Arama kurtarma ne kadar devam edecek ölü insanları çıkaracaklar mı? Ölecekler mi zamandan dolayı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uyu güzelim böyle olumsuz ve hiçbir şey kazandirmayacak şeyleri düşünme.
Teşekkür ederim ama sevdiklerim var deprem bölgesinde yaşayan Allah’a şükür iyiler ama insan geçecek süreci de merak ediyor
İyi olmalarina sevindim. İnşallah en az kayıpla kurtaririz. Son günler ve saatler. Rabbim güzel eylesin. Elimizden gelen tek şey dua. Olumsuz şeyleri düşünüp kendine zulmetme. Elimizden gelen en güzel şey dua
Amin inşAllah
Sağ olun hep iyi olsun herkes inşAllah 🙏🏻
Amin
zaten bu saate kadar enkaz altında kalanlar çıkınca da çok yaşamıyor bildiğim kadarıyla maalesef. iç kanama organ yetmezliğinden dolayı...
Haklısınız iç kanama organlar onlar da var hep
evet bunları düşünüp moralini daha da bozma bence
Teşekkür ederim
Maalesef öyle olacak, yıkıntılar arasında anında ölen de var günler sonra ölen de.
Bütün cesetleri çıkarmaları mı gerekiyor o bölgeye insanların dönüş süresi ve yeni binaların yapımını etkileyecek bir süreç
Belli süreden sonra iş makineleri devreye girer enkazları toplarlar. Çıkan cesetleri ise DNA örneğini alıp seri defin işlemi yaparlar. Daha sonra yakınlarının haberi olur kaç numaralı mezarda oldukları.
Dna örneği alsalar da kime ait dna nereden bilsinler herkesin dna örneği kayıtlı mı ki? Bir çok ölüyü numarayla gömdüler gömdükleri ölüler kim biliyorlarlar mi ki her numarada
Kayıp yakınları ile eşleştirecekler artık onlar sonraki işler. Zaten kaybını bulamayanlar öldüğünü bilecekler sadece mezar tespiti için örnek verecekler muhtemelen.
Gömülmüş olanlar kimlikleri belirsiz mi olacak
Hayır, şu an zaten örnekler alınmış şekilde gömüldüler gömülecekler. Numaralandırılmış şekilde olduğu için kayıp yakınları örnek verdiğinde eşleşmiş olacak zaten. Teknik detayını bilmiyorum ama sırf depremden ölenler için bir veritabanı oluşturulur, başvuranlar arasında eşleştiğinde akrabasının yerini öğrenmiş olur.
Teşekkür ederim 🙏🏻
orada da şöyle şeyler olacak mesela. Ben dna örneğimle başvuracam ve 71. 83. 172. mezar yerleriyle eşlecek. Hangisi babam anam kardeşim bilinmeyecek muhtemelen. Çünkü testler sadece çok yakınımız olduğunu söyler.
Evet hangisi olduğunu bilenemez tek yumurta ikizi olmadıktan sonra. Teşekkür ederim dna testi yapıldığını bilmiyordum sayenizde öğrendim
Hayır sadece tahmin ediyorum. Şurası net bilgi, defnedilmeden önce örnek alınıyormuş. Çünkü Gölcük depreminde direkt gömmüşler kimse yakınını bulamadı.
Anladım teşekkür ederim
Ilk 48 saat çok onemliydi. Umarim mucizeler artar
Haklısın amin
Artik birinin sag cikmasi bir mucize
Yaşayan yaşıyor hala
Hala yaşamaşarı normal 1 haftayı doldurmadık 24 saat az mı kurtulabilirler 7 gün dayanabiliyormış bir insan susuzluğuna mesela ama havanın soğuk olması falan ne kadar fark eder bilmiyorum.
Allah güç kuvvet versin
Amin
Bilmm