Hiç saygısı olmayanlar bir yanda, yediğinden içtiğinden utananlar bir yanda geçirdiğimiz 1 hafta süren milli yasımız sona erdi. Eski yaşantınıza dönebilecek halde misiniz?

Hiç saygısı olmayanlar bir yanda, yediğinden içtiğinden utananlar bir yanda geçirdiğimiz 1 hafta süren milli yasımız sona erdi. Eski yaşantınıza dönebilecek halde misiniz?
Merak etme Bir ay sonra bir şey kalmaz sadece acısını çekenler yakınlarını kaybeden vefat haberini alan acısı ile gerçekten yüzleşen ya da enkaz altında psikolojiyi yaşayan insanlar olur bu ülkede neler unutuldu bu mu unutulmayacak balık hafızasını toplu hiçbir şeyden ders almaz.
Gerçektende unutuluyor.
1 hafta önce uyuyamadım, uyumaktan utandım.
Bugünse arkadaşlarımla oturduk, güldük. Düşünüyorum yani şu an tek kaldım. Güldük, eğlendik şimdi gülüp eğlendiğime pişmanım.
Çünkü yapılan araştırmalara göre insan beyni en fazla 6 ay arasında yas tutabiliyormuş ondan sonra normal hayatına dönebilirmiş
Cevap
5Cevap
Evet başımız sağolsun, Allah vefat edenlere Rahmet eylesin kalan yakınlarına sabır kolaylık versin... Eskiye döneriz evet hatalarına Milletçe dönmeden bir dönüş olmalı bu...
Hayat her şeye rağmen devam ediyor ha ben devam ettiremiyorum o ayrı
Neden? Özel değilse ve derdin varsa anlatabilirsin.
İlan tarihinden bir hafta olur
zaman alacaktır geçek ys öyle çabuk bitmez
Biraz zor döneriz
Hiçbir zaman.
Hayat devam ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?