Oradaki insanlar can derdinde, müthiş bir gerginlik var. O gerginlik ve yaşam mücadelesinin içerisinde böyle davranış gösteren herkes dayak yer.
Bir düşün. Enkaz altında yakınların var. Yan tarafta birisi bir şeyler çalıyor. Öteki cesetlerden bir şeyler çalmanın yolunu arıyor. Ne yapardın?
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabii ki normal değil. Bu işin suyu çıkmaya başladı artık önüne gelen hırsını birilerinden çıkarıyor ve öfkeyi farklı yerlere yönlendiriyorlar kasten. Kaç kişi masum çıktı bu dayaklardan kim verecek hesabını ara bul. Parfüm çalmışsa götür emniyete teslim et. Yol kesen haydutları dövenlerin eline sağlık ama bu iş çığrından çıkıyor iç savaş çıkaracaklar neredeyse. Böyle videoların devamı gelirse herkes cezasını kendi keser.
118 Yorumla- +1 yıl
Kb bu kişiler teröristten farksızdır..
- +1 yıl
İşte sağduyu
İşte feraset
İşte akıl
Ama biz Türküz bu bize gelmez. Benim bile bazen hoşuma gidiyor. Tabii bunun ucu ileride başkalarına başka şekillerde de dokunur ve o “başkası” biz/ben/sen olabiliriz. Hukuk devleti ayarından çıkıyoruz. Yine bu kadının orada parfüm çalması “Eğer doğruysa” ve sonucunda yaşadığı şey komik geldi. Yiyecek değil, giysi, temizlik malzemesi değil. Isınmak için battaniye, yatmak için yastık değil. Ben esas o binaları yapan müteahhitler ve denetim yapmayan belediye ve ilgili bakanlık çalışanlarının o hallerde olmasını istiyorum. - +1 yıl
@kafeinsiz ben de bunu diyorum yol kesen haydutu dövsünler hatta çeksin vursun asker ben orada değilim ama millet canıyla uğraşırken parfüm çalan insanı videoya alıp dövmek de bu milletin aklıyla oynamaktır. Kaç tane bu şekilde video çıktı dayak yemiş ama aslında masum olan insanlar. Birileri fırsatını buldu galeyana getiriyor milleti. Bu kadar da olmaz. Derdimiz bitti parfüm çalan bi varoşu mu dert edelim kendimize? Orada onu döven de gücünü buna harcayacağına gitsin ya çalışsın ya da güç toplamak için dinlensin. Parfüm çaldı döveyim ne ya kıt beyinli der küfür eder geçerim.
- +1 yıl
Ortada emniyet falan yok yalnız. Şehir komple yıkılmış durumda. İç işleri bakanı en son ''Yok yağma falan'' diye durumun ciddiyetini inkar etmekle meşguldü
+1 yılDeprem ülkenin hassas noktası oldu artık, depremle alay edeni bile dövüyorlar tutukluyorlar tabiki kadının bir erkek tarafından dövülmesine razı değilim ama dayağı hak ettiğini düşünüyorum ki sadece parfüm çalacak bir tipte değil belalı bir şeye benziyor. En mantıklısı bir şey yapmadan polise teslim etmek olurdu zaten polisler yapılması gerekeni yapıp milletin yüreğine su serpiyordur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bu nasıl saygısızlık Hadsizlik be parfüm kötü bir şey mi sanki eşya çalıyor önemli olan yiyecek giyecek çalması daha kötü parfüm alınır o önemli değil o dayak atanların ellerini alır bi tarafına monte ederim cahillik başa bela gerçekten normal değil tabi ki
53 Yorumla- +1 yıl
Sen tepki gelsin diye yazmışsın 2 tane manita tavlayacaksın diye kardeşim yapabilirsin tabi, madem bu kadar feministsin git kestir çükünü ücretsiz devlet hastanelerinde.
- +1 yıl
@CengizHan061 ben senin gibi pislik abaza değilim merak etme sen manita tavlayacaksan o başka bu nasıl çirkin görüş be kadının çalmasına bende tepki gösterdim tabi ama dayak yemesi doğru değil dayağa kızdım sadece şimdi tamam kadın altın gibi para gibi yiyecek giyecek gibi çok değerli eşya çalsa tamam da ama sadece parfüm çaldı diye dövülür mü parfüm ne la değeri ne feminist falan diye konuşma haddini bil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır normal değil bu tipler vicdansız kadına şiddet uygulaması ne demek? ceza verilmesi yeterli kadına vuran eller kırılır umarım. ayrıca çalması tabi ki doğru değil ama ne olursa olsun ben bir kadına şiddet uygulanmasına karşıyım yani kim olursa olsun. veya ne suç işlerse işlesin cezası hukuk olarak verilmelidir. bu yüzden ben yanlış buldum.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın bacak arasinda a.. mii var diye istedigini yapabilecegini mi zannetsin iyicene bozuk hale geldiniz hala deprem size bir sey ogretememis acaba kac deprem olmasi gerekiyor sizin anlamanız için hakedene meydan dayagini cekeceksin hayir neresi isinize gelmedi acaba isinize gelenlere konusmayi saydirmayi iyi biliyorsunuz goren de sizler adam insan sanır artık türk milletinden ümidim kalmadı bu millet asla ve asla hic bir sekilde duzelmeyecek o yuzden de bu millet herseyi hakediyor zaten dokunmuyor ds ne olursa olsun su ulkeden kasirga gecse yine bu millet duzelmez
170 Yorumla
+1 yılBen buna güldüm yaa 😂😂😂 komik geldi. Kadın bir de kadınım diye hiç sakınmıyor bana bir şey yapmaz diye bekliyor. Bence haklı böyle yapmakta. Yiyecek değil, giyecek değil, temizlik malzemesi değil. Parfüm çalmış. İyi olmuş. Kızmadım. Aslında ama hukuken bunlar doğru değil. Hukuk devletini tercih ederim. Yargılansın büyük ceza alıp hapse atılsın. Ben aslında o öfkeli kalabalığın içine o binaları öyle dikenleri ve öyle dikilmesine izin veren belediye, çevre ve şehircilik bakanlığının adamlarına bu muamelenin yapılmasını istiyorum gerçekten. O zaman zevk için tekrar tekrar izleyebilirim.
62 Yorumla- +1 yıl
@stylafree Bunlara müstehak, ben afada yardım etmek için gitmeyi çok düşündüm, insanlar perişan durumda, bir anda eski çağlara döndü oralar, ohal var zaten hırsızların kulaklarını falan kesiyorlar
+1 yılHiç değil. Benim vicdanım ne olursa olsun bu görüntüyü görmeyi kaldırmıyor. Üstelik bir erkek bile değil, bir "kadın". Bir erkeğin gücüyle bile baş edemez çoğu zaman tek bir kadın. Yaptığı şey ciddi bir suç evet ama bunun çözümü bu olmamalı. Ve hâla bunlara alkış tutan insanlar var. Ağzım açık izliyorum okuyorum yorumları. İnsanlar resmen her geçen gün daha da şiddete meyilli hâle geliyorlar. Bu gidişatın sonu hiç hayra alamet değil, hiç değil.
55 Yorumla- +1 yıl
24 yaşındayım şu ana kadar hiçbir kadına elim kalkmadı kalkmaz da
- +1 yıl
Erkek olsa normaldi yani. Eşitlik?
- +1 yıl
Yağmacı olan erkeklere karşı gülenler bu duruma normal diyor sırf bir kadın yaptığı için. İki yüzlülüğün böylesi.
- +1 yıl
@King_Leonidas erkeğe de gülmüyorum yalnız. İki durumu da onaylamıyorum. İkisi de insanlık dışı bir eylem. Hiç biz Türklere yakışan bir durum değil. Dikkat çekmek istediğim bir kadının, bir erkeğe göre daha güçsüz olmasına rağmen karşısında bir erkek varmış gibi bu şiddetin uygulanmasıydı.
- +1 yıl
O halde eşitiz diyenler boş yapmayacak.
Normalde çalınan şeylerin üzerine devlet bile bir bardak soğuk su iç diyor, bizzat kendim yaşadım. Polis tutuyor, adliye salıyor olayın içini bilmiyorum. Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmak olmuş bu, herşeyi abartmaya bayılıyoruz. Devlet yıkıldıda haberimiz mi yok verin polise yasada cezası neyse çeksin. Kadın dediğin narin yaratılmıştır, bedenen eğer bir savunma sanati bilmiyorsa, erkeğin sağlam bir darbesi öldüredebilir ki insan gibi vurmuyorlar. Yazık, ben utandım şahsen kendi adıma adamlığa erkekliğe sığmaz...
10 Yorumla
+1 yılBir parfüm çaldığı için darp edemez. ama kadın problemli birisine de benziyor yüz hatlarına ve bakışlarına baktığınız zaman bu olayın sadece parfümden ibaret olmadığını düşünüyorum.. ama şu durumda bile taşkınlık yapıp insanların hakkına giren, hırsızlık yapan herkes dayağı yesin abi!! o insanlar öldüler, enkaz altında can verdiler ve o malzemeleri alabilmek için canla başla çalıştılar böylelerine yedirilmemeli..!
51 Yorumla- +1 yıl
Sonuç olarak hırsızlık.
+1 yılKesinlikle normal. Cinsiyetçilik yapmayın. İnsanlar o kadar kötü durumdayken sadece bir parfüm alabilmek için o kadar düşen bir kadın hakketmiştir. Ayrıca neden bu cinsiyetçilik var? Erkekler dövülürken iyi ama kadınlar dövülürken ne gerek var? O zaman kadın hapishanesini kaldıralım. Kadınlar istediği gibi adamları öldürsün ama sokakta başı boş, hiçbir ceza almadan gezsin oldu.
43 Yorumla- +1 yıl
Ne adamı yaaa. Bak ben sadece haklıyı savunurum. Bunun yanında bütün insanlardan iğreniyorum. İmkanım olsa çoğu kişinin ölmesini dilerdim.
+1 yılŞiddete karşıyım, hele ki bir hanıma şiddete daha çok karşıyım ama şu tabloda, on binlerce insan ölmüş, ortalık kan revan iken, sahipsiz kalmış mağazaya girip de kozmetik ürünlerini yağmalayan ve sonrasında yağmasını satma meylinde olan şu zat için hiç üzülmedim, inanın bana hiç üzülmedim. Çok da hafif kurtulmuş eğer ki bununla kurtulduysa...
40 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadını dövmesi ayıp değil mi? Hırsızlık yapmış! Hırsızlık suçundan kol kesilirdi bilirsiniz eskilerlerden. Kadın erkeği dövsede ayıp erkek kadını dövsede ayıp AYRIMCILIK YAPILMASINDAN HOŞLANMIYORUM... şiddetin her türlüsü kötü, bu lafın arkasina sığınıp bir çok işi kötüye kullandı kadınlar iyi niyetli değil hepsi unutmayın!
10 Yorumla
+1 yılDiyor ya mahalle yanıyor o*spu saçını tarıyor biraz öyle ama bilmiyorum insanların acısı vat daha hassas davranabilir ben internete bakıp bakıp ağlıyorum onlar rahat demekki bu gün de dört kişi öldürüp çekmişler ikinci el ucuz eşyalar Caldilar diye hemde döve döve abi millet insanalri kurtarma derdinde bazıları da üç kuruş mal için insan öldürüyor biz ne ara bu kadar fasit ruhlu olduk onlar da can hata yapmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılBunun yolu ve çözümü bu değil. Yakaladın, polise teslim et. Parfüm çalmış. Depremzedelerin parasını, yiyeceğini veya başka eşyalarını çalsa o zaman dövsün. Böyle bir hainlikte cinsiyet ayrımı olmaz. Yalnız parfüm için yapılan şiddet tamamen show amaçlıdır.
10 YorumlaŞiddetin her türlüsüne karşıyım çünkü şiddet çözüm değildir. Şiddet insanı haklıyken haksız duruma düşürür.
41 Yorumla
+1 yılHak etti. Az bile
Binlerce insan vefat etmiş.
Binlerce yaralı.
Binlerce enkazın altında.
Binlerce yaşadığı yeri istemeden üzülerek terk ediyor.
Sadece ülke değil , dünya seferberlik halinde ayni ve nakdi yardimlar geliyor. Bazı kendini bilmez terbiyesizce ahlaksızca ben ne yapabilirim deyip düşüneceğine milletin malına çöreklenmiş yagmacilar, hırsızlar olacak şey değil kardeşim bayan erkek fark etmez hak etti.
20 Yorumla
+1 yılTabiki değil
Ne kadına ne erkeğe kimse böyle bir şey yapmamalı
O dayak atanı arastirin kesin bir halta yaramayan boş bir adamdır
Dolu insanlar böyle bir şeye tenezzül etmezler yani sokak ortasında bir kadini dovmeye
Hayır yani artık devlet yoksa yargı bittiyse haberimiz olsun bizde yarın sokakta önümüze geleni gerekcemiz varsa dovelim00 Yorumla
+1 yılDigerlerinden farki yok. Kesinse dovulmesine karsi degilim, hak ediyorlar. Tek kotu sucsuzlar da arada kaynayabiliyor yanlis anlasilip, ona da dikkat ediyorlardir diye dusunmek istesem de rastladim. Nadir de olsa icler acisi.
50 Yorumla
+1 yılLan yüzbin küsür insan ölmüş analar. babalar evlatsiz çocuklar anasız babasız kalmış onbinlercesi sakat kalmış bu kadar acının içinde ise bu yavş*k hırsızlık derdinde. Az bile yapmışlar ben olsam ellerini kırardım .
52 Yorumla- +1 yıl
Helal lan dinozor 🦕 trex 😂😂😂
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden oo geldi milliyetçi
+1 yılSuclu da olsa siddetin her turlusune karsiyim. Soylerken 'evet, hakki bu dovulmeli' desem bile eylemi gorunce icim sizliyor.
20 YorumlaKadın erkek fark etmiyor orada bölgede ohal ilan edilmiş dua etsinler hırsızlık yaptıkları için mermiyi yememişler bi taraflarına, vur emri gelmiş zaten dayak atmayı tercih etmişler, çalmasalarmış
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayak olayı hoş değil ama, hırsızlık ne ya?
Bu kadar can kayıbı varken, yağma ne ya?
Gıda veya battaniye filan değil çalınan şeyler, parfüm TV gibi şeyler çalıyorlar :( Herkes kaç kuruşluk insan olduğumuzu anlamıştır :(Bir sürü kayıp varken, bir de bunlarla uğraşılıyor :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sürü insan öldü gitmiş güzel kokacağım diye parfüm çalmış arkadaşım bu insanlar aklı nasıl kullanıyor bu insanlar hırsızlık yapıp ellerine ne geçiyor anlamıyorum açsa ekmek çalsa bir şey olmaz diyeceğim açtır gidip parfüm çalmak nedir arkadaş bence vurmaları iyi bir yandan böyle acılı bir günde yapmasınlar bari
10 Yorumla
+1 yılErkeğin kadına vurması şiddet uygulamsı erkek liye sımaz o kadın onarın gücünde deyil ama kadının yaptı kötü oca kiş ölmüş insanrın canı acıyor o hırsızlık peşinde biyerde hak etmiş ama erkekler yerine kadınar dövsemiş
16 Yorumla- +1 yıl
Ben döv nesiner mi dedim erkek la o kadın onca erkek döv mese ne olcak orada kadınarda var dı onar dövsüner ben kötü mü dedim tabi insanr acı çekiyor onun yaptı kötü bişe ben aksini demedi ama erkek ler vurmaları haklı görmüyorum onarı gücünde deyil karakol polis kadınr vardı onar dövsüner di
- +1 yıl
Hak eti zaten hak etmedi demdim sadece erkekler vurması dövmesi doğru görmüyorum orada onca kadınvardı onar dövsünerdi polis de olasa erkek o bi kadın onarın gücünde deyil onarın stadardında deyil o kadında o insanar budurum daken o hırsızlık peşinde onunda allahhaa belasını versinnn tüm bu olay olmuşken tüm yamacıları dolandırıcılarında budurmdan faydalan ma. peşinde olanlarında allhaaaa belalarınııı versin cehennem de yansınar
- +1 yıl
Bu da en saçma mantık dövem kadın olsa normal diyecektin yani? O hâlde erkekse de normal
- Güzellik & Bakım konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılErkekde kadında dovulmez dövmek kanun işi bunun cezasını hakimler savcilar verir , ne burası dağ başı ne siz eskiyasiniz , yargı var bu ülkede bak kaç tane masum insan dayak yedi , ya da can verdi yağmacı sanilarak.
10 Yorumla
+1 yılKadın, erkek fark etmez. Hırsızlık yapan hiç kimse cezasız kalmamalı. Açlıktan ekmek mi çalmaya çalıştı? Bebeğine süt istedi de vermediler mi? Parfüm bu ya bildiğin parfüm.
Millet canının derdinde, bunlar ise ahlâksızlığın çukurunda.21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı. Kadın olduğu için sıyrılacağını düşündü bakışlara baksana ben bunları uyuturum kafasına bile girmiştir kusura bakmayın ama şu durumda kadını erkeği yok bunun az bile yapılmış adam merhametli dövmüş onu kadınlar parçalardı.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadin etkek esittir. Yasal olarak dovulebiliyirsa ikisi de dovulmeli. Ya da yasal olarak dovulemiyirsa ikisi de dövülmemelidir. İnsanlari cinsiyetine gore ayirmak bence hirsizliktan daha kotudur. İki tane kiza yaranmak icin boyle yorumlar yapanlari da bi türlü sevemedim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAytica toplumdaki linç kültüründen nefret ediyorum. Cunku 10 tane linçten 7 si masumlara yapiliyor neredeyse. Gecen tirin önünü kesenlere cok sevindim vunku kamera goruntuleri falan varsa yanlis birini yakalamamislardir. Onlar fazlasini haketti.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşek kadar olmuş bir kadın hırsızlık yapmaması gerektiğini bilmiyorsa hele ki şu kara günlerde her şeyi hak ediyor, kimse kusura bakmasın. Asker, polis enkaz bölgesiyle mi uğraşsın bu insanlık bilmez şeref yoksunlariyla mı? Zaten adalet hak ettiği cezayı vermeyecekti. En iyisi bu yöntem. Ohal niye ilan edildi, bunun gibiler için. Olayi dramatize etmeyin daha büyük dram var ortada.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldayak hakkında yorum yapamicam eminiyete teslim edilse muhtemelen 2 güne ellerini kollarını sallaya sallaya gidecekti alması gereken ceza dayak mi bilmem ama çoğu parfüm çalmış alt tarafı diyip geçmişte parfüm çalan eline başka fırsat geçse başka şeylerde çalar parfüm diyip geçmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkenin geleceğini karartanlara alkış tutarlar ama yinede bu bayanı yaptığı doğru değil ha şunu anlarım hayatta kalmak için bu marketten su ve yiyecek alsa oda eger yardı. gelmediyse? onun dışında bu aziz millet asla çalmaz ama bana yardım gelmediyse ben hayatta kalmak için gereken şeyleri alırım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmillet bakın bu bayanın çaldıkları şey parfüm? gıda ya da su değil? ha tır soyan dayağı hakediyorsa bu bayanda hak eder olayı bayan erkek diye ayirmayalim çalmak ağır bi suçtur, bugün bunu çalan insan (bayan ya da erkek fark etmez ) yarın herseyi yapar , hayatta kalmak için hiçbi yerden yardım gelmediyse eğer Bi marketten ekmek su alırsın bunu anlarım daha sonra buraya gelip zorda kalıp şunları aldım buyurun parası dersiniz adamda alır almaz orasını bilmem hepimiz insanız depremin yaşandığı yerlere 48 saat kimse gelmemiş bazı yerlerine tabi , hickimse yaşamadığı Bi durum için yorum yapmasın sıkıyosa bu soğukta kapıya çıkıp 1 saat hareketsiz durun ve evinize çıkın ondan sonra yorum yapın insanlar donuyor soğuktan , oturmuş bi yaşamı olan insanlar şimdi sokak kedisi gibi sokakta kaldılar , işin gelecek tarafıda var bu insanların evleri nasıl yapilicak ve ne kadar ceplerinden para cikicak? sakın içinizden birileri çıkıpta daskı olana bedava ev vericekler demesin bozarım? toki yine köşeyi döndü dask olsa bile yıkılan evin 10da birini bile vermicek sizi mutahitlerin kucağına aticakkar? zaten ohal ilan edildi seçim iptal deprem bahane iptal şahane? en az 60 milyar dolar maddi zarar var , gelecek için sağlam bir hukuk ve yönetim sistemi tasarlanmalı iç ve dış politikalar sil baştan gözden geçirilmeli sanayi kalkınması ekonomik sosyo kültürel her anlamda toplumun tekrardan ayağa kalkabilmesi için gereken her hamle hiç zaman kaybetmeden uygulamaya konmalidir ama bunu yapmaya adam lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet normal değil..
Ama olmuş bitmiş olay ne yazsam boş , umarım ders olmuştur bida yapmaz...
Normalde 1 parfüm için dayak atmazlar ama insanın içi yanıyor, o an fazla iyi düşenemiyor. Öfkesini ondan çıkartmışlar
Rabbim tüm depremzedelerin yar yardımcısı olsun00 YorumlaYağmacılık yapsada bunları yakalayıp emniyete vermemiz lazım burası muz cumhuriyeti değil ki yani iş öyle bir noktaya gidiyo ki işkenceye falan dönüşecek herkes kendi adaletini sağlayamaz kanun var nizam var
10 Yorumla
+1 yılYorumlardaki '' erkek bile değil '' '' erkek olsa neyse '' vs. gibi yorumları gördükçe çıldırıyorum. Erkek olsa öldürün , kadın olunca problem yok... Pozitif ayrımcılığınızın suyu çıktı artık. Erkeklerde insan bunun farkındasınız demi ! ! !
11 Yorumlaonun yaptığı ayıp değil mi? insanlar canlarının derdinde ciğerleri yanmış kadına atılan dayağı mı düşündün sen? hak etmiş iyi olmuş. Evet normal dayak yemesi. ateş düştüğü yeri yakar... onun ciğeri yanmamış belli bu dertlere düşmüş...
10 Yorumla
+1 yılKadının parfüm çalması da bunun için dayak yemesi de hiç normal değil
10 Yorumla
+1 yılToplumda çok ahlak bekçisi oldu, hemen vuruyor, bence yanlış. Zaten o şekilde de düzelmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüç olarak eşit değiliz. Lakin çaldığindan emin olunduysa deprem zamanı insamlar canıyla uğraşıp sevdiklerini kaybederken hırsızlık derdine düşenin dövülüp vurulması gayet yerinde bi davranış.
429 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın haklarını savunacağın yer burası değil :d boş acitasyon yapmayin o can havlinde insanlar yerin dibindeyken çalma derdindr olanin agzini patlatsalar eline saglik derim.
- +1 yıl
Sen kadın değilsin mahmut dikkat et de senin de ufak hatalarında şiddetle karşılamasınlar düşman
Cevap sahibi+1 yılBu zor döneme bu binlerce insanımızın can çekiştiği dönemde ufak hata diyordanız allah belanızı versin. Çok konusma or. ospuu @Ayşeyetkin
Cevap sahibi+1 yılInsanlar can havlinde enkaz altinda ana baban yerin bin kat dibine girerse orada onlarin cuzdano parfumu derdine dusup sadece altın icin olenlerin bileklerini kesenler BUNLAR o zaman senide kesip bicerlsrse sesimiz çıkmaz ama bu insanların cikacak. Ananiz mına sokarim sizi defolun itler
- +1 yıl
Sen kime küfür ediyorsun lan bu kadını bir kadın dövebilirdi ya da hapse girebilirdi ama bir erkek hunharca dövmeye çalıştı ölen insanları karıştırma kan iblis güya Türkiyenin en vicdanlı insanı sensin benim yaptığım iyiliklerin 4/1 i ni yapmamışsındır pislik bide bana küfür ediyor allah görüyor bunları dikkat ette ahım başına bela olmasın
Cevap sahibi+1 yılLan or. ospu hak etmişler kes sesini. Iyilikleri yuze vuranin iyiliginden hayir mi gelir onun bunun bilinmeyen evladı ac dm kutunu skecem belani bu iblisleri savunan o can havlinde insanlari soyanlar gerekirse asicaklar
Cevap sahibi+1 yılO insanların ahı basiniza bela olacak asıl
- +1 yıl
O.. pu ben o KADINı SAVUNMUYORUM seni var ya öldürdürüm
- +1 yıl
Sen karşında kim var gel göstereyim ama bu son küfürün pic gel de dme sokayım
Cevap sahibi+1 yılAc mesaj kutunu adresini bulup popondan stiricem seni bunlara aciyan itler sizin gibiler aynisiniz bacım
- +1 yıl
Gel kızım konuşalım insan gibi
- +1 yıl
Gel dm’e hadi
Cevap sahibi+1 yılGelmiş böyle insanlar can havlindeyken yok erkek dovemez kadin dovseydi diyor lan derilerini yuzmek lazim sen ne anlatiyon insanalrin bileklerini kesti bunlar bileklerini alti almak icin allah askina İzmir'de ol da bak ben seni komaya sokmuyor muyum seni o mezara koymuyo muyum seni aldim kafaya bekle
Cevap sahibi+1 yılAcsana mk kizi
- +1 yıl
Bak sana insan gibi diyorum küfür etmiyorum sen bana küfür ediyorsun
Açtım gel
Cevap sahibi+1 yılÜye takip ettikleridnen mesaj kabul ediyor diyor hala
- +1 yıl
Tamam bekle şimdi sen iki dk gizliden çık ben yazayım
- +1 yıl
@stylafree yok ya kankayız artık sevdim kızı😊
- +1 yıl
@stylafree iyi konuştuk uzlaştık şimdi burç uyumumuza bakıyoruz
- +1 yıl
@stylafree anlamadım dönek mi dedin sen bana?
- +1 yıl
@stylafree 1. Bu tek taraflı olmadı
2. ben insan bişey yazdım o insan gibi cevap verdi birbirimize özelden küfür etmedik yavaş yavaş sinirimiz geçti o özür diledi ben özür diledim
3. Sanane lan
Erkekler neden kadınları dövemesin? Bu nasıl zihniyet. Kadın çalsın çırpsın ceza almasın çünkü o kadın?
Hırsızlığın cinsiyeti, büyüğü küçüğü mü olur?
20 Yorumla
+1 yılşiddete karşı birisiyim. bu kadının da sadece parfüm çaldığı için şiddet görmesini doğru bulmuyorum. belki ihtiyacı olduğu için almıştır diyeceğim ama keşke çalmak yerine herhangi birinden izin alsaymış
00 YorumlaErkeğe atılınca normal mi?
Ayıp falan anlamam ben kadın olsa da aynı dayağı hak eder
Kadın benim için üstün değil
Herkes aynı insan herkes melek değil
Eğer erkeğe dayak yoksa
Evet şu an normal değil önce uyarılabilir01 Yorumla
+1 yılBuna üzülmedim açıkçası hak ettiği için ancak bu şiddet olayları farklı yerlere gitmeye başladı. Keza bugün haksız yere birini patakladiklarini duydum..
Ülkede zaten adalet yoktu , iyice Muz cumhuriyetine donucez böyle giderse.
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülkelerde adalet var bi saysana
Güzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Tamam lanet olsun bu dönemde zaruri ihtiyaçları dışında yağma yapanlara ama izlediğimiz görüntüler de insanlık dışı bir de bunu yapanlar emniyet güçleri bu olmaz.
İnsanlık suçu gibi görüntüler izliyoruz yakışmıyor ülkemize.00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş beter olsun. Keşke kolunu bacağını kırsalardı. Millet can derdinde Orada aç susuz nöbette. Bu o.. Hırsızlık yapıyor.
30 Yorumla
+1 yılBu ne canilikkk o bir kadın çok erkeklerse alıp emniyete teslim ederler evet onun yaptğı çok yanlış ama adamların yaptgı bin kat fazlası yeter ya
11 YorumlaBoş boş feministlik yapanlar oluyor hala gördükçe kıçımla gülüyorum. Hırsızlığın cinsiyeti olmaz. Diğer yağmacılardan farkı yok.
31 Yorumla
+1 yılParfüm buldu parfüm çaldı altin bulsa altin çalacakti bu ve bunun gibi insanların cinsiyet ayrımı yapılmaz en temizi öldür temizlik olsun ama adalet işte
00 Yorumla
+1 yılÜzücü bir görüntü aslında, bir kadın değil bir erkekte olsa parfüm çaldı diye hayatı boyunca unutamayacağı bir trajedi yaşatmayı doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılDostum burada , parfüm çalan a dayak atılması doğru mu desen tamam ama sen kadına dayak atılması diye eklemişsin bu pozitif ayrımcılıktır... hiç kimseye dayak atılması hoş değil...
00 YorumlaHoş değil ama bu kadar felaketin içinde böyle küçük düşünüyor olmaları bu dayağı haklı kılıyor. Onca insan öldü hala ölüyor hiç mi vicdanınız yok.
00 Yorumla
+1 yılArkdaslar insanlarin psikolojisi bitmis durumda, herkes sinirini cikartacak yer ariyor kimseyi suclayamazsiniz. Insanlar esini cocugunu kaybetmisken millet yaglama pesinde.
00 YorumlaKimsenin kimseyi dövmesi normal değil de bu şartlarda insanlardan normal davranmalarını bekleyemezsin zaten
Bir de bu kadın erkek eşitliği şiddet konusunda neden yadsınıyor hiç anlamıyorum.00 Yorumla
+1 yılPolise teslim edilsin caydırıcı bir ceza almadan salıverilsin oldu canım. Hırsızlığın kadını veya erkeği yoktur, böyle bir durumda insanların çok akıllıymış gibi bunu fırsata çevirmesine hiçbir şekilde izin verilmemeli ki ülke fırsatçılarla dolup taşıyor maalesef.. fırsatçılık yapmayı düşünen insanlar bunları görsün ve korksunlar ki böyle bir şeye kalkışamasınlar.
00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim jandarma dayak atmış ama atmamalıydı, kadına değil erkeğe dahi vurulmamalı, jandarmaysa sorgulamalı, kadın ise o işi yapmamalıydı birde böyle bir zamanda ve ortamda
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBu da bir tür yagmaci makyaj yapın buna da yagmanin cinsiyeti yok vatan haini ne acıma olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm nedense ya bu kadina onlarin içinde masum olanda vardir hemen dovmemeli
10 Yorumlanormal tabi hırsızı şımartırsan tepene çıkar İslam elini kesmeyi emrediyor siz ise hırsızlığı meşrulaştırıyorsunuz modernitenize sıcayım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkek diye ayırt etmektense hiçbir suçun cezası böylesi bir durumla kesilmemeli farklı yaptırımlar olabilir mi peki elbette ki olabilir insanlar hıncını nerden alacağını şaşırıyorlar böyle bir dönemde de normaldir tamamen sinir boşalması
10 Yorumla
+1 yılNormalde karşıyım kadına şiddete ama bu zor zamanlarda yardım edecekken dahada işi zorlaştırdıkları için haketmişler
10 Yorumlabu kadarını kimse hak etmiyor. verin mahkemelere, atsınlar ceza evine. şimdi kötü olanlar bile iyi insan kesilecekler başımıza
20 Yorumla
+1 yılElbette bu çok yanlış kadın a el kalkmaz ama millet canıyla cebellesirken de parfüm Derdine düşmek te ne bileyim
00 Yorumla
+1 yılBir insan birinin malına göz dikiyorsa, o göz eninde sonunda çıkarılır.
Aklın bittiği ve sustuğu yerde, son karar şiddete aittir. 🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProvokatif olabilir. Şayet bu video gerçek olsa da karşı değilim; TERBİYE ŞART!!
Hazır polis şiddete başlamışken ALGI OYUNU için muazzam bir fırsat!..
"Hiç Bir Şey Göründüğü Gibi Değildir!.."
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne