Güncellemeler
+1 yıl
İstanbullular deprem eğlencesi bekliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
deprem olsun diye beklemiyoruz olucak diye korkuyoruz algılamanda sorun var heralde. Daha yaşamadan ordaki insanlar için kahrolurken niye başımıza gelmesini isteyelim nasıl bi saçmalık bu boş boş konuşup kendini rezil etme
Korku psikolojisi var. Aslında insanlar şunu merak ediyor bizde olursa ne olur acaba diye.
Deprem deyince herkes İstanbul depremi diyor. Ne yani okadar yıkık evde sokakta kalınca tuvaletin gelince bu işin nekadar eğlencesiz ve poktan olduğunu anlıyacaklar
İşte nüfus daha çok olduğu için belkide insanlığa ibret olacak. Burada olacak yıkım oradaki gibi olmaz. Hem can sayısı çok daha fazla olur hemde diğer riskler daha vahim olur. Yani açlık vs virüsler mikroplar
Allah korusun felaket olur. Kimse istemiyor herkes korkuyor
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun
kim istiyor bu nasıl bir yaklaşım
Ne bilim herkes İstanbul depremide İstanbul depremi diye tutturdu
Profesörler falan bir çok açıklama yaptı ve burası da deprem bölgesi. ALLAH korusun.
Ne diyorsun ya kim o vatan hainleri
🤣🤣🤣
Böyle bir isteğimiz yok
İstanbul depremide İstanbul depremi diyor herkes
Bu istediğimiz anlamına gelmiyor, önlem alınsın çağrısı
Hiç kimse istemez bunu böyle lanse edenler sorunlu
Ozaman neden Îstanbul depremide İstanbul depremi diye tutturdular
İstanbıldamısın bilmiyorum ama.. Eğer maraşa olan buraya olursa Maraştaki kaybın sanırım 30-40 katı burada olur hiç bir ülkede kurtaramaz çok sıkıntılı
Allah korusunnn.
Samimi söylüyorum Maraşta şu an 30-40 bin ölü var sanırım.. Aynı deprem burada İstanbul'da olursa
Ortalama 7 milyondan fazla ölü yazabilirsin.. O yüzden büyük çanlar çalıyor bizim İstanbul'a
Kim diyor onu
bunukim diyor