Deprem sonrasında Adana'da bulunan bir konutun fiyatı 3 milyon 750 binden 7 milyon 350 bine yükseldi. Bu fırsatçılık değil mi, ne düşünüyorsunuz?

Deprem sonrasında Adana'da bulunan bir konutun fiyatı 3 milyon 750 binden 7 milyon 350 bine yükseldi. Bu fırsatçılık değil mi, ne düşünüyorsunuz?

Aslında bu tip ilanlara tapuda yazan değerleri üzerinden el konulsun ve afetzedeler yerleştirilsin. Tapuda muhtemelen 200 bin 300 bin lira falan yazıyordur bilemedin 500 bin. 3 kişiye böyle yapılsın ve duyurulsun bakalım bir daha böyle fırsatçılık yapılabiliniyor mu!!!
Ne vaadediyorlarmış? Muazzam sağlamlık mı? Hakediyoruz bu parayı diyebilecekleri icraata sahipler mi? İnsanlar mutlaka artık ev alırken daha fazla sorgulayacaklar. Sıradan bir fırsatçılık olmadığını düşünüyorum, çünkü insanlar fırsat vermeyecek kadar çok sorgulayıcı ve tedirginler.
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Deprem herkesin karakterini ortaya çıkardı bi tarafa bakıyorum yardım sever, mükemmel kalpli insanlar, bir diğer tarafa bakıyorum, böyle kansız şerefsiz evlatları. İyi bir ükle miyiz kötü bir ülke mi karar veremiyorum.
Cevap
62Cevap
Maalesef ceza verilmez bunlara
Serbest piyasa..
Kimseye evini şu fiyata satamazsın diyemeyiz. Ha ne olacak? Bu eve bu fiyatı kimse vermeyecek. Olay bu yani.
Zaten devlet konut desteğini verecek.
Çok büyütmeyin.
dinden bahsederler adalet derler boyle yaparlar insanoglu yeri gelince canavardan daha cani olur
yanlis anlasilmasin dindar insanlara demiyrm herkese
Merak ediyorum akşam sofraya oturduğunda yemeğini rahatça yiyebiliyor mu
bizim istanbuldaki evin kirası 1200 tl...
bağcılarda bodrum katı mı 1200 lira
@TheLastGoodbye ne bağcıları :D ben Sultanbeylide oturuyorum.. 3 katlı müstakil ev en alt kat 3+1 büyük bahçeli. bakma çevrede 5 ev yok bir ara işşizsdi. çocukları var vs diye.. kendini toparlasın 2 bin yaparız
bağcılardan pek parkı yok oranın da. şişli'de oturuyoruz kiramız 18 bin
@TheLastGoodbye aradadünya kadar fark var bizim burada ormanlık temiz hava var aydos kalesi vs. o bahsettiğin yerle alakası yok ben 5 bin derken en düşüğü yani. buyur gel liva evlar 30 binden başlıyor normallerı 15ten sizin oralarda ağaç bile yok sırf beton arada çok fark var
sizin oraların bitki örtüsünü suriyeliler oluşturuyor
@TheLastGoodbye hayırlı akşamlar dilerim
Türkiye'ye hoş geldin. Sonra vatanımı sevsem de içindekileri sevmiyorum deyince linci yiyen ben oluyorum
Ülkeden gitmek istediğimdede vatan haini diyorlar
@simgee_yuuna Onlar vatanın ne hale getirildiğini görmeyen, getirenlere de tapan cahiller. Bu konuda genelleme yapmayı hiç istemezdim ama ne yazık ki böyle kişiler de genelde... neyse
Böyleleleri yaşamasın abi Allah belesını versin ticaret vardır ama fırsatçılık çok farklı birşeydir..
Çünkü yok. İktisat üzerinden açıklarsak. Talep var arz yok. Evi talep eden var. Ama ev yok. Fiyat artar
fırsatlar ülkesi Türkiyem kör tuttuğunu topal yakaladığını sqyo
Bizim Türküye insanlarının fırsatçı olduğuna şaşırdın mı? Ben şaşırmadım.
Türkiye *
Allah onları o binanın altında bıraksın diycem de onlarla birlikte masumlar da ölür diye demiyorum
kim alacak değeri 3 olan şeyi gtunde patlar inşalla
Haber spikeri Dilara gibi "ölümünüzü 7.350.000 TL'ye satın alabilirsiniz."
Krizi fırsata çevirmek Allah yedirmesin böylelerine söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum
Firsatci dum. bukler , bide orasi yikilan binalara yakin sayilir
Sen fırsatçılık deyip kibarlastirmissin, bunun adı kardeşim
Kefen soyucu diyorum. Diğer sövdüklerimı yazamam. Çoluk çocuğun rüyasına girer
3 milyona satılan dairenin ne kadar sağlam olduğunu gördük
Evı yıkılmadıya sımdı sefa yapıyor ama Allah buyuk
Satılırsa bizim millete her şey müstehak derim
Her zaman olduğu gibi içimizdeki fırsatçılar bitmez
Savcılık el koyacak şerh koyacak bak bakalım satabiliyor mu ama bu ülkede adalet sağlayacak insanlar yok ne yazıkki
Fırsatçılık değil canım. Bu olaylardan sonra kim o bölgede eve para verir
Alsınlar o evleri hotlllerrrıne soksunlar fırsatçılık değil bu cahilliğin en üstün versiyonu
Aslında düşmesi lazım
Deprem bölgesi
Ama tek katlı ise olabilir
Hayır zihniyeti değiştirmedikçe hiçbir ceza bu olayların önüne geçemez.
Vicdansızlar. Ulan bizim millet kadar soyguncusu yok ha
Hapis yatması lazım 1yıl en az eğer değerinden bide kat kat fazlaysa
Bu ş.. refsizlik ve karaktersizliktir kısaca. Bunlara insan denmez gerçekten.
Bunları Allah'a havale edelim biri o verir onların cezasini
İnsan adana dan neden ev alsın ki😂 3 trilyon bile fazla o köye
Ben bizim ülkeden herşeyi beklerim şaşırmamda
Şimdi diyecek ki rakamlar şaşmış bak aynı rakamlar yerleri değişmiş.
Ilan sahibinin adı yayinlansa da bi temiz dayak atsalar
Kesinlikle böyle şeyler çok oldu şu an bunlar tespit edilip ceza almali
Veremezsin ki ceza falan
Kira fiyatlarıda arttı deniyor, elbet cezası olur.
Fırsatçılık her şeyde. Kefen 40 liradan 140 lira olmuş Oğuzhan söyledi.
Bizim insanimizdan da bu ülkeden de bif bok olmaz ölen olduğu ile kaldı iyi insan yok hepsi bu yakında defolup gidiyorum, hükümet halkına zulm eder mi lan millet resmen deprem ve hükümetle uğraştı yuh artık ya
len o paraya arsa alır kendim mis gibi bina dikerim beee
marketlerde yapılanlarda bu
esnaf son 5 senede herşeyi ittir miyor mu
sadece konut mu?
Mümkün oldukça ağır ve bu meslekten menedilmeliler!
3le 7nin yeri değişmiş. Kimse bu evi almaz hele raylı değilse dokunmazlar taştan eve kolon yok demir yok kıytırık malzeme alsın başına çalsın oooççççççç...
Hemen şikayet edin o tere ceza veriliyormuş bu yğksek artışlara hemen şikayet edin
aynen 7 milyona kesin satar ben de arabamı ilana 1 milyon koyayım tr tek diye harbiden de tek gibi bişey ama satar mı? hayır.
Sözde müslüman ülkeyiz...2 sene önce İzmir depreminden sonrada kiralarda ve ev fiyatlarındada olmuştu bunlar... 1500lük kira 3500 e çıkmkştı hep
Gerekenin en kısa sürede yapılmasını temenni ediyorum
deprem geçirmiş eve kim o parayı verir? :D
Fırsatçıların Allah belasını versin
Yatacak yeriniz yok pislikler
Şaka gibiler gerçekten..
Evet ceza almaları gerekiyor
Böyle kişilere ceza vermek lazım
Sıçıyorlar o Eve 7 milyon
Onunda hakjndan gelirler
Fırsatçılara ceza yağmalı
Milletdealacak para kalmadı zaten yğkseltse nolcak
7 milyon bir eve yazık diyorum