İstanbul da deprem ne zaman olacak?

Geleceği yalnızca Allah cc bilir.
Siz depremin ne zaman olacağına değil, nasıl insan olunur toplum olarak buna kafa yorun bence bu bozulmalar neticesinde afetlerin çoğalması sizi şaşırtmasın sopası yok ki uzatsın anlayın beşer olduğunuzu diye bu yollarla hatırlatıyor kendini 🤷🏻♂️
Ben ne alaka aq önce insan kendisini düzeltsin sonra akıl vermeye kalksın akıl bizde de var ! Önce sen sapık olmayı bırakıp kızları dikizlemeyi kes
Kızları dikizlemek o nerden çıktı?
Aklınız varsa edin kardeşim oda insanlara hitap ederken akletmez misiniz der zaten doğruları duymak senin mi zoruna gitti sana musallat olan şeytanın mı bilmem.
Ben hatasız olduğumu iddia etmedim. Doğruluğu kanıtlanmış biseyi dile getirdim.
Gözünüz görmek istemiyorsa görmede hakaret etme olayın zaten basit biri olduğun anlamına gelir. Düzgün bir biçimde anlatabilirsin buna tartışma denir üzerine konuşulur. Yafta ve iftira ile tanımadığın birinin günahını almakta ne bileyim. Tezimi doğrulamış oldun. Teşekkürler iyi geceler. 🙋🏻♂️
Ulan ne anlatıyon aw sen kendin gelmişsin bize insan ol diyosun dolaylı yoldan insan değiliz yani iftarı atıp günah alan sensin şimdi de melekcilik oynuyor yersen
Üslubuna dikkat et de kafanı gömdüğün kumdan çıkar insanların genel hâline bi bak !
Yalan, ikiyüzlülük, işine geldiği gibi davranma, haram yeme, faiz yeme saygı noksanlığı vs vs.
Bu toplumu bu hale ben getirmedim görüneni söylüyoruz.
Sen öyle değilsen alınmazsın olur biter.
Çekmiyorsan Arabistan'a bilet al din kardeşlerinle
Ben Arabistana giderimde sen kaçacak yerin olmadığında nereye gidersin onu düşün derim.
Ayrıca burası Türk müslüman yurdu kimliğini çevir arkasında da görürsün.
Sen sana fısıldayan hangisini öneriyorsa onu bu topraklarda yaşayabilirsin. Çünkü biz fatihin torunuyuz herkesin inandığına saygımız var şükür 🙋🏻♂️
Ne anlatıyon dayı sen aq ne alakası var Fatih'le Sultan Selimle onların zamanı bitti gitti.
Fatih fetih ettiğinde istanbulu dileyen dilediği dini özgürce yaşayabilir dedi ya hani oraya buraya sürmedi ben ne anlatsam anlamazsın. O yüzden konuşma kırıcı olmadan yolumuza gidelim.
Hayırlı geceler yinede yazıdan duyguyu geçiremeyip yanlış anlaşılmışta olabilirim ilk izlenimde yinede en iyisi noktalamak. 👍
Cevap
7Cevap
umarım hiç bir zaman olmaz olan garibanlara olacak o kadar insan viran olacak
Niye zenginin evi gökyüzünde mi
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Belli değil yarında olabilir 10 yıl sonrada
Celâl Şengör taşındığına göre fazla yok
O kim niye taşınmış
jeolog deprem geliyor diye taşındı
@günebakannnnn yalan ya daha ucuzu bulmuştur
shkfhdksjhsgh yok ya adam ünlü neden ucuzunu düşünsün. İstanbul'a deprem olunca yardım bile giremeyecek kadar kötü olacak diyorlar ondan
Fruko gazozu adamın ailesinin. Boğazda yalısı var :D
@günebakannnnn ünlüler daha çimri
Olmaz daha.
Neden dikildi mi
ne bilek bi ara olur
Ne ara mesela
birkaç yılı vardır bilmiyom Allah mıyız haşa
Dua edin olmasın
Olsun ya bugün olsa iyi olur
Haftaya
Öyle mi cidden
Her an...
Nedjon aq
Her an olabilir. Hesaplamalara göre 2016 da olması gerekiyordu, uzatmaları oynuyor..
Kim hesaplamış aq
gecikmesi daha tehlikeli yapıyor diye duymuştum
@günebakannnnn niye gecikiyor derdi neymiş
Aq aq diyorsun da gümbür gümbür gelirse aq falan dinlemez söyleyeyim, biraz araştır önlem al, eğer Marmara'da yaşıyorsan.
Üsküdar'da yaşıyorum Marmara ne alaka
buçuk saat sonra
İyiymiş
En İyi Cevap