Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah razi olsun katardan. Ihtiyac var biliyorum ama butun oteller vs kullanılsaydı da universite ogrencilerinin eğitimi aksamasaydi. Her zorlukta eğitime ara verirsek bu ulkede ne gelişecek, ne uretecegiz?
En son etkilenmesi gereken, egitim, bilim olmasi gerekirken ilk darbeyi hep egitim yiyor. Tamam zaten dogru duzgun bir egitim sistemimiz yok falan ama bir seyler ogreniyor sonucta cocuklar. o kadar bu inşaat isleriyle ilgili konularda elestiriler yaptik. Muteahhitler diploma sahibi bile degil, o sekilde ev yapiyorlar dedik.
Ama bu sekilde de diploma sahibi olacaklarin ici boş oluyor. Muhendislerimiz, mimarlarimiz pandemiden bu yana dogru duzgun okula gidemedi. Yani boyle mi duzeltecegiz bu durumlari? Cocuklar okuyacak, saha da olacak ki bu sorunlari görüp, duzeltebilelim, daha iyi hale getirebilelim.
Ama tum okullar kapali, gelecek nesil onlarin eseri dedigimiz ogretmen yetistiren fakulteler kapalı, diger bolumler kapali. Gelecegi dogru duzgun fakultesini okuyamamış ogretmenler mi yetistirecek? Bir saglik bolumleri acik oluyor.
Diger mesleklere bu ulkenin ihtiyaci yok mu? O muteahhitler diplomasizdi ama simdi diploma sahibi olanlarinda 4 senesinin cogu bos gecti. Cocuklarin elinde diploma var, diplomasi olacak ama ici boş, pandemiden bu yana 3-4 yildir dogeu duzgun okula gidemiyor ki cogu gelecegimizin meslek elemanlari.
21 Yorumla- +1 yıl
Yapıcı bir elestiri olmuş.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇadır geçici çözüm. Konteyner acilen gerekli. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Hatay'a gidince kış çadırları götürdük ona rahmen odun sobası yaktık akşam çok soğuktu. Bazı insanları çocukları içeri aldık ısınsın diye.. uyku tulumu uz vardı ama kalabalık olunca oturmak zorunda kaldık.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatar daha öncede pek çok konuda bize yardım etti. Ama şimdi bunlar arapya bizde ki hastalıklı ideolojik manyaklara göre "Tüm" araplar bize ihanet etmiş ya Bize bu kadar yardımı dokunan Katara edilmedik hakaret bırakmadılar. İşi bi gurup arabın ihanetinden çıkarıp ırkçılık noktasına getirdiler Halbu ki o yıllarda ordumuzda bizimle savaşanlarda vardı. Neyse dertleri İslam ve genelleme üzerinden Irkçılık bunada sayıp söverler
156 Yorumla- +1 yıl
Aerolite denilen prifile sahip Amerimancı ingiliz uşağı tip bana küfür etti hakaret etti sikayet edelim lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@linkerboy1991 Bunlar iki tipler ya Özünde gavur ya da bütün gün Sosyal medyanın Kara Propangandası altında algı yalan ve çarpıtmadan beyni sulanmış Manipuke edilmiş tipler. Şaşırtmıyor onların gezdiği mecralarda izlediği tipleri videoları felan Sorgulamayı bi kenara bırakıp bak Değil ırkcı Vatan millet düşmanı olursun Aklı selim dezenvormasyonu yutmayan pek kalmadı.
- +1 yıl
maalesef öyle Gençliğin çoğunu kaybettik Si, ktiğimin canım Sorgulama yok ki Ne izletirsen angut gibi inanıyorlar. Abd nin medyayı fonladığını Kabul ettiler. İnsan bi düşünür. Niye bu kadar Aleytar fenomen kanal yayın organı var Diye eee İzleyip direk yutan ma, l bi Z kitlesi olunca beyin buhar oluyor zaten
- +1 yıl
@linkerboy1991 Boşverin. Karşı görüşteki insanlar saldırarak kendilerini haklı gösteriyor. Gerçek bir tanedir. Allah yardım eden herkesten razı olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@TeslaDaVinci 👍
İlah bilip put gibi taptığınız İngiltere sadece 5 milyon sterlin gönderdi. Ama her seferinde içinizdeki İslam düşmanlığını kusmak için bahane arayan, resmi tarihin masalları ile zehirlenen zihniniz, Arapların ihanet ettiğini iddia edip kin ve nefret kusuyorsunuz. Açın gözlerinizi. Katar'in yaptığına bakın bir de ilah bilip put gibi taptığınız Avrupalı ülkelerin yaptıklarına bakın. Daha çok şaşıracaksınız çok...
65 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBunlardan gelen yardım eksik kalsın
10 Yorumla Bakıyorum da Müslüman bir ülke yardim yapınca yprumdakilerden bazı kişiler zorlana zorlana yazmış gibi duruyor. Allah razı olsun Katar'dan ve yardım eden bütün ülkelerden
89 Yorumla- +1 yıl
Müslüman değil Arap olması bence sorun edilen ayrıca biz katarın canını kurtardık zaten
- +1 yıl
Maalesef zihniyetleri leş olduğu için
- +1 yıl
@king_baudoin kardeşim bir afet olsufunda zaten biz de dahil yardıma gidiyor ülkeler birbirine. Arap olması size niye batıyor? Ulan İsrail Filistine yapmadığını bırakmadı insanlık suçu işledi ona bile güzelleme yapıldı. Allah razı olsun demek çok mu zor He? İsrail'den de karardan da ve daha nice ülkelerden Allah razı olsun
- +1 yıl
Ben benim için sorun demedım ki, sorun olanlar için olay islam değil ırk bunu dedim Azerbaycan dan rahatsız olan duymadım onlar Hristiyan mı?
- +1 yıl
Ha ama biz onları afedden değil suudi açlarının işgalinden kurtardık
- +1 yıl
Aynı şey değil bahsettiğimiz de, yardım eden kimseye düşmanlığım yok ama bir grup Avrupa dan gelene laf ediyor bir grup da bu Araplardan vs..
- +1 yıl
Öyle zaten kardeşim... Galeyana gelmeye çok hazırız bu yüzden iyi askerlerdik de...
- Gündem konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılKatar bize en fazla destek veren ülke...
Dünya Kupası gelirlerini bağışladı!
Haricinde bir 18 MİLYON daha bağışladı!
İyi günde de kötü günde de yanımızdalar.
Osmanlı'dan günümüze derin bağlarımız var. Suudilerle karıştırmayalım lütfen!40 Yorumla
+1 yılVallahi bizim evin içi bu kadar güzel değil. Çok şaşırdım aşırı derecede güzelmiş. Bu konteynerlerin bu kadar lüks olduğunu hiç aklıma gelmezdi.
Katar'a teşekkür ediyorum.
Azerbaycan 'dan sonra yanızda olan, bize destek veren ülkelerden biri.
Çok minnettarız Çok müteşekkiriz Katar 🇹🇷🇶🇦
50 Yorumlaİnsanlar yardıma muhtaç, her yardım belki bir belki 1000 kişinin ihtiyacını görecek… neden insanlar bu durumda politik görüşlerini öne sürüyor anlamış değilim 🤷🏻♀️ bize sadece Allah razı olsun demek düşer yardım edenlere!
37 Yorumla- +1 yıl
Bize o dediğiniz düşmez
Bize şu düşer
Ülkemden bir ülke Milyarlarca dolar kazanç sağlayıp
Yardım diye bunun %01 gönderip
Reklamını yapıp birde piyar elde ediyor bizde alkışlıyoruz
Ya bu nasıl görülmüyor
- +1 yıl
1 Yardım yardımdır doğru ama katar güzellemesini şişire şişire neden yaparlarlar?
2 Doğrusu piar kısaltılmışı PR dır
3 Sen yüzde kaç yardımda bulundun sorusu zaten sorunlu bir soru?
4 Boş konuşuyorsam eğer razı olmasın
Boşu boşuna ağzıma sakız ediyorsam hiç olmasın
5 Güle güle
- +1 yıl
Mükemmel entellektüel birikimin için sağol
TDK’ya git deki bu promotion international cümlesini aynen böyle işle
Türkiyede bu piar dır ve kullanılır
İster kısalt ister uzat
Yardım mardım değil laf olsun toba dolsun
Kesin sesinizi biraz Vatandaşalık bilgisi okuyun
+1 yılİçimizdeki gavurlar bundan rahatsız olacak.
50 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah razı olsun. Müslüman dünyasi ilk gunden itibaren elini tasin altina koydu.
Ama bizim ülkemizde Arap dusmanligi altinda İslam düsmanligi yapan bir kesim var ne yazik ki.
10 Yorumla Bana kalırsa her şeyin normale dönmesi artık çok zor olacak tabi deprem bölgeleri dışındaki halk illaki normal hayatına dönecek unutacak ama o insanlar asla eskisi gibi olamayacak 😓
10 Yorumla
+1 yılHani şu kızının elini tutan baba var ya şimdi ona konteyner değil dünyayı versen umrunda olmaz. Katar sağolsun yardımcı olduğunu gördük ama işte ne değer ki...
12 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılKoskoca cumhuriyet ülkesi ufacık bir petrol ülkesinden yardım istemek zorunda kalıyor bu hale düşürenler utansın ne diyeyim ah canım ülkem ah
21 YorumlaÇok teşekkürler. Katar zaten hep ülkemizin yanında. Bizi seven az sayıda millet içinden biriler.
Qatar❤️ Türkiye20 YorumlaYaralara hiç bir zaman hiç bir şey merhem olmaz. O kadar can gitti, ailelerin evine ateş düştü. Katar'ın yardım etmesi ve 10.000 konteyner göndermesi güzel. Barınmak için elbette gereklidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarar sadece 10 bin konteyner ev göndermedi 14 milyon hatta bazı kaynaklara göre 25 milyon dolar yardım da gönderdi. Allah bin kez razı olsun kardeş ülkelerimizden ♥️🇹🇷
31 Yorumla- +1 yıl
Aynn👏🏼👏🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün dünya mal varlığını buraya akıtsın yine boş bir sürü çocuk anasız babasız aldı veya bir sürü anne baba çocuksuz kaldı veya eşsiz kaldı ne geri gelecek kim geri gelecek kaldı ki bunlardan biri bende değilim her şeyi geçtim daha da yandığım konu zaten bir daha aynısı olsun yine aynısı olacak yani üç gün beş gün konuşup her şey yine aynı tas aynı hamam olacak
10 YorumlaGündem konusunda 334 cevap paylaştı. Katar Emiri 1,800 milyar dolar da yollayacak, ayrıca deprem bölgesinde bir mahalleyi inşa edecek
10 Yorumlaher şey karşılıklı bizde onlara yardım ettik, bağımsızlıkları için, onlarda bize ediyor çok normal.
10 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKanı bozuklara inat yardım eden sayılı ülkelerden bir tanesi..
Allah razı olsun onlardan..21 Yorumla- +1 yıl
Senin seviyene düşmeyeceğim boşuna uğraşma.
+1 yılKatar çok yardımsever bize karşı buna sevindim. Allah razı olsun Katar'dan
20 YorumlaAllah razı olsun tüm dünya düşenin yanında oldu neredeyse bizdeki yağmacılar sakat yalnız onları hadım edip ayrı bir nesil gelmesine engel olunmalı
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah razı olsun. İslami dayanışmayı gösteriyor.
10 Yorumla - Gündem konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAllah razı olsun karardan ve yardım her ülke ilçe şehir yardım eden herkeste Allah razı olsun
10 Yorumla
+1 yılGeçici olarak iyi gelebilir, kış vakti çadırda kalınmasından iyidir.
10 Yorumlaİyi olmuş katar nerde Araplar nerde muslumanlar neredeööğ diye havlamazlar artık
10 Yorumla
+1 yılUmarım yardımcı olur ve herkesin yarası sarılır.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sogukta cok ihtiyaci vardi gercekten sagolsunlar
10 Yorumla Başlamışlardı nerde din kardeşleriniz diye işte burdalar
10 Yorumla
+1 yılKonteyner sayısı kadar Bir Nebze olsun faydasi olur
00 YorumlaGündem konusunda 479 cevap paylaştı. Akape ne yapıyor? Göstermelik naylon çadır gönderiyor
00 YorumlaOlmaz kaç milyon insandanbahsediyoruz ve şu an değil sadece
00 Yorumladevletten ahbap tan daha hizlilar tesekkur ediyrm onlara
01 Yorumla- +1 yıl
Paranın sahibi karar verir. Bizde devlette, ahbapta dolandırılmaktan bıkmış. Fark bu.
+1 yılO yarayı saracağız başka yara kanayacak bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılBu konteynerler bakalim hangi sosyal statüye öncelik verilerek dağıtılacak?
04 Yorumla- +1 yıl
Niye dislike attilar anlamadim. Anla işte zengin, çevresi geniş kişilere öncelik verirler gibi geliyor
- +1 yıl
O da baya saçmalamış neyse göreceğiz bakalim
+1 yılİnsan her şeyini kaybettikten sonra yaralarına merhem olacak hiçbir şey bulamıyor
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen kapatmayacak olsa da belki bir parça olsun yardımcı olur
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılarap olunca hemen eleştirirler arapların yardımı nerde derler. şunu israil yapsaydı dötlerini yalicak kadar ileri giden insanlar vardı. yorumlardada belli. yardım ediliyor işte
10 Yorumla
+1 yılKeske Bina olayini kaldirsak da konteynırda yasasak ulkemizde çùrùk Bina da oturmaktan daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcılar dinmez ama birazda olsa burada huzurla uyurlar inşallah 🥀
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ne dedim? Zaten Şu an soguktan korkudan uyuyamiyolar :/ burada biraz olsun sicakta rahat uyurlar
+1 yılBaşlar tabi ki en azından yatakları sığınacak bir limanları var çok şükür bildim bileli apartmanlar hep tehlike hep
00 YorumlaBiraz geç oldu ama her türlü yardımı dokunacaktır
00 Yorumla
+1 yılOl ur illa ki. Ruhen psikolojik olur olmasa da
00 Yorumla
+1 yılKeşke hiç gerek olmasaydı :(
31 Yorumla- +1 yıl
keşke keşkeee
Güzelmis içi böyleyse.
20 YorumlaBir nebze de olsa faydası dokunur illaki
20 Yorumlaİnşallah olucak tabi.
20 Yorumlaama ayaplar bizi aykadan vuyduu
10 Yorumla
+1 yılKatar 10 bin konteyner gönderdi dahada gelecek
10 YorumlaElbette faydalı olur.
00 YorumlaSeviliyormuşuz be🥲duygulanıyorum..
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş da kolay değil bir anda öyle
00 Yorumlakatara da birşeyler katariz
00 YorumlaGündem konusunda 589 cevap paylaştı. Burada en büyük sorun barınma. Çadır konteynır
00 Yorumla
+1 yılBaşlar ama para yardımlarından şüpheliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatar kardes ülkemiz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşALLAH olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKYK lari verirler anca
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel olur hanımefendi tabiki işe yarar
10 YorumlaDostu düşmanı ayırt ediyoruz böylece
20 YorumlaBaşlar
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlar
10 Yorumla
+1 yılKatarı seviyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım