Burada da bolca görüyoruz.
1. 21 senedir Türkiye'yi yönetiyorsun.
2. Belediyelerin çoğu elindeydi.
3. İmar affıyla çürük ve derme çatma binaları yasallaştırıyorsun.
4. Devlet görevlileri denetim yapmıyor.
5. Bilimadamlarının uyarısına rağmen fay hattına ev yapıyorsun.
6. 6 aylık, 1 senelik yapıların çöküyor.
7. Deprem zamanı için toplanan deprem vergileri ile yol yapıyorsun, sonra o yollar da depremde yok oluyor. Sonra para dileniyorsun.
8. Deprem sonrası bile kordinasyonun yok. Hiçbir hazırlık planın yok.
Ama depremden sonra çıkıp hala muhalefet eleştiriyorsun. Gerçekten ben böyle bir yüz görmedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akpli cahil insanlardır hiç uğraşmam
Muhalefet kanalları izleyip de gelip burada milleti yanlış yönlendirip vebal altına girmek neyin nesi sen bunu bir düşün işiniz gücünüz provakatorluk olmuş hala şu saatlerde bile canlı kurtarılan insanlar var bari orada tırnakları ile kazan insanların emeğine saygınız olsun yazık sizlere...
şu yazdıklarımdan bir tanesinin bile yanlış olmadığını bildiğin halde buraya akp aklamak için gelmek neyin nesidir şaka gibi
Kimsenin kimseyi akladigi yok kimin ne hatası varsa hesabını versin. Herkesin yüzyılın en buyuk felaketi olarak kabul ettiği bir olayı sadece belli insanların üzerine yıkmak gibi bir cahillik olamaz bu zamanda bari susun da ortalık durulunca hesap verecek versin. Hiçbir şey yapmayipta burada ahkam kesmek insanları zan altında bırakmak kolay tabi.
yüzyılın felaketi mi? Ahaber'in ve akp'nin uydurduğu bir saçmalık daha. şili'de 9.5 şiddetinde deprem oldu 1960'da ölen sayısı 3.000. Eğer yüzyılın felaketi Türkiye'de yaşanmışsa o da akp'dir.
Sen bence biraz bilim adamlarını araştır o zaman anlarsın kim yanlı konuşuyor kim gerçekleri işini, gücünüz algı şu durumda bile utanmıyorsunuz milletin acısına bile saygınız yok Allah sizi ıslah etsin
milletin acısına saygısı olmayan sizin gibiler. allah'ı bile kendi sorumsuzluklarınızdan sorumlu tutuyorsunuz. sizin artık ıslahlık bir durumunuz bile yok. bilim adamlarını araştırsan bu canım cevapları yazmazdın. torpilli yazar
Dedigim. gibi. kardesim Allah herkesin kalbini de kalbinden geçeni de biliyor
aynen aynen
20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Asla oyumu muhalefete vermeyeceğim. Saygılar
imam hatipli olduğundan normaldir.
Anadolu lisesinde okudum ve şu an Marmara Üniversitesinde eğitim görmekteyim? Ekonomi alanında okuyorum. Sanırım senin dar görüşlü olduğunu açıkça belli ettik. Bb
aynen kanka kesin öyledir.
Seni inandıracak değilim. 2. siniftayim. İşine gelmeyene inanmıyorsun. Kendin bir halt yapamadığın için herkesi kendin gibi zannediyorsun.