Gündem İstanbul'da deprem olursa yardım kaç günde gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl o zaman hayat üçgeni yapmak mantıksız kafana betob düşsün daha iyi diyorsunuz İstanbul'da deprem olursa yardım kaç günde gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yardım gelmez ülke felç olur bizde ölürsek şanslıyız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o zaman beton kafamıza düşsün çök kapan tutun yapmayalım Yorumla Attalos +1 yıl Mantıklı olan bu zaten düşün İstanbul'da minimum 30 bin bina yıkılmış kim gelip kurtaracak seni Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Yardıma gelecek kimse olmaz belki haftalarca cunku o kadar buyuk ve karmaşık ki endişe verici. 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yakında bizde bekleniyor zaten görücez yardım kaç saatte gelecek 😞😞 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gelmicek yardım falan Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Banada öyle geliyor maalesef Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kötüyü çağırmayın ya, dünya enerjilerden oluşuyor. 0 0 Yorumla
elifmalolan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yardim nerden gelsin ulkenin tüm stogu İstanbul'da 0 10 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Bunu anlayan yok işte orayı boşaltmak gerektiğini anlayan yok Yorumla elifmalolan +1 yıl Nereye bosalticaklar 15 milyon insani Yorumla Soran +1 yıl @PastırmaKrali para ver boşaltalım ekonomiden ev fiyatlarından haberin yok Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Sizce konu para mı burada? Bahsettiğim şey ev veya insanlar değil genel manada şehrin boşaltılması. Yani her şeyin başka yerlere taşınması. Yorumla elifmalolan +1 yıl Cok utopiksin o dedigin sey bu nufusla hiç bir ülkede olmaz Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Olması gerekir olmalı da İstanbul'dan gitmeli insanlar Yorumla elifmalolan +1 yıl Mantiksiz Yorumla PastırmaKrali +1 yıl İstanbul'da bu şiddette olacak bir deprem en az 500 k insan öldürür haberin olsun. Ülkedeki her şeyin merkezi İstanbul. Yorumla elifmalolan +1 yıl Farkindayim bende diyorum ki her şeyin merkezi olan bi yerde insanlarin tümü nasıl bosaltilip baştan yapılsın Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Merkezleri dağıtırsan boşalmış olur :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yardım gelmez ülke felç olur bizde ölürsek şanslıyız
o zaman beton kafamıza düşsün çök kapan tutun yapmayalım
Mantıklı olan bu zaten düşün İstanbul'da minimum 30 bin bina yıkılmış kim gelip kurtaracak seni
Yardıma gelecek kimse olmaz belki haftalarca cunku o kadar buyuk ve karmaşık ki endişe verici.
Yakında bizde bekleniyor zaten görücez yardım kaç saatte gelecek 😞😞
gelmicek yardım falan
Banada öyle geliyor maalesef
Kötüyü çağırmayın ya, dünya enerjilerden oluşuyor.
Ben kazıp kurtaririm seni
Yat uyu felaket tellalı
Yardim nerden gelsin ulkenin tüm stogu İstanbul'da
Bunu anlayan yok işte orayı boşaltmak gerektiğini anlayan yok
Nereye bosalticaklar 15 milyon insani
@PastırmaKrali para ver boşaltalım ekonomiden ev fiyatlarından haberin yok
Sizce konu para mı burada? Bahsettiğim şey ev veya insanlar değil genel manada şehrin boşaltılması. Yani her şeyin başka yerlere taşınması.
Cok utopiksin o dedigin sey bu nufusla hiç bir ülkede olmaz
Olması gerekir olmalı da İstanbul'dan gitmeli insanlar
Mantiksiz
İstanbul'da bu şiddette olacak bir deprem en az 500 k insan öldürür haberin olsun. Ülkedeki her şeyin merkezi İstanbul.
Farkindayim bende diyorum ki her şeyin merkezi olan bi yerde insanlarin tümü nasıl bosaltilip baştan yapılsın
Merkezleri dağıtırsan boşalmış olur :)
nerden gelecek ki
Biraz zorbence