AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Çok sakat işler bunlar, burada kanunlar var, herkes döverek ceza vermeye başlarsa yüzlerce sene geriye gider türkiye
Ayıp tabiki haklı olsan bile sana bunu yapma hakkı vermez helede deprem bölgesinden.
Hem parfümü ne yapacak ki
İnsanlar can dersine düşmüş, evleri başına yıkılmış, hırsızlığın kabul edilir tarafı yok ama yakalanıp polise teslim edilmeli
Algı yapmayın herkesi dövmüyorlar teyirlileri dövüyorlar bazı ülkelerde idam veya yaptığı hırsızlığın bedeli olarak kolumu kesiyorlar
Cinsiyet ayrımı yok hepsi hırsız olarak yargılanıyor sizde böyle yargılayan bu arada cevap veriyorum
Sülalesini skbilirsinjz...
Kadın erkek diğe ayırmak değil mevzu parfüm çaldığın için şiddet görmek madem kadını erkeği yok bu işin hemcinsin kadın tarafından dayak yiyince kudurma o zaman
@Ayşeyetkin neden kudurayim hak ediyorsa yesin...
Ya bu soru mu saka misin sen insanlar yok oldu hayatlar aileler yok oldu valla bu kizi gorsem olduresiye doverim hadi ordan pc,
Erkek yiyince sıkıntı yok kadin yiyince var şiddete karşıyız ama şu durumda böyle davranan yaratıklara da üzülmüyorum erkeğe de kadına da gereken ceza verilmeli yaptıkları terbiyesizlik ahlaksızlık
Parfümü nerden bulmuş, insanlar su zor buluyor
Gratisin camini patlatip girmiştir yani en basitinden.
@stylafree haram be bro! Nasil vicdanlari el veriyor pes
Kadın kadını dövsün erkek erkegi erkek kadına vuramaz
En doğru yorum bu
Oldu paşam senin için o hengame de kadın dayakçi bulucaktik
Kadın polis canim hani kadın polislerde calisiyor ya
Yav o dövenin polis olduğunu nerden biliyon. Bide normal bir zaman değil her yer yikik dökük yapilacak iş değil
Ne ayıbı ya? Kadına şiddet değil bu. Yağmacıya şiddet. Millet can derdinde bu parfüm!!
Helal bee işte İstanbul hanımefendisi
Onun bu zamanda parfüm çalması acep normal davranış mi iyi olmuş
Ohh iyi yapmışlar o kadar insan ölmüş bu yaratık gidip hırsızlık yapıyor
normal. erkeklere aynısı yapılırken ohh diyerek izliyonuz. bunun neyi eksik?
Bu kadını ne zaman görsem ağzını burnunu yiyesim geliyor, çok tatlı suratı var.
millet yoruldu şu yağmacılardan. bıktı bıktı
“KANITLANMIŞ” olan her yağmacılık suçu için kadın erkek ayırt etmeksizin az bile yapmış diyorum.
bide ülkede kadın erkek eşitliği yok diyorlar sevindirici bi olay
Hiç de ayıp değil insanlar ne halde daha bunlar ne pislik derdinde. ben olsam vururdum
Lami cimi yok , yanlis heryerde yanlistir , hirsizligin kucugu buyugu kadini erkegi olmaz herkes esitse herkesi eşit doveceksin. Helal olsun yigidime elleri dert gormesin az bile yapmis.
Zaten bu kadin nasil cesaret etti? Cunkuben kadinim yaparim ederim demekten buju yapti. Doveceksin anasini s... ibreti aleme gostereceksin ki diger kadinlar haddini bilecek yoksa analarini si... keriz.
Hakli olana sucsuz olan kadina laf yok ama yetti artik çeneleri cok dustu agzina geleni soyler oldular , en ufak bi hata da aynisi yapilacak
Kadın suçlu ama bu kadar da yapılmaz be iş iyice çiğırından çıktıı
Kadına el kalkmaz tabi de istese verirler niye caliyor
İğne bile bile çalsa hırsızlık bu hemde böyle bir durumda iken.. iyi olmuş kimse kusura bakmasın da
Kadının yaptığı hoş değil, darp edilmesi de hoş değil.
Ayıp falan değil yağmacı yağmacıdır cinsiyet gözetilmez ben olsam daha sert vururdum hırsız sonuçta
Evet normal. Millet orada ailesini kaybetmiş. Bu hırsızlık yapıyor. Şerefsiz.
Çamaşır makinesi çalan var a 101 den depremde nasıl calistircaksa beyin gitmis
Satacak bee ne caliştirmasi köpek herif. Market ihtiyaçlari disinda elektronik ve kasadan para çalan herkesi tutuklamalari lazim inşallah yakalanirlar.
Kadını erkeği yok hepsini dövecen öldürüp ataca kenara
ne olursa olsun bir erkeğin eli asla bir kadına kalkmamalı
Yo gayet haketmiş ve hakkını bulmuş ellerine sağlık yapanın
Şiddetin hertürlüsüne karşıyım ama bu davranışada ne desem bilemedim yazık ya
Erkeklere dayak atılması ne kadar normalse, buna atılması da normal. Cinsiyetçi müptezel
Değil. Kim olursa olsun herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa bu işin sonu nereye varacak?
İnsanların %99'unun samimiyetine inanmıyorum. Herkes eksik. Herkes çürümüş.
Her videoda var bu sese sahip olan kişi. Kişi kim? Bilen var mı
Ohal var demokrasi askıda. Ayrıca orada insanlar psikolojik olarak bitik
Evet normal agiz burundan kan gelinceye kadar millet neyle uğraşıo bu * ne yapio
Özzzz abimmm
Şu zor günlerde hiç yorum yapacak kadar sağlıklı düşünemiyorum 🤦🏻♀️ ama sinirden vurasım gelir 😬
Hak eden hak ediyor ben cinsiyete bakamadım şu an hiç kimse kusura bakmasın
Yaptığı yanlış ama dayak atılması hele ki kadına normal değil. Sonra videoları da atıyorlar çocuklar izliyor bunları ve normal zannediyorlar şiddeti
Erkekler dayak yerken böyle tepki vermiyonuz
yağmacılık iyi bir şey değildir. şiddet çözüm değil. Adalet sistemi devreye girmeli. kimse kendi adaletini kendi sağlamamalı
Hayatımda daha saçma bir öfke görmedim o döven hıyar şimdi o kadından daha suçlusun sen mk parfüm çalmanın cezası bu mu?
Harika yapmışlar. Keşke kemiklerini kırsalarmış ibreti alem olurdu daha kimse çalmazdı. Kadın diye ayırt etmemek lazım malum eşitlik var.
Bu işin kadını erkeği olmaz. Erkeği linç edelim kadına dokunmayalım gibi bir anlayış olamaz herkese eşit muamele gerekir
Yanlış yapan kadını 5-6 erkek toplanalım güzel bir meydan dayağı atalım sonra onu kameraya çekelim
Kimse bana bişey yapmaz diye bu hengamede hırsızlık yapmış birde. Tamam bir erkek kadını dövmesin ama o da haketmiş yani. Milletin acısı var hırsızlığın sırası mı tabiki millet seni döver
Az bile yapmışlar kaşara arkaya çekip gerekeni yapsalar daha iyiydi
Eşitlik? Hem dövülmez deyip hem de eşitiz demek kendiyle çelişen bir durumdur.
Parfüm için insan dövülmez ve bir parfüm için hırsızlık yapılmaz kadın muhtemelen ruh hastası
Böyle bi kadininda oyle bisey yapmasını beklemezdjm
Ahlaksızlığın kadını erkeği olmaz millet orada canıyla cebelesirken birde hirsizlarlami uğraşacak devlet, aslında bunları denize dokeceksiin ne millete nede devlete fayda gelmez bunlardan
Hırsızın yağmacının kadını erkeği olmaz bunu yapan yapan erkek olsa kimse acımazdı kadın olunca ne değişiyor hırsız yağmacı cinsiyeti ne olursa olsun birdir
Diğer yağma yapan insanlara ne yapıldıysa buna da aynı şey yapılmış. Çok normal tabiki de.
Ayıp utandım. Getir polise ver.
Yardım tırlarından yardımları çalanları dövmelerini anlarım ama evlerden parfüm falan çaldı diye bu kadar şiddet uygulamalarını fazla ağır buluyorum.
Bu şekilde dövmek çok aşırı bence ya
Normal değil bu tırların önünü kesip eşkiyalık yapan silahlarla gezenler haricinde hiç bir şey normal değil
Hırsızlık yaptiysa emniyete götür
Normal değil ama insan piskolojisi o kadar ağar bir olay oldu can kayıpları ve bu insanlar yağma yapıyor insan dayanamaz
Hırsızlığın ve hainliğin dişisi erkeği yok millet orada acı çekiyorken kim bunu yaparsa sonu müstehaktır
Normal. Millet can derdinde kadın hırsızlık. Hem de parfüm.
Elinde sopa sokak ortasında vuruyor Kadına ne oluyor ülkeye taliban oldu ülke
Yaptığı yanlış tabiki sonuna kadar ama bayana şiddet uygulayarak boyle çözmekte doğru değil