Yazdıklarım biraz uzun ama önemli. Biliyorsunuz ki deprem dolayısıyla ülkemize birçok ülkeden yardım geldi. Yunanistan ve İsrail'den bile geldi. Yunanistan'ın, 1999 depreminde bize yardım bahanesiyle gelip gemilerimizi fotoğrafladığını duydum. Bize düşman olan, kanlı bıçaklı olduğumuz ülke birdenbire bize birçok yardımda bulunmaya başlıyor. İsrailliler, Türklerden nefret ederler. Bize düşman gözüyle bakarlar. Hatta başımıza kötü bir şey gelirse sevinirler. Ki bu depremde sevinen İsrailliler bile olmuş, yorumlara yazmışlar sevindiklerini. Benim fikrim şu: Bu iki ülke ve Çin (Çinlilerle Türklerin binlerce yıldır savaş halinde oldukları ve Doğu Türkistan'daki olaylar malumunuz) bizim ülkemize, yardım bahanesiyle ajanlarını yerleştirdiler. Bize depremden daha büyük zararlar verecekler. ABD ile anlaşmalılar. İki depremde de Akdeniz'de ABD HAARP Gemisi varmış ve fay hatlarını sarsmak için bir teknoloji geliştirmişler. (ABD savaş gemisinin 2 gün önce Hatay Limanı'na geldiğini biliyoruz) Yunanistan, İsrail ve Çin; ABD ile anlaşma yaptılar ve onlar da gemilerini Marmara Denizi ve Karadeniz'e yerleştirip Kuzey Anadolu Fay hattını sarsıp Mavi Vatan'ı yıkmak için uğraşacaklar. İstanbul'u yıkıp işgal edecekler ve Yunanlılar, 1920'li yıllardan beri hayal ettikleri Karadeniz'de Pontus Rum Devleti'ni kurmaya çalışacaklar. İsrail'in yolladığı arama kurtarma ekipleri aslında MOSSAD ajanları ve Türkiye'deki binaların birçoğuna gizlice bomba yerleştirip patlatacaklar. Ülkemizi, depremin yaptığı yıkıntıdan daha büyük bir yıkıntıya sürükleyecekler. Çin, Yunanistan ve İsrail; Akdeniz'deki doğalgazların hepsini bölüşecekler. (Not: Bu bilgilerin herhangi bir kesinliği yoktur, sadece benim tahminimdir. Bu yazdıklarımı "kesin bilgi" olarak kabul etmeyin. Bunlar, sadece benim tahminlerim. Yazdıklarımı buna göre değerlendirin.) Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
+1 yılBazıları doğru bazıları abartı geldi biraz biz Türk'üz ve Türk'ün gücünü tüm dünya bilir evet kendi aramızda bile bu zamanda çatışmalar fikir ayrılıkları yaşanıyor ama durum Türkiye olunca hepimiz tek yürek oluyoruz İstanbul'u yıkamazlar orası yemez ve ondan sonrakiler bence abartı o kadar şey olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılAma Türk ve Kürt kılığına girip aramıza sızmaya çalışıyor olabilirler. Yangınlarda yardım etmeyen Ermenistan, depremde yardım ediyor. Çünkü yangın bölgesi, onların krallık kurmak istedikleri bölge değildi ama depremin olduğu bölge, onların krallık kurmak istedikleri bölgeydi. Neredeyse savaşacak duruma geldiğimiz Yunanistan'ın bir anda 180 derece değişmesi, bende şüphe uyandırdı.
Soran+1 yılTürk'ün gücü var, evet ama maalesef Amerika, bizden daha güçlü ve Yunanistan'ın arkasında Amerika var.
- +1 yıl
Ya bunlarin samimiyetine ben zaten hiçbir şekilde inanmıyorum ama merak etme Türk'ü ve Türk cumhuriyetini ele geciremezler için rahat olsun
Soran+1 yılBen de samimiyetlerine inanmıyorum, ülkemizi ele geçiremezler zaten ama PKK'ya ajanlık yapıp askerlerimizi zor duruma düşürmelerinden korkuyorum.
- +1 yıl
Atalarımız onlarla hiç savasmamis gibi konuşuyorsun
- +1 yıl
Bol bol dua edicez Rabbim askerimizi vatanımızı korusun
Soran+1 yılAmin, Allah yardımcımız olsun, atalarımız baş ettiyse (Osmanlı'nın çökme döneminde bile), bizim de baş edeceğimize inanıyorum inşallah.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz olaylar hep tarihte olmuştur ve örtülü operasyona da açık ortam. Herkesin ilgisi başka yerde
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet, herkesin dikkati depremde ve afet bölgelerindeyken bu planlarını gerçekleştirmeleri çok kolay.
- +1 yıl
Bomba koyma olayı biraz fazla olur bu dünya savaşına yol açar ama belli hücreler yerleştirmek örtülü operasyonlar için çok uygun zaman. Mesela ermenistan sınır kapısı açıldı bir yere gizli bir kaç kişilik insanlar girip araya karışıp. Günü geldiğinde kullanılabilr
- +1 yıl
Bombalama olayı desen terör örgütleri için de oldukça uygun zaman intihar eylemi basit olur ya da yardim görevlisiyiz diye giriş yapıp 3 ay ,5 ay belkide 1 sene sonra faliyete geçilebilir
Soran+1 yılErmenistan'dan gelen yardımı neden kabul ettiğimizi anlayamıyorum. Ermenistan, ülkeyi depremden daha beter hale getirir. Güneydoğu'da Ermeni Krallığı kurma hayalleri var. Dediğiniz gibi, bunlar, aramıza karışıp Türk veya Kürt gibi gözüküp gizliden gizliye örtülü olaylar gerçekleştirebilir. MİT'e bile sızma ihtimalleri var.
- +1 yıl
Mite sızmak o kadar kolay değil. Tepeden inme gelmez ya da aktif rollerde bulunan elemanları çekirdekten yetişir.
Ermenistandan yardım kabul edilmese de sıkıntı. Umarım kontrollü bir şekilde şu süreci atlatırız
Soran+1 yılTürk kılığına giren Ermeniler, çocuklarını askeriyeye sokup PKK ajanlığı yapabilir. Ermenistan'dan ne olursa olsun yardım kabul edilmemeliydi. Bunların kötü niyetli oldukları o kadar belli ki. Yangında yardım etmediler, niye, çünkü yangın, onların krallık kurmak istedikleri yerde değildi ama Güneydoğu'daki depremde yardım ettiler, niye, çünkü deprem, onların krallık kurmak istedikleri yerde oldu ve buraya sızmak istediler.
- +1 yıl
Ermenileri o kadar gözünde büyütme. O dediğin şey baya uzun sürecek bir iş. Ha şuda gerçek ermenilerin hala hayalleridir Ağrı dağına sahip olmak kendileri ararat diyor ama Azerbaycan çok canlarını yaktı.
Yardım talepleri bir çeşit zeytindalı uzatmak olarak düşünülenilir ya da uluslar arası arabada kendilerini şirinlemeye yarar. Ama yinede düşman düşmandır tedbirli olmak lazım
Soran+1 yılÇok haklısınız, çok güçlü bir millet değiller zaten. Gerçi Yunanlılar da güçlü değil ama arkalarında Amerika var. Ermenistan, arkasında bir destek bulamadığı için ve Türkiye'nin savunma sanayisinin geliştiğini gördüğü için Türkiye ile arasını düzeltmek istiyor olabilir ama ne olursa olsun, bu süreci atlattıktan sonra sınır dışı edilmeliler. Allah yardımcımız olsun.
- +1 yıl
Zaten burada kalmazlar. Abd kimsenin arkasında durmaz yunanistanin arkasında durma sebepleri onların atası konumundalar ve bir yerde Türklerin islam dünyasını ayakta tutacak güç olduğunu bilmelerinden ve çekinmelerinden dolayı. Birde ayak oyunlari. Ermenistanın o kadar küçük kalma sebeplerinin en önemli nedeni Türkiyenin ambargo uygulaması tabi azerbaycanda uyguluyor.
Soran+1 yılÇok doğru analizler yapmışsınız, İslam dünyasının geri kalmasına sebep olan da ABD zaten. 19. yy Fransa'sı ve Britanya'sının da etkisi var tabii. Örnek olarak: Napolyon, Mısırlıları "Biz, Türkleri seviyoruz. Sizi ve Türkleri, Memlüklerden kurtaracağız." diye kandırmış ve bu sayede Osmanlı'yı Mısır'dan atmayı başarmıştır maalesef. Ermenistan'a komşu ülkelerinden ambargo uygulandıkça ithalat ve ihracatı da zorlaşır, kendini geliştirmesi zor olur elbette.
- +1 yıl
Daha bir çok şey biliyorum da. Bildiklerim burdakilere ağır geliyor 😀
Soran+1 yılBaşka neler biliyorsunuz, bu bilgileri nereden biliyorsunuz, bu tür olayları merak ederim
- +1 yıl
Okuma, gözlemleme, tarih bilme ve insan psikolojisi.
Gazete sayfalarının aralarında kısa kısa da olsa güzel mesajlar veriyor
Soran+1 yılHaklısınız, bu konularda kendinizi geliştirmişsiniz demek ki. Peki, İsrail'in yaptığı büyük yardımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Zamanında bize sığınan Yahudilerin borçlarını ödemeye çalışıyor olabilirler mi?
- +1 yıl
Alakası yok. Yahudilerin yahudilerden başka dostuda minnet duygusu da olmaz. Şimdi yahudi şakşakçıları gelir elbette ama bu onların hoşuna gitmese bile gerçek budur. Dünyayı kan gölüne çevirenler yahudilerdir. Her ne kadar hazar türklerini secdelerde onlarda karaim mezhebine bağlıdır. Karaimilik ise yahudilikle çelişen yerler mevcuttur. Adamların herşeyi stratejidir. Vadedilmiş topraklar muhabbeti fırat ve nil nehri arasıdır. Bu topraklarda Türkiyenin bir bölümüde dahildir. Bunu googlede bile öğrenilebilir. Fakat çevresinde yalnız kalmak istemiyor. İran düşman, suriye düşman irak bir zamanlar düşmandı. Bu düşmanlarının ortasında müttefiksiz yaşamak istemiyor. Krndine öyle ya da böyle bir şekilde birilerine şirinlemeleri lazım.
Iran 'ın bir bölümü güneyazerbaycan toprağı olarak geçer. Tabi bu azerbaycan için. İsrail bu durumu kaşıyıp irana karşı azerbaycanı her alanda destekler. Azerbaycanlılar ise bu durumdan dolayı sempati duyar. Halbuki israilin düşman gördüğüne karşı gr acıma duygusu olmadığını herkes bilir. Azerbaycanlılarada gr acımaz gün gelir bizede. Ki mavimarmarada sivillere ateş etmişlerdi. Ve tarihte geçer israil abd savaş gemisini bile batırmış ve abd yi yöneten yahudiler sayesinde olay kapatılmıştır. Kendisini koruyan abd 'ye bile kurşun atacak olanlar Türkiye borçlu ya da minnet hisseder mi sence. Ha hisseder diyen varsa polyannacılığı bırakmasını tavsiye ederim asker kökenli birisinin dediği gibi. Gün gelir israilin yetiştirdiği teröristler tarafından öldürülürse o zaman bazı şeyleri anlarlar. Bizdede var öyleleri. Hep birşeyi öne sürüp araplardan ıyidir derler ama osmanlı yıkmak için görev alan ingiliz askerleri arasında yahudi lejyonuda vardı. - +1 yıl
Medya da bu tarihi şeyler hiç bahsedilmez ama sürekli arapların ihaneti diye birşeyler hep pofpoflanır. Ve hep israil filistine bir baskın yaptığında çocuklar öldürüldüğünde kukla filistin koalisyonundaki kişinin saçmalığı sosyal medyaya servis edilir yine aynı teraneler söylenir. Ve hep araplardan yardim geldi mi söylemleri ortaya çıkar.
- +1 yıl
Hoş yardim gelincede yatırım yaptılar ya ondan yardim ediyor derler ikiyüzlülüklerinine bu kadarınada pes diyorum 😀
Daha geçenlerde israil bilmem ne kadar arama kurtarma timi gönderdi haberine kudüs israilindir diyenler çıktı. Bakalım 5 veya 10 sene sonra hatay, diyarbakır , adana israilindir diyecek mı?
Gerçi gönderdiler ama bugün veya dün ayrıldılar. İsrail eski cumhurbaşkanlarının bir sözü vardı. ı. Türkiye gelişirse buda kurursa sula diye. Şirinlik peşindeler e herkese karşı kötü olursa birilerine kendilerini şirinlemezlerse kaybederler. Hoş o kadarda güçlüde değiller. Düzenli ordusu olmayan filistindekilerden bile istediklerini alamadılar. Nede olsa şeytanın bir planı varsa Allah ında var.
Bilmem görüşüm hakkında ne düşünürsün belki israile sempatide duyuyor olabilirsin ama gerçekler bunlar. Yahudinin yahudi olmayan birisine karşı zerre kadar merhameti de sevgiside yoktur
Soran+1 yılİsrail'e zerre kadar sempati duymam, bu açıklamalarınız için teşekkür ederim ve söylediklerinizin hepsine katılıyorum. İsrail güzellemesi yapıp Arap düşmanlığı yapanlar aslında İslam düşmanıdır. Milli mücadele döneminde bize karşı ittifak kuran Avrupalılara da hayrandırlar ama Araplara düşmandırlar. İsrail'in Azerbaycan'a karşı olan sempatisi de bana samimi gelmiyordu zaten. Onların birçoğu Siyonist ve dünyayı yönetiyorlar. İyi Yahudiler de vardır mutlaka ama Siyonistler, kendilerini tüm milletlerden üstün görüyorlar. Ordusu çok iyi ama buna rağmen Filistin'e karşı hala tam anlamıyla zafer kazanamaması da ayrı bir şey. Amacının şirinlik yapmak olduğu aslında belli çünkü şu anda birçok ülkeyle arası çok iyi sayılmaz. Savunma gücü iyi olan Türkiye'ye de yaranma peşinde çünkü Türk askeri kararlı ve azimlidir. Rusya'nın, askeri gücüne rağmen Ukrayna'yı alamaması, askerlerinin isteksiz ve azimsiz olmasından kaynaklanıyordu. Yahudiler, Türkler gibi azimli ve kararlı bir milleti kaçırmak istemiyorlar. En ufak bir şeyde hemen intikam hırsına kapılıyorlar, Mavi Marmara olayı gibi. Çok hırslı ve tehlikeli bir millet. Düşman ama dost gibi davranıyor ve bu da hiç samimi olmuyor. İsrail kanallarının yorumlarına "Biz, Türklerden üstünüz ve onlsr, bize kafa tuttuğu için Tanrı tarafından cezalandırıldı. Türkler, bizim düşmanımız. Oh , iyi oldu." yazanlar var. Buna rağmen İsrail'i pohpohlayan bir güruh var.
- +1 yıl
Klasik yahudi güzellemesi. Bizim içimizdeki asalaklar da onlara sempati duysunlar. Yahudiler sorsan üstün ırk. O yüzden yıllarca her yerden defalarca kes sürgüne uğradılar. Gün gelecek ortadoğudanda sürülecekler.
Buyur sana israil güzellemesi yapanlara tokat niteliğinde haber. Hemde sözde dini gazetede değil. Time of israil haberi. Cumhuriyet gazetesi ve diğer gazetelerde yazdı.
Dileğim o ki yahudilere sempati duyanların yahudilerin merhameti ile yüzleşmeleri.
www.google.com/.../israilli-haham-eliyahu-kahramanmaras-depreminin-ilahi-adalet-oldugunu-iddia-etti-2051118 - +1 yıl
Yahudiler istedikleri kadar üstün görsünler kendilerini yok olmaya mahkumlar. Zulmetselerde Allah onlara hesabını hep sormuştur. Tarihte ariel şaron gibi bir örnek var. Müslümanlar bir Şey yapamasa bile Allah bir hastalıkla ölmekten beter etmiş ve çok güvendikleri para pul teknolojileride çareolamamıştır. Bu Allah 'ın açık vadi
Soran+1 yılBu Yahudi seviciler, bu kadar acımasız bir milletin, kendilerine acıyacaklarını nasıl düşünürler? Haberi sinirlenerek okudum. Biz Müslümanlarda birlik ve beraberlik yok maalesef. Bunun sorumlusu da ABD'nin, darbelerle başa getirdiği Mısır ve Suriye devlet başkanları. Filistin başkanının, Türkiye'ye karşı olumsuz tavrı. Filistin devlet başksnının, Türkiyr ile ne derdi olduğunu anlayamadım. Filistin'i en çok savunanlar Türkler. Şu anda en güçlü savunmaya sahip olan Müslümanlar, Türkiye ve Pakistan. Ama maalesef ABD kadar güçlü olmadığımız için birlik olamıyoruz. Yahudilerin arkasında ABD var çünkü ABD'nin önemli devlet adamları ya Yahudi, Ya Yunanlı, ya da Ermeni. ABD'nin devlet ve askeri teşkilatlanması yok olsa bütün dünya refaha erecek aslında. Şöyle bir şey de fark ettim ki; İsrail, bize yaranmaya çalışıyor galiba. Yaptığı büyük yardımlar ve dış işleri bakanının Türkiye'ye taziye ziyareti yapması gibi şeyler çok değişik. Düşmanlarımız, bir anda 180 derece değişti. Keza, Yunanistan da öyle. Neredeyse savaş raddesine geldiğimiz Yunanistan bir anda 180 derece değişti.
Soran+1 yılBu Yahudi seviciler, bu kadar acımasız bir milletin, kendilerine acıyacaklarını nasıl düşünürler? Haberi sinirlenerek okudum. Biz Müslümanlarda birlik ve beraberlik yok maalesef. Bunun sorumlusu da ABD'nin, darbelerle başa getirdiği Mısır ve Suriye devlet başkanları. Filistin başkanının, Türkiye'ye karşı olumsuz tavrı. Filistin devlet başksnının, Türkiye ile ne derdi olduğunu anlayamadım. Filistin'i en çok savunanlar Türkler. Şu anda en güçlü savunmaya sahip olan Müslümanlar, Türkiye ve Pakistan. Ama maalesef ABD kadar güçlü olmadığımız için birlik olamıyoruz. Yahudilerin arkasında ABD var çünkü ABD'nin önemli devlet adamları ya Yahudi, Ya Yunanlı, ya da Ermeni. ABD'nin devlet ve askeri teşkilatlanması yok olsa bütün dünya refaha erecek aslında. Şöyle bir şey de fark ettim ki; İsrail, bize yaranmaya çalışıyor galiba. Yaptığı büyük yardımlar ve dış işleri bakanının Türkiye'ye taziye ziyareti yapması gibi şeyler çok değişik. Düşmanlarımız, bir anda 180 derece değişti. Keza, Yunanistan da öyle. Neredeyse savaş raddesine geldiğimiz Yunanistan bir anda 180 derece değişti.
- +1 yıl
Filistin meselesi çok farklı. Filistin 3 lü koalisyon şeklinde yönetiliyor. Bu koalisyonun içinde en büyük söz hakkına sahip olan abd ve israilin adamları. Kukla bir yönetici tıpkı mısır yöneticisi ve sudi yöneticiler gibi. Yunanistan ile savaşta er ya da geç bir gün olacaktır. Bazı yorumlara baktığımda iktidarı eleştirmek adına Yunan seviciler bile çıktı halbuki iktidarın Yunanistanla ters düşme sebebi sadece Türkiye çıkarlarını gözetmesiydi. Tabi birileride Yunanı pofpofladılar tıpkı Rusyaya karşı ukraynayı pogpoflamaları gibi
Soran+1 yılYunan sevicileri de anlamış değilim. "Yunanlılar, bizim dostumuz" diye nara atanlar var. Milli mücadele dönemindeki ve Kıbrıs Savaşı dönemindeki Yunan zulümlerini bilmiyorlar galiba. Sırf hükümeti eleştirmek için de düşmanını sevmezsin yani. Yunanistan ile savaş çıkarsa ABD'deki Yunanlı ve Yahudi devlet adamları, onlara bol bol silah yardımı yapacak. Bizim ülkemizden bazıları da sırf muhalif olmak için Yunanlılar yerine Türkleri suçlayacak. Sırf muhalif olayım diye kendi ırkına ve ülkesine düşmanlık yapacaklar. Sonra bir de ABD seviciliği de yapacaklar, gerçi yapıyorlar da. Yunanistan, yerinde rahat durmuyor ki. Bizim kıta sahanlığımızdaki doğalgaza göz koymuş durumda, kimse durduk yere Yunanistan'la ters düşmek için uğraşmıyor. Filistin'de koalisyon olduğunu bilmiyordum. Bunu bilenler vardır mutlaka ama kukla Filistin başkanının dediklerini baz alarak Filistin halkını suçlarlar yine. Ama iş, Yunanlılara gelince "Biz, yöneticileri dikkate almıyoruz. Yunan halkı, bizi seviyor." deyip Yunan seviciliği yaparlar. Bize düşmanlık yapan Filistin başkanının Yahudi kuklası olduğunu dile getirmezler ve İsrail seviciliği yaparlar. Mavi Marmara şehitlerini suçlarlarlar ama bu olayla, İsrail'in Türk düşmanlığı yaptığını kabul etmezler. "Orada Yunan gemisi de varken neden sadece Türk gemisine saldırdı bu İsrail?" diye düşünmezler. Bunlar; vatan haini, satılmış, koyun gibi güdülen Türk düşmanlarıdır veya da aramızdaki gizli Ermeni/Yahudi/Rumlardır.
- +1 yıl
Uzun konular. Hiç bir devlet hiç bir devleti gerçek manada sevmezler. Ben hepimiz ermeniyiz diye sokağa dökülenleri biliyorum. Filistin halkı Türkleri her zaman için sevmiştir. Hiç dile getirilmez ama bizim ve ermenistanın olayları patlak verdiğinde filistin kurtuluş adlı üst yüzey yöneticiler gerek bizim için gerekse azerbaycan için müslüman türk ve azeri halklarının haklı savaşında destekliyoruz demiştir. Ama onlardan sonraki düzende yavaş yavaş sisteme kendi adamlarını getirdiler. Filistinin başındaki kişi rahat yatsın halkı yahudiler tarafından katledilsin ve çıkıp bir şey demesin ve bizim medyamızdada hep bu olaylar patlak verdiğinde araplar şunu yapmıştı twrtleri, postları piyasaya sürülüp karışımasın istiyorlar. Bunlar hep koordineli işliyor.
Mesela bir kaç yıl önce türk ateist derneği bir kazan çorba dağıttı bizim ergen ateistler bakın nasılda iyiler yazılarını paylaştılar. Halbuki yıllardır ihh derneği her zaman her coğrafyada yardıma muhtaç kişilere reklamsız yardımını yaptı. Deprem felaketi yaşadık. Bazıları nerde bu müslüman halklar dedi. Katarın yüklü yardim haberini görünce bu seferde yatırım yaptılar ya zarar görmesin diye yardim yapıyorlar dediler. İsrailin 150 kişilik yardim ekibinedenasılda dostumuz diye yaygara çıkardılar
. Olay bölgesinde bile bir çok islami yardim kuruluşları elinden geldiği kadar ek uzatıyor hiç bir haberde isimleri zikredilmedi. Bir gazeteci çıkmış nerde bunlar dedi. Halbuki olay mahallinde bile değildi. Ertesi günde Allahu ekber nidalarının olduğu görüntülere bu terör örgütü propagandasıdır dedi 😀 Böyle bi absürt durumlar var. Bilmesem, görmesem inanacağımda ama bilmeyen görmeyenler inanıyorlar.
Yunan sevdalılarıda acaba bir gün yunanistan ile savaşırken acaba kendilerine silah doğrultulurken tetiği çekmekten yana tereddüt yaşarlar mı diye sormadan edemiyorum
Soran+1 yılTürkiye'nin medyasını başkalarının yönlendirdiği belli. Arapların yardımını paylaşan kişiye, Arap seviciliği yapma demişler. İsrail'i ve Yunanistan'ı bu kadar seviyorlarsa gidip orada dostlarıyla beraber yaşasınlar. Yunanlılar ve Yahudiler, kesinlikle benim dostum olamazlar. Ben, onları dost kabul edersem ülkeme ihanet etmiş olurum. Bu yüzden kendi adına konuşsunlar. Bu kişiler, kendilerinin en ufak bir iyiliğini pohpohlayarak anlatıyorlar ama müslümanların yaptığı o kadar iyiliği küçük görüyorlar. Müslümanların en ufak hatasında din düşmanlığına bürünüyorlar ama bir ateist kötü bir şey yapsa ne olursa olsun onu savunuyorlar veya kendilerini savunmak için müslümanların hatalarını söyleyip duruyorlar. Müslümanların yaptıkları iyiliği küçümsüyorlar, ne kadar büyük olsa da. Katar'ın menfaati varmış, nereden biliyorsun menfaati olduğunu? Biz, onu Suudi Arabistan'ın hegomanyasından kurtardığımız için bize borçlularmış. O zaman Nazilerden kurtardığımız Yahudiler de bize borçlular. Sanki Yunanistan'la İsrail'in, bize karşı hiç menfaatleri yok. Bugün NATO sekreteri, sırf menfaati için ülkemizi ziyaret etti. İsveç ile Finlandiya için onay istedi, sonra da deprem bölgesine gitti ama NATO'dan birkaç ülke dışında bize yardım eden hiç olmadı. Buna rağmen Avrupa hayranlığı yapmaya devam edenler olur. Ama Araplar, bize yardım etse bile tüh pisliktir onlara göre. Bazıları ateist olduğu için kendini havalı zannediyor, bir tek onlar bilim yapıyor, müslümanların hepsi cahil gibi bir kafa yapıları var. Halbuki Avrupa, bilimi Endülüs müslümanlarının kitaplarından almış. Bugünkü teknolojiye o sayede ulaşmış ve de bir sürü bilimsel kitabı yakmışlar. Osmanlı'daki bilimsel çalışmaları reddediyorlar. Osmanlı ve Endülüs Müslümanları, akıl hastalarını ney ve su sesiyle tedavi ederken Avrupa, akıl hastalarına işkence yapıyordu.
Soran+1 yılOrtaçağ Avrupa'sının pis halini görmek yok ama Osmanlı kötüydü, şöyleydi, böyleydi, Osmanlı'ya iftira atmalar falan. Başka hangi ülkede kendi tarihine düşman olanlar var? Avrupalılar bile "cadı avı" denen insanlık dışı olaylarını ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Bizimkiler de padişahlara iftira atıp dursun. Güya Dracula Vlad, Osmanlı işkenceleriyle büyümüş, ona da eziyet edilmiş, o yüzden böyle olmuş. Senin ırkını psikopatça katleden bir adamı, kendi ırkına iftira atarak savunmak da nedir? Yunan sevicileri, (Allah korusun) savaş çıkarsa göreceğiz bakalım, hala Yunan sevici olurlar mı? Başka hangi ülkede düşmanını sevip de kendi ırkına ve ülkesine düşman olan var acaba?
Soran+1 yılAyrıca "Allahuekber" demenin neresini kötü buluyorlar? Kendileri, her şeyi söylemekte özgür ama müslümanlar, dini bir şey söyleyince veya cübbe giyip takke takınca yobaz oluyorlar. Sevmeseler de saygı duymak zorundalar. Hakaret etmeye hakları yok. Biri çıkıp ateistlere hakaret etse yaygara çıkarırlar ama müslümanlara hakaret edilmesini "düşünce özgürlüğü" olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Istedikleri kadar görsünler müslümanlara saygı duymayı isteseler de istemeselerde öğrenecekler. Katar ı biz destekledik evet ama katarda her koşulda bize her alanda destek verdiler. Osmanlı yıkılacağı zaman katar emirinin babası bile Osmanlılara bağlı kalmazsanız kalmayın ama zulümde etmeyin. En bonkör avrupalıdan en garip osmanlı ıyidir demiştir. Dünyada Türkiye nin ve osmanlının el uzatmadığı kimse yok. Korona çıkar ülkedekiler korona aşısına karşı olur birilerine yardim uzatılınca yaygara çıkarırlar. Deprem olduğunda hep o el uzatmaların karşılığı bunlar. Araplar dan bize ihanet edenler elbette oldu ama bu bize anlatıldığı gibi hepsi birde ihanet etmedi. Ki eğri oturalim doğru konuşalım bazılarının geçerli sebebi vardı. Köpeği bile arap diye adlandırıldı. Bir arap köpeği türko diye adlandırsa ne düşünülür. Avrupanın madeniliği ışıltılı yaşamının özetide. Avrupayı cennete çevirmek için afrikayı ve ortadoğuyu cehenneme çevirmelerinden geçti sonrada onlar medeni oldu diğerleri yobaz. Tabi yersen. Ki bir çok kişi yiyor bunu. Bilim olayına gelince islamin altın çağındayken arapça bilmeyen bilimle uğraşamazdı. Yıllar önce abd bizim bir kütüphaneden şemsül marif adlı kitabı istemişti. Kütüphane müdürü kitaba bakıp genelkurmaya bildirip gündem olmuştu. Işıltılı ilimle bilimle uğraşan süper güç abd istedi 😀
Soran+1 yılOnlar ancak sömürgeyle bilim yaparlar ve gelişirler. Eğer sömürgeci ve bilim hırsızı olmasalardı gelişemezlerdi. Mikropları keşfeden İbni Sina'yı, sıfır rakamını ve trigonometriyi keşfeden Müslüman bilim adamlarını kimse tanımaz, bunları Avrupa'nın keşfettiğini zannederler. Avrupalılar, Ortaçağ'da banyo yapmayı bile bilmezken, kedileri öldürüp dünyaya vebayı yayarken, cadı avı yapıp masum insanları katledip işkence yaparken; Müslümanlar, bilim, tıpla, matematikle, coğrafyayla (Piri Reis) ve astronomiyle uğraşıyorlarmış. Bir de bu işkenceler için Osmanlı işkenceleri diyorlar, kafayı yedirtirler insana. Yer çekimini keşfeden Müslüman bilim adamını bilmezler çünkü bunu Avrupalılar çalıp "Newton'ın keşfi" olarak pazarladılar. ABD, bizden kitap istediğine göre o kadar da büyütülecek bir ülke değilmiş demek ki. Sadece kendini aşırı güçlü gibi gösteriyor. Araplardan bize ihanet eden oldu ama Kurtuluş Savaşı'nda bizim tarafımızda savaşan Cezayirli bir gazi olmuş. Bütün Araplar kötü değil. Köpek deme olayını ilk defa duydum. Ben de İngilizcede, Türklere "hindi" demelerine sinir oluyorum. Onun gibi bir şey demek ki. Avrupa medeni değil, hırsız. Hala bile medeni değil, sömürgeci. Avrupa'ya medeni diyenlere sinir oluyorum. Bilimi bile çalmışlar. Arapça eskiden bilim diliymiş ama şimdi bilim dili Latince olmuş maalesef. Biz Türkler de yaptığımız bilimsel çalışmalara İngilizce yerine Türkçe isimler koysak ne güzel olur. Türkiye'de İngilizce hayranlığı var, yarı İngilizce konuşan ergenlerle dolu ortalık. Ama Arapça konuşursan yobaz oluyorsun. Halbuki Türkçedeki birçok kelime, Arapçadan ve Farsçadan geçmiş. Şöyle de bir şey var ki, İngiltere'de 20. yüz yıla kadar kadınların edebiyat alanınds çalışmalar yapması yasakken Osmanlı saraylarında kadınlara edebiyat dersi veriliyordu. Hürrem Sultan, ne güzel şiirler yazmış. Ama Osmanlı'nın hatası, sadece İstanbul'a okul açmak, Anadolu insanının eğitimine önem vermemek olmuş.
Soran+1 yılOsmanlı'da eğitim görüp hala bile Türkiye'de zengin yaşayan, köşk sahibi Yahudiler ve Ermeniler var. Ermenistan'da hiçbir Türk barınamaz ama onlar, Türkiye'de bizden daha zengin bir hayat yaşıyorlar. Bir videoda gördüm, buna rağmen "Biz, Türkiye'de dışlanıyoruz." diye ağlayan Ermenileri görmüştüm. "Osmanlı, bize soykırım yaptı. Bizim haricimizde bir sürü milleti katletti. Karabağ'da Türkiye, bizim sivillerimize işkence yaptı." diye iftira atıp kendilerini acındırmaya çalışıyorlar.
Aslında biz Müslüman devletler ve Türk devletler, hepimiz bir olup nice gelişmiş silahlar üretsek; bunların hepsiyle baş edebiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Gündem konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla hayal üstü düşünmüşsün sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılAkdeniz doğalgazı için neredeyse savaşacak duruma geldiğimiz Yunanistan'ın birdenbire 180 derece değişmesi size de garip gelmiyor mu?
- +1 yıl
Gelmiyor çünkü şu süreç gerçekten zor bir süreç insani yardım ettiler
Soran+1 yılSiz çok temiz kalplisiniz ama düşmanlarımız öyle değil maalesef.
- +1 yıl
Bu gün düşmanlık günü değil bununla ilgili önlemler alındı
Soran+1 yılErmeniler, Türk ve Kürt kılığına girip aramıza sızabilir. Ülkedeki kargaşadan yararlanıp bunu yapabilirler. Ermeniler, yaz mevsimindeki yangında niye yoktu çünkü yangın, onların krallık kurmak istedikleri yerde değildi ama Güneydoğu'daki depremde yardım ettiler, niye, çünkü deprem, onların krallık kurmak istedikleri yerde oldu.
Yaw ne cahil bir insansın!!
010 Yorumla
Soran+1 yılCahil dediğin insan, 5 yıllık bir fakülte öğrencisi.
Soran+1 yılSiz, cahil dediniz diye ben cahil olmuyorum. Doğu Akdeniz doğalgazı için neredeyse savaşacak duruma geldiğimiz Yunanistan'ın birdenbire 180 derece değişmesi, hatta ve hatta en büyük düşmanımız olan, bize "soykırımcı" diye iftira atan, henüz 2020 yılında Azerbaycan ile savaşan Ermenistan'ın bile yardım yollaması sana da garip gelmiyor mu?
Soran+1 yılİsrail kanallarının yorumlarına bak. Türkiye'de deprem oldu diye mutluluktan uçan insanlar (!) var. Bunlara insan da denmez ama neyse.
Soran+1 yılEvet, insani durum var ama İsrail kanallarında kötü yorum yapanlara ne demeli peki? Ayrıca, Yahudilerin bizim ülkemize bir borcu vardı. Onu ödemiş oldular. İspanya'da katledilirlerken, Naziler tarafından kıtır kıtır doğranırlarken bize sığındılar. Hala da bizim ülkemizde yaşayanları var. Osmanlı zamanında ticaret yapıp zenginleşenleri var. On milyon tır yardım gönderseler de bizim hakkımızı ödeyemezler.
Soran+1 yılYahudi kanallarının yorumlarına bakın. "Biz Yahudi milleti, herkesten üstünüz, Türklerden üstünüz. Türkler, bize kafa tuttuğu için Tanrı tarafından cezalandırıldılar." yazmışlar. Böyle söyleyen insanlardan siz de nefret etmez misiniz? Elbette ki iyi Yahudiler var, onlardan nefret etmiyorum zaten ama böylelerinden nefret ediyorum.
Soran+1 yılÖnce benim soruma cevap ver, ben Nazilerin yaptıklarına karşıyım zaten. Suçsuz insanları katlettiler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaybe
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne