Talha Duymaz'dan ne istediniz?

deprem olayi ben cok üzdü uyurken yemek yerken herseyde aklimdalar zaten eglenen biri degildim azda olsa biseyler yaparsim onu bile yapmiyorum cok üzülüyorum elimden bagis yapamaktan dua etmekten bise gelmiyor 50€ bagis yaptim azmi diye düsünyüorum az aylik kazaniyorum oyüzden bukadar yapabildim enkaz bildiniz diri diri gömülmek insan orada nefes alamaz tuvalet ihtiyaclarini nasil karsiliyorlar talha duymazda okadar dalga gectiler oglan enkazda kaldi garibanin yüzü gülmüyor ne istediler oglandan mutlumubuz simdi söyleyin okadar kötü viedo cekenleri sevdiniz sorsaniz hepimiz namuslu düzgün insan seviyoruz belli ismail yk hejan gibi bikinili kadin getirip oynamadi namuslu efendi diye sevmediniz ayni banu berberoglu gibi neyse yazcak cok sey var da bn hic dalga gecmedim gecmemde komik olan hic bise yoktu burnu yaptirmasi kulak vs sizi ilgilendirmiyor burnun kötü yap yazmislar oglan burnunj yaptirdi niye yaptirdin yazmislar ne bicim insansiniz merak ediyorum birini ezerek mutlu olmak nasil bir psikoloji sizin gibileri Allaha havale ediyorum ahını aldiniz oglanin simdi kina yakin bir yerlerinize
Talha Duymaz'dan ne istediniz?