar sövsek az
Bugün bakan açıkladı bu öğretmenlere sahip çıkacak
Onokul müdürünün diplomasını elinden alacaksın
İnsanlıktan ibret almamış insanlar da varmış
İşinden olmamais
Oha ya
Normal değil.
Bu ne canilik ya
Hala okul diyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?