umarım hayatları boyunca hiç zorluk çekmezler.. o kadar kötülük yapan insanların yanında böyle şeyler görmek umudumu yeşertiyor

umarım hayatları boyunca hiç zorluk çekmezler.. o kadar kötülük yapan insanların yanında böyle şeyler görmek umudumu yeşertiyor

Helal size bu aralar çoğunluk kötü şeyler görüyorum ama nadiren bazen iyi şeyler görüyorum bu gibi alkış 👏👏 bitler iyi şeyler insanı mutlu ediyor mutlu oluyorum
Kendilerine öncelikle mutluluklar dilerim umarım çok mutlu olurlar ve evlatları olursada onun meyvesi olur kendilerine çok teşekkür ederiz iyi ki varlar 😊
Cevap
35Cevap
Evet iyi yapmışlar
Bugun asiri sinirliydim twitterda garip trol hesaplari habire bir yerden siyasi kavga pesindeki garip gurup tipler... art niyetli insanlar vs vs bunaldim biktim derken boyle haberleri gorunce kalbim tekrar atıyor... yorucu bir ulke turkiye ama bazi insanlari oyle seyler yapiyor ki dunyanin en guzel ulkesi olabiliyor
Akraba tayfası nasıl olmuş da çatışma çıkarmamışlar? Enteresan bir haber, burnumun direği sızlamadı yine de. İncelenmeli. Acaba evlenen çift ufo falan mı? Normal insan hareketi değil bu. Kesinlikle psikolojik olarak incelenmeli.
Komik desen komik değilsin, analiz yapıyor desem cıks o da yok. Derdin nedir? Sürekli deprem sorularında görüyorum seni saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Cebinden 5 kuruş istesek vermezsin verenleri garipseyip psikolojik olarak incelenmeli diyorsun. Burnunun direği kimsenin umurunda değil git dalganı başka soruların altında geç
Helal olsun herkesin yapabilecegi bir şey değil inşallah çok mutlu huzurlu kazasız belasız bir ömürleri olur amin. Böyle şeyleri görünce çok duygulanıyorum bu cömertlikleri icin çok teşekkür ediyorum.
Atatürk'ün bu sözünü anımsatmışlar...
"Bu milletle neler yapılmaz"
Helal olsun gençlere...
Kalpleriniz gibi pırıl pırıl mutlu bir yaşam diliyorum...
Yaptıkları çok güzel ama maddiyata iyi olan yapamazdı kimisi o altınlarla evin eşyasını tamamlıyor diye biliyorum
İşte çoğalması gereken bu insanlar, üremek herkesin hakkı olmamalı sonu kötü insanların kötü çocukları oluyor.
Helal olsun bu aralar o kadar kötü şeyler görüyorum ki gerçekten iyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var ülkecek
herkesin yapabileceği bir şey değil helal olsun
işte gerçek hayır severler,
Allah razı olsun onlardan🙏🏻
Allah kimseye muhtaç etmesin bu çifti, mutlu olsunlar ömür boyu
Tek cümle ile yürekten tebrik ediyorum cömert yürekli insanları.
Dediğin gibi inşallah hayatları boyunca hiç zorluk çekmezler
Kendilerine ömür boyu mutluluklar dilerim yaptıkları yardım için de Allah razı olsun
Ne kadar gereksiz ve boş bir soru hayatlar kurtulunca zorluk bitince yaparsınız paperaziliği millet can derdi kalkmışsın insalara milleti yağlattırıyorsun şaka mısınız ya
Alkışlanacak hareket yapmışlar umarım hayatları boyunca mutluluk içinde yaşayıp giderler
Gerçekten karakterli insanlarmışş. Millet bakıp insanlık öğrensin.
Büyük bir jest, Allah razı olsun. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz
Çok güzel düşünülmüş bir hareket tebrik ederim çifti ömür boyu mutluluklar
Elleriniz dert görmesin çok ince düşünceliler herkes yapamaz.
Helal olsun bravo 🙏. Yalnız milletin yaptığı yardımı hükümet üstlenir😏
Helal olsun inşallah fırsatçı şerefsizlerin eline geçmez de asıl yardıma ihtiyacı olanlara ulaşır.
Sanirim maddiyatlari baya iyi.. herkesin yapabileceği bir şey değil çünkü.
Allah kabul etsin hayirlarini.
Bu iki çiftimizden Allah razı olsun, depremzedelerimize de Rabbım acil şifalar versin inşallah. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
İnşallah verdiği takılar doğru yere gider.
Mutluluklar dileriz bir ömür mutlu olsunlar. 😍
elal olsun herkes yapamaz, cok duyarlı ve bilincli insanlar belli ki ancak herkes aynı şartlarda degil bunu yapabilecek düzey olarak
Allah razı olsun, her yiğidin harcı değil
Helal olsun, çok büyük bir şey yaptıkları 💛
Allah razı olsun adam gibi adamlar
helal olsun bee kim yapar
Şahane yapmışlar
Allah razı olsun ikisindende
İhtiyaçları yok demekki
Güzel yürekliler🤍
Çok az kişi yapar bunu bravo
Ayakta alkışlanacak bir hareket..
Tebrik ederiz takdire şayan bir hareket olmuş
Vay bee helal olsun her yuvanın harcı değil
Helal olsun
Ben yapamazdım tebrik etmek lazim
Sakallı sarıklı yobaz dinciler ne yapmış?
Reklamcılığı sevmiyorum
helal olsun dmeek isteriz
maddi durumları iyi demek ki
Biz çok güzel bir milletiz
Bu insanlar için ayakta bu millet
helal olsun bir ömür mutluluklar diliyorum
Rabbim mutlulukarini daim eylesin
Allah onlardan razı olsun
adamsınız.. tbr ler. mutluluklar.
Helal olsun iyi insanlarda varmış
Helal olsun, çok iyi yapmışlar.
Allah daha çok versin