Merhaba arkadaşlar, 4 aya yakın her gün konuştuğum birisi vardı çokta iyi anlaşıyorduk fakat bazı uymayan şeylerden dolayı konuşmayı kestik. Kendisi Malatyalı ama orada yaşamıyor. Şimdi depremin ilk gününden beri aklımdan çıkmıyor yazasım var aslında insan olarak. Ailesi veya yakınları iyi durumda mi bi ihtiyaçları var mı veya kendisi ne durumda diye merak ediyorum. Ama açıkçası ne yazacağımı da bilmiyorum çünkü kaç gün geçti üstünden.
Amaçım konuşmayı devam ettirmekte değil sadece insan olarak o kadar günün hatrına, kötü günde yanında olmak istediğimi veya merak ettiğimi söylemek..
Sizce nasıl yazabilirim? Sizce yazsam mı ki, ya da kendimi basit duruma mı düşürürüm?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta dün gece rüyama girdi kendisi, bana düşman gibiydi veya bana zarar verecek gibi beni arıyordu heryerde, bende saklanıyordum, çok garip bi tedirginlikle uyandım
Sizinle konuşmayı kesen birisine tekrar yazmak ne kadar doğru? (deprem)?
Her şeyden önce insani bir sey yapmis olacagindan basit duruma düşmezsin, ondan emin ol. Yazarsan çok detayli, ozenli bir sey yazma derim siradan bir insan olarak gör
Yazim mi yazmim mi diye düşünüp durmaktan geç kaldım diye üzülüyorum, baş sağlı dilemeye benziyor bazı şeyler vaktinde anlamlı oluyor, yazmama sevinir mi yoksa engel mi atar bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her şeyden önce insani bir sey yapmis olacagindan basit duruma düşmezsin, ondan emin ol. Yazarsan çok detayli, ozenli bir sey yazma derim siradan bir insan olarak gör
Aklında kalmasın yaz gitsin bence
Yazim mi yazmim mi diye düşünüp durmaktan geç kaldım diye üzülüyorum, baş sağlı dilemeye benziyor bazı şeyler vaktinde anlamlı oluyor, yazmama sevinir mi yoksa engel mi atar bilemiyorum
İyi misin diye sorabilirsin
Gerek yok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!