Bizim acılarımızı kullanarak casus yerleştirmek?

Yazdıklarım biraz uzun ama önemli. Biliyorsunuz ki deprem dolayısıyla ülkemize birçok ülkeden yardım geldi. Yunanistan ve İsrail'den bile geldi. Yunanistan'ın, 1999 depreminde bize yardım bahanesiyle gelip gemilerimizi fotoğrafladığını duydum. Bize düşman olan, kanlı bıçaklı olduğumuz ülke birdenbire bize birçok yardımda bulunmaya başlıyor. İsrailliler, Türklerden nefret ederler. Bize düşman gözüyle bakarlar. Hatta başımıza kötü bir şey gelirse sevinirler. Ki bu depremde sevinen İsrailliler bile olmuş, yorumlara yazmışlar sevindiklerini. Benim fikrim şu: Bu iki ülke ve Çin (Çinlilerle Türklerin binlerce yıldır savaş halinde oldukları ve Doğu Türkistan'daki olaylar malumunuz) bizim ülkemize, yardım bahanesiyle ajanlarını yerleştirdiler. Bize depremden daha büyük zararlar verecekler. ABD ile anlaşmalılar. İki depremde de Akdeniz'de ABD HAARP Gemisi varmış ve fay hatlarını sarsmak için bir teknoloji geliştirmişler. (ABD savaş gemisinin 2 gün önce Hatay Limanı'na geldiğini biliyoruz) Yunanistan, İsrail ve Çin; ABD ile anlaşma yaptılar ve onlar da gemilerini Marmara Denizi ve Karadeniz'e yerleştirip Kuzey Anadolu Fay hattını sarsıp Mavi Vatan'ı yıkmak için uğraşacaklar. İstanbul'u yıkıp işgal edecekler ve Yunanlılar, 1920'li yıllardan beri hayal ettikleri Karadeniz'de Pontus Rum Devleti'ni kurmaya çalışacaklar. İsrail'in yolladığı arama kurtarma ekipleri aslında MOSSAD ajanları ve Türkiye'deki binaların birçoğuna gizlice bomba yerleştirip patlatacaklar. Ülkemizi, depremin yaptığı yıkıntıdan daha büyük bir yıkıntıya sürükleyecekler. Çin, Yunanistan ve İsrail; Akdeniz'deki doğalgazların hepsini bölüşecekler. (Not: Bu bilgilerin herhangi bir kesinliği yoktur, sadece benim tahminimdir. Bu yazdıklarımı "kesin bilgi" olarak kabul etmeyin. Bunlar, sadece benim tahminlerim. Yazdıklarımı buna göre değerlendirin.) Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Bizim acılarımızı kullanarak casus yerleştirmek?