Merhabalar Herkese

İlk başta şaka sandım ama cidden videosu var. Katıldığı bir canlı yayında aynen bu ifadeleri kullanıyor.
Halkın asabı bozuk, biraz gülsünler diye yapıyor olabilir mi? Kimbilir belki de bizi düşünüyordur adamcağız🙄
Merhabalar Herkese

İlk başta şaka sandım ama cidden videosu var. Katıldığı bir canlı yayında aynen bu ifadeleri kullanıyor.
Halkın asabı bozuk, biraz gülsünler diye yapıyor olabilir mi? Kimbilir belki de bizi düşünüyordur adamcağız🙄
yani sana soruyorum, 20 yıldır başımızda olan bir hükümet, torpil mevzularını hepimiz biliyoruz. para için torpil geçen can için torpil geçtirmez mi? bir telefona bakar şuradan başlayın demeleri bile bir torpildir. ki bu zor bir şey değil. dediğim gibi bir telefona bakar. sanki çok imkansız bir şeymiş gibi bahsetmeniz asıl komik olan. çünkü 20 yılda içinde yaşadığı ortamı tanıyamamışsınız demektir.
Cevap
17Cevap
Amaçları her zaman olduğu gibi şimdi de provokasyon yapmak başka bir şey değil
Ciddi anlamda bazı insanların beyin fakiri olduğunun resmen ayaklı kanıtları. Yazıklar olsun ki böyle fosillerle aynı havayı soluyoruz.
Ay bir de inananlar var buna aidjsjdd
Buna katılmıyorum. Çok enkaz gördüm. Kimin kim olduğu belli değil.
Acıklı bir yorum, zeki ve basiretli insanlar kanmayacaklardır.
Boşuna iyi partiden kovulmadi sozde istifa etti ama değil bakış açısı cok farkli bunun itfaiye erinin telefonunu suriyeli çalıyor diye bas bas bagirdi olay farklı çıktı iste birseyi anlamadan birilerinin gaziyla muhalefet yapılmaz
Bu adamı gram sevmem, onun bazı grup insanlardan nefret ettiği kadar bende ona nefret duyarım.. ama doğruluk payı olduğunu düşünüyorum. Zira bu beceriksizlerden hersey beklenir
Pes artık. Bunun gibiler yüzünden normal şartlarda birlik olamıyoruz. Nefret aşılıyorlar insanlara 🙄
erdoğanda İzmir depremi chp enkazıdır demişti
Bu adamı USA finanse etmiyorsa UK ediyordur. Adam bildiğin provakatör
Çok fazla genç sevdalısı vardı. Bu tavırlarıyla kendini imha etmiş oldu. İyi oldu.
Töbe ya hee aynen adamı buluyorlar sonra hangi partilisin diye soruyorlar akp li değilse orada bırakıyorlar. Töbe ya böyle saçmalık olabilir mi bu kadar insanın emeğine ihanet resmen bu
Ama bu kadarını da yapmayın be! Harbi gülerler adama
Amaçları her zaman olduğu gibi şimdi de provokasyon yapmak başka bir şey değil
kafayı türklükle bozmuş faşist ırkçı mahluk geberesice
bende öyle düşünüyorum önceliğin akpli ve suriyeli vatandaşlara verildiğine
Nasıl bir psikolojik yapıya sahip olduğunu belli etti. oy için düşünüyordum lakin şu an o oyu kaybetti.
99 Depremi içinde bazı gazeteler farklı manşet atmıştı, aynı gazeteleri şimdide takip edebilirsiniz.
Faşist adam , Allah sizleri bi daha milletvekili yüzü göstermesin
Akp den her şey beklenir.
Hataya ilk günler gidildi mı?
Psikolojisi bozuk sanırım ne diyeyim
Güldürü ise mizah konusunda kendini geliştirmeli.
Bu kadari fazla ya
Kafayı yemiş bu adam
offf offff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?