Yaptığı açıklama şöyle; "Mansur Yavaş'ın da biraz daha cesur olması lazım. Millet seni istiyor. Bırak Ankara 'nın çöplerini temizleme."

Yaptığı açıklama şöyle; "Mansur Yavaş'ın da biraz daha cesur olması lazım. Millet seni istiyor. Bırak Ankara 'nın çöplerini temizleme."

Kemal Kılıçdaroğlu'nu gerçekten sevmeyen bir kesim var. Şahsen ikinci tura kadarki 15 günlük sürede bile malum kişiyi çekmek istemiyorum. Bu yüzden ilk turdan kazanacak bir aday belirlemeleri gerektiğini düşünüyorum. Mansur Yavaş'a gelecek olursak: Siyasetle doğrudan ilişki kurmayan, bunun yanında yaptığı işlerden hiçbir açık vermeyen işini doğru dürüst yapan birisi gibi duruyor. Yani halk üzerinde kötü diyebileceğimiz bir algı yok. Bence seçimi kazanmada önemli bir etken olacağını söyleyebilirim.
Ben bu adamı severdim de çok canım. Muhalefetin aday açıklamama sebebi seçime kadar basında yıpratılmasin. Erdoğan adama çamur atıp aylar öncesinden sindiremesin diye. Bu salah adam ısrarla Mansur Mansur diye öne atıp adamı bitirmeye çalışıyor gibi
@tinyboy52 Baban mıyım la ben senin dangalak falan. Kodumum çomarı seni. Bütün sistemi hırsızlık üzerine olduğu için indiremedi bütün basın medya vs elinde diye indiremedi kimse. Ama ne zaman sandık başında dikkatli ve sağlam duruldu hırsızlık yaptırmadı kimse gördük nasıl seçim kaybediliyor Ankara 'da İzmir de
Mantıklı insanların halen siyasette olması ne kadar güzel. Çok Mantıklı tabi. Artık bıraksınlar parti başkanlarının dediğini yapmayı halkı şu durumdan kurtarsınlar. Sonra kimse demesin Atatürkçüyüm diye, Atatürkçülük ve halkçılık böyle olmaz❗️❗️❗️
Cevap
44Cevap
Evet bence de öyle
Boş boş konuşma Ümit. Bu millet senin ve bir kısım sağcı haramzadenin yarattığı algıya teslim olmayacak kadar potansiyele sahiptir. Sizin derdiniz Tuncelili, alevi, solcu birisi aday olmasın, sizden birisi aday olsun telaşı. Öyle yağma yok.
Olur da Kk adaylıktan elimine. edilirse ne sen ne de göstereceğin sağcı bir aday doğudan, alevi demokrat kesimden oy alamaz. Yani cuvallarsin.
Bugüne kadar okuduğum en güzel yorumlardan birisi. Yüreğine ve ağzına sağlık 😊👍
Dediğin profilde birisi Anadolu'dan oy alamaz.
Muhalefetin iktidara gelmek gibi bir amacı yok. Öyle bir amaçları olsaydı, o amaç uğruna hizmet ederlerdi. Muhalefet, biz muhalefet edelim ama iktidar olmayalım kafasında. Eğer Muhalefetin gerçekten iktidar olmak gibi bir gayesi olsaydı, halkın isteğine kulak verir, Mansur'u aday gösterirlerdi. Ama çıkacak aday Kılıçdaroğlu olacak.
Ümit Özdağ bir ak parti projesidir. Daha öncede mansur yavaşı sürekli topa atıyordu. Yavaş beni karıştırma bak işine dedi kısaca. Sallıyayım süleymana arayada nusret tuzu gibi mülteci sıkıştırayım millet ittifakını böleyim diye düşünüyor ama yemez. Baksın işine
Kendini nasıl da biliyor k.. öpekkk ee k.. öpekliğinii yapacak onu da bu adam da bulacak çıkar ilişkisi işte kendi bir kuruş etmez bir mahlukat
bu haramzade mafya saltanatı gitsin de ideoloji siyaset hepsinden bıktım dürüst adil insanlar yönetsin
Evet. Ben anlamıyorum bir seçim kaybetmek için bu kadar uğraşılır mı? Biz ne zaman koltuk sevdalılardan kurtulucaz
Evaa
Ümit hoca haklı. Mansur Yavaş, temizlenmeyi bekleyen kocaman bir ülke varken, küçük çöplerle uğraşmayı bırakmalı..
Evet çok iyi bir devlet adamı Mansur Yavaş ama daha çok ön plana çıksın ki toplumda daha fazla dillendirilsin isteniyor.
mansur bir fedakarlik yapip bir dönemde olsa aday olmali ama yas geregi yorucu olur diye istemez işte. zoru ne ki ama olsa da olsa
Valla mansur yavaş bu seçimde kazanırsa afallar kazanacağına kendi bile inanmıyor ki bence bu sorumluluğu kaldıramaz
Lan bu adam hayatı boyunca bu kadar kral ve doğru laf söylememiştir
Emin değilim ama Kılıçdaroğlu aday olmazsa Erdoğan'da olmaz gibime geliyor.
Önce kendi cesur olsun da kendi adaylığını açıklasın
Hepsini toplayıp bundan sonra görmeyeceğim bir yere yerleştirmeyi istiyorum daha çok
ümit özdağ anca muhalefete muhalifet yapan gizli akpli dediklerini pek ciddiye almayın
walla güzel kardeşim sevdası gibi bunlarınki
Cesur adamlar doğruları çekinmeden konuşur.
Başa geçince ben istemedim siz zorladınız derse ne olacak. 😀
Kendi içinden gelmeli adamın.
Evet bıraksın belediyeyi ondan başka düzgün aday yok.
Hiç ilgilenmiyorum ha yavaş olmuş ha başka biri, vermiycem bu seçimde kimseye
Aday olursa bence kazanır ama kılıçdaroğlu aday olursa kaybederler.
Mansur beyi gerçekten istiyoruz. Ülkenin ona ihtiyacı var. Fakat bu zorlu zamanda kendisi görevden kaçıyor. Tarih bunu böyle yazacak..
Zorla adamı ortaya atamazsınız adam bir siyasi partinin belediye başkanı partisine bağımlı yani bağımsız harelket edemez anlamak lazım.
Çoban çadırında patişah rüyası görür anca.
Kendinden bı halt olmayacanı anladı millete gaz vermeye calısıyo sanamı kaldı onların adayı
Yarı haklı yarı değil
Sonuçta belkide zamanı vardır adamda onu bekliyordur.
Evet kazancagini bildigi icin adama firsat vermiyolar
Ankara 'yı bırakta başkaları alsın değil mi?
Yav nasıl kafa bir kafa abi nasıl. deli olmamak elde değil mk. la adam ülkeyi kazanacak bu Ankara 'nın derdinde mk
Aptal mısın sen a q?
halkın demek istediğini demiş
Mantıklı konuşmuş aslında
Adam istemiyor zorla mu
O kadar cesirsankendi aday olsun
Kesinlikle haklı adam
Sanada engel finomen olma site yalakası
Bende istiyorum doğru demiş
Doğru ben istiyorum
ben kimseyi istemiyorum cok gıcıklar
Mansur ile ümit kanka zaten
Başımıza böyle bi adam lazım inşallah olur
Kesinlikle öyle.
Evet öyle. Ama Kürtler oy vermeyebilir.
Ya vermezlerse vermesinler. Kürtler vermez deme benim tanıdığım Kürtler verecekler. hdplileri kast ediyorsan onlar tayyibe de oy vermeyecekler zaten 😀
Mansur dışında aday koymasınlar, kazanamazlar.
Ümit Özdağ Twitter siyaseti yapıyor.
Twitter değil kardeşim ülke gerçekleri bunlar
Maalesef Twitter siyaseti. Suriyeli sorunu olmayan birçok şehir var. Mansur Yavaş'ı tanımayan binlerce seçmen var.
Mansur Yavaşi tanımayan zaten ülkeden çok uzak demektir kardeşim o secmenlerden zaten bişey bekleme sen 😀 derdin buysa bu dert değil. ben Kütahyaliyim Kütahya'da bile bir sürü Suriyeli var. olmayan yer neresiymis
güç hissetse arkasında yakışır
Ümit Özdağ saçmalıklarından biri daha.
Öyle
Öyle bence
Umrumda değil
kesinlikle öyle.
Hayır değil
Kesinlikle öyle…
Kesinlikle öyle
Gaz veriyor
Aynen öyle, isteyen cok var toplumda
Haklı