@Peugeot90 PKK sizi tükürüğünd2 boğar diyerek başlayan tüm sözleri. Nesini seveyim? Sırtını PKK ya yaslamış ya. Vatan haini değilde ne? Siz gidin sevin. Düşüncelerimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim
@Peugeot90 YouTube aç yaz dediğimi. Boy boy dağda fotoğrafları çıktı. Neyin kanıtını vereyim? Çok değerli Google amcanıza sorun doğruyu söylüyor ve gösteriyor zaten
Bana yazdığını kanıtla. Ben YouTube den ya da başka yerden pkk sizi tükürüğü ile boğar bulamadım. Yalancısınız. İftirasısınız … . Dağa giden o gönderen devlet. Hdp li buldan da gitti. şu an meclis te. Ya. Şununu kabul edin. Demirtaş’tan korkuyorsunuz.
Benim arkadaşlarımda o yörenin insanı. Kıyafet değil dediğim. Adamların boy boy fotoğrafları var diyorum. Bu kadar net olupta hala destek var. Bravo. HDP önünde yıllardır çocukları için savaşan anneleri de unutmayın, Selahattin Demirtaşı en güzel onlar anlatıyor zaten
@Peugeot90 bak kardesim böyle bu görüsü yazan insanlar gibi birden saldıran vatan haini ilan edip asıp kesen iftiraya boğan asla dinlemeyen etmeyen terörist ilan eden kesime ne anlatsan bossss
Birileri dediğini alenen yazsana. Erdoğan işte. Umrumda değil. Türkiye'de ki hiçbir siyasi masum değil. Hepsinin canı cehenneme. Hiçbirini savunmuyorum. Asla da savunmayacağım
tabikide öyle. Benim hicbir siyasi görüsüm yok ama ordan burdan konuşmasını mantıklı bulduğum insanlar var mansur yavas selahattin demirtas baris atay özgür özel ekrem imamoglu hepsi güzel konusuyor
adamlar laf cambazlığı yapıyor mantıklı konuşmak nedir? aponun heykelini dikicez demesi mi mantıklı konuşma. ben barışıda dinledim sorular üzerinden laf cambazlığı yapıor yeni nesilde kanıyor tabi.
Adamın düşüncelerine değil gülüşüne bakarsan seninle ilerleyemeyiz
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
neden düsünceleride cok güzel dogru bence😃 öyle olmasa içerde olmazdı. adam hep dogruyu soyledi. Tabi gerisine karışmam şu an için bakarsak imamoğluyu çok seviyorum düsünceleride mantıklı geliyor
@Peugeot90 ben burada birilerini savundum mu? işine gelmeyince dön yönetenlere bak gibi laflara sıgınmayın. terör örgütü destekçisi olmakla hırsız olmak arasında fark var. recep ülkeyi soyar seninkiler ülkeyi böler. hala gelmiş pkk ile ne alaka diyor milleti aptalmı sanıyorsun sen? videoyu gösterdim işte pkk liderine başkan diyen adam nedir?
Var. 17/24 Aralık ses kayıdı. Kabul edip marhemime girdiler dedi. Sedat Peker’in açıklamaları.( belgelidir. Yalan diyen olamaz. ) adam kendi dedi. 1 yüzüğüm var zengin olursam bilin ki çalıyorum diye. Teröre gelince. En büyük terörist ülkeyi yönetendir. Hdp yi dağa gönderen , İmralı’dan mektup okutan Erdoğan dır. 15 temmuzda ne kadar insan öldüyse sebebi Erdoğan dır. Halkı dışarı davet edip panzerlerin altına helikopter ve uçak bombalarına maruz bırak tı
Ben akp li değilim çaldığının bende farkındayım terörü kimin ülkeye soktuğunun da farkındayım. İster apaçık ister gizli saklı teröristi destekleyen herkes benim gözümde vatan haini. Selahattin demirtaşla Erdoğan arasında terör konusundaki tek fark bana göre sadece birisi cumhurbaşkanı
bebek katili apoya tv'de methiyeler düzen, kimlerle ilişki içinde olduğu belli olmayan birini bu halka sevdiremezsiniz. çok güzel gülüyor diye bir de gülsün bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selahattin Demirtaş'ı seven net vatan hainidir gözümde
Neden suçu ne?
@Peugeot90 PKK sizi tükürüğünd2 boğar diyerek başlayan tüm sözleri. Nesini seveyim? Sırtını PKK ya yaslamış ya. Vatan haini değilde ne? Siz gidin sevin. Düşüncelerimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim
Pkk sizi tükürğğ ile boğar lafını bana kanıtla. Yalan konuşma.
tamam hanımefendi. Hoşlanmıyor olabilirsiniz bu benim sevmem kadar normal ama bana vatan haini diyemezsiniz
@Peugeot90 YouTube aç yaz dediğimi. Boy boy dağda fotoğrafları çıktı. Neyin kanıtını vereyim? Çok değerli Google amcanıza sorun doğruyu söylüyor ve gösteriyor zaten
nerde dağda kanka. Üzerindeki giysiler oranın yöresine ait. Öyle giyinen biri görün hemen dağdan gelmis. Ne dagi ak
Vatan hainisiniz, net. Dağa çıkan ve gençleri oraya götüren, PKK destekçisi herkes vatan hainidir
Bana yazdığını kanıtla. Ben YouTube den ya da başka yerden pkk sizi tükürüğü ile boğar bulamadım. Yalancısınız. İftirasısınız … . Dağa giden o gönderen devlet. Hdp li buldan da gitti. şu an meclis te. Ya. Şununu kabul edin. Demirtaş’tan korkuyorsunuz.
çık git o dağa bakalim ne varmis. Hep kulaktan dolma şeyler gerçekten çok üzülüyorum yapmayın aslında hicbirsey sanıldıgı gibi degil
Benim arkadaşlarımda o yörenin insanı. Kıyafet değil dediğim. Adamların boy boy fotoğrafları var diyorum. Bu kadar net olupta hala destek var. Bravo. HDP önünde yıllardır çocukları için savaşan anneleri de unutmayın, Selahattin Demirtaşı en güzel onlar anlatıyor zaten
Pkk destekçisi yaptı beni. G*öt dara girince terörist vatan haini. Bilgi ve birikim yok ancak. İftira var. Bi yürü git
zamanında boy boy fetullah gülenle de fotoları vardı birilerinin. Buna ne diyeceksin
Evlerinden koparılan binlerce insan var dağa çıkarılan. Devam edin sevmeye. Vatan hainisiniz
@Peugeot90 bak kardesim böyle bu görüsü yazan insanlar gibi birden saldıran vatan haini ilan edip asıp kesen iftiraya boğan asla dinlemeyen etmeyen terörist ilan eden kesime ne anlatsan bossss
Birileri dediğini alenen yazsana. Erdoğan işte. Umrumda değil. Türkiye'de ki hiçbir siyasi masum değil. Hepsinin canı cehenneme. Hiçbirini savunmuyorum. Asla da savunmayacağım
Peugot beni bilirsin terazi ben
Gerçekten var o video bulursam link atacağım🙂
@Peugeot90 www.youtube.com/watch
başkan aponun heykelini dikicem diyor yeterlimi bu kanıt?
@Peugeot90 işine gelmeyince nasılda çirkinleşiyorsun. Devam et vatan haini
tabikide öyle. Benim hicbir siyasi görüsüm yok ama ordan burdan konuşmasını mantıklı bulduğum insanlar var mansur yavas selahattin demirtas baris atay özgür özel ekrem imamoglu hepsi güzel konusuyor
@scorpion026 işte bu, teşekkürler. Buyurun buna da sahte, saçma, aptallık deyin. Apoyu destekleyen vatan hainidir işte
https://youtu.be/7j6VNZcQbQc
adamlar laf cambazlığı yapıyor mantıklı konuşmak nedir? aponun heykelini dikicez demesi mi mantıklı konuşma. ben barışıda dinledim sorular üzerinden laf cambazlığı yapıor yeni nesilde kanıyor tabi.
@scorpion026 günümüzde hiçbir siyasi masum değil. Hepsinin amacı çok belli. Benim bir umudum yok ve evet yeni nesil çok çabuk kanıyor her söze
kesinlikle hepsi aynı şeyin laciverti ama hdpnin amacı aleni belli
Adamın düşüncelerine değil gülüşüne bakarsan seninle ilerleyemeyiz
neden düsünceleride cok güzel dogru bence😃 öyle olmasa içerde olmazdı. adam hep dogruyu soyledi. Tabi gerisine karışmam şu an için bakarsak imamoğluyu çok seviyorum düsünceleride mantıklı geliyor
Ülkeyi bölmek istemenin nesi doğru abicim
ülkeyi bölmek istemedi ki adı üstünde halkların demokratik partisi o adam asla bölmüyordu bence partinin amacı kardesce yasamak zaten
Bana adamın ağzından ülkeyi böleceğim düye tek bir demeci varsa göster.
Bak bi ton sorun var ülkenin başında. Cahil cahil konuşma. Beyinsiz birisi olsa o adamın pkknın önde gelen savunucularından olduğunu anlar
@Peugeot90 ülkeyi bölücem diyemez zaten her vekili pkk sevici kollayıcı bunuda anlamıyorsanız boşa yaşıyorsunuz
herkes birilerinin kollayıcısı ona bakarsan
ülkeyi bölen katillerin kollayıcısı olmak diğerlerine benzemez.
@scorpion026 katil hırsız demişken dön ülkeyi yönetenlere bak
Ee ülkeyi yönetenlerin hırsız olduğunu biliyosun. Bana kendi ağzından ülkeyi soyduğunu söyleyen tek bi kanıt göstersene
@Peugeot90 ben burada birilerini savundum mu? işine gelmeyince dön yönetenlere bak gibi laflara sıgınmayın. terör örgütü destekçisi olmakla hırsız olmak arasında fark var. recep ülkeyi soyar seninkiler ülkeyi böler. hala gelmiş pkk ile ne alaka diyor milleti aptalmı sanıyorsun sen? videoyu gösterdim işte pkk liderine başkan diyen adam nedir?
Var. 17/24 Aralık ses kayıdı. Kabul edip marhemime girdiler dedi. Sedat Peker’in açıklamaları.( belgelidir. Yalan diyen olamaz. ) adam kendi dedi. 1 yüzüğüm var zengin olursam bilin ki çalıyorum diye. Teröre gelince. En büyük terörist ülkeyi yönetendir. Hdp yi dağa gönderen , İmralı’dan mektup okutan Erdoğan dır. 15 temmuzda ne kadar insan öldüyse sebebi Erdoğan dır. Halkı dışarı davet edip panzerlerin altına helikopter ve uçak bombalarına maruz bırak tı
@Peugeot90 yazmak istedigim herseyi yazdin tesekkurler
Tüm Akp şunu der. Çalıyor ama çalışıyor. :). En büyük kanıt
https://vm.tiktok.com/ZMYMUrEf9/
Ben akp li değilim çaldığının bende farkındayım terörü kimin ülkeye soktuğunun da farkındayım. İster apaçık ister gizli saklı teröristi destekleyen herkes benim gözümde vatan haini. Selahattin demirtaşla Erdoğan arasında terör konusundaki tek fark bana göre sadece birisi cumhurbaşkanı
Sevmeyen kesme bak. Neden olduğunu anlarsın
apk
bebek katili apoya tv'de methiyeler düzen, kimlerle ilişki içinde olduğu belli olmayan birini bu halka sevdiremezsiniz. çok güzel gülüyor diye bir de gülsün bakalım
Sana benim sevdiğim çok guzel gülüyor desem mazallah o hesap😅
Senin olayın siyaset değil, abazanlık yavrum. Seviş geçer
Terörist birini seversek askerlerimize şehitlerimize çocuklarına ve vatana ihanet etmiş oluruz. O yüzden sevmiyoruz
abazanlıgını anlarımda pkk sevici adamları sevmeni anlayamam
allahaskina abazanlık ne alaka ya. Terbiyeli olun. Orada sadece adamın samimi gelmesinden bahsettim lütfen yanlis anlasilmasin
genç dediğin adamlar 50 yaşında
haklısın şuanki meclise göre genc
daha genclerde görebilir yeni insanlar gelsin artik güzel olmaz mı
bilgili tecrübeli vede pkk sevici olmadıktan sonra neden güzel olmasın.
Bir siyaside aradığın tel kriter genç olması mı?
hayir tabiki. Ama genc hic kimse yok bu sasirtiyor
Bütün partileri işgal eden dinazorlar siyasetten çekilmediği sürece gençlerin siyasette kendilerine yer bulması hayal gibi bir şey
işte bu çok kötü bir şey değil mi? Yeni insanlar görmeliyiz yeni genç insanlar
keşke “deprem” siyasi partilerde olsaydı. O zaman söylediklerin olabilirdi. Bırak canımızın yanmasını aksine mutlu bile olabilirdik..
Tipim değiller sevmıyorum
Hepsini seviyorum
Cehennemde buluşursunuz
Sevilecek bir tarafı mı var