Gündem Bu bebekler enkazda nasıl dayanıyor bu kadar saat bilen var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ya ben 2 saatte kafayı yerdim bu bebekler bizden daha dayanıklı? Bu bebekler enkazda nasıl dayanıyor bu kadar saat bilen var mı? Cevapla Bebek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
warangel35 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 54% +1 yıl Bakışına kurban olurum senin RABBİM e bin şükür inşallah ailesi de yaşıyordur 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Enkazdan kurtarılan bi çocuğa aç susuz ne yaptın diye sormuşlar , aç susuz değildim ki bi abi yiyecek ve su getiriyordu demiş 😳 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mucize gibi cidden bunlar. Bebeklerin bünyesi de yetişkin gibi kuvvetli değil. Bir de aç. Başka bir neden bulamıyorum. 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 478 cevap paylaştı. Daha dayanıklı olma şansi yok. Allah tarafından o an uyutuluyor vs vb bi şekilde yaşayacak günu varmış demekki yaşıyor. Gerçekten imkansız yoksa 0 1 Yorumla çilingiroğlu-61 +1 yıl Ma l insan. Bebeğin soğukta açlıkta kalırkenki bünyesi normal insan bünyesi gibi değildir olamazda. Allah koruyor bi şekilde günü varmış diye yaşatıyor. Konuşma uslubunu bil öyle yorum yap başkalarını. İnsanın asabını bozma @GalaksiAdam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rabbimin mucizesi. Korumuş Rabbim, çıkan her çocuk, bebek ağlamadan çıktı neredeyse çok şükür 2 0 Yorumla
yarramazboys Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl şimdi inanmazsınız ama dini inancı olanlar bilirler çocuğun biri dedi orada bana güzzel bi abla yemek getirdi su getirdi diye 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. allahın takdiri 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Canım benim şansı ve bahtı açık olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allaha inanıyor musun? Allah yaşatıyor onları 1 7 Yorumla GalaksiAdam +1 yıl diğer bebekler niye öldü o zaman? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah o kadar ömür verdi onlara. Yorumla GalaksiAdam +1 yıl saçmalık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman soruya sen de cevap ver bakalım aç susuz 7 gün nasıl sağ kaldı? Ki bebekler 2-3 saatte bir beslenmelidir. Yorumla GalaksiAdam +1 yıl bunun bilimsel açıklaması vardır merak etme. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen :) Yorumla GalaksiAdam +1 yıl evet aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bakışına kurban olurum senin RABBİM e bin şükür inşallah ailesi de yaşıyordur
Enkazdan kurtarılan bi çocuğa aç susuz ne yaptın diye sormuşlar , aç susuz değildim ki bi abi yiyecek ve su getiriyordu demiş 😳
Mucize gibi cidden bunlar. Bebeklerin bünyesi de yetişkin gibi kuvvetli değil. Bir de aç. Başka bir neden bulamıyorum.
Daha dayanıklı olma şansi yok. Allah tarafından o an uyutuluyor vs vb bi şekilde yaşayacak günu varmış demekki yaşıyor. Gerçekten imkansız yoksa
Ma l insan. Bebeğin soğukta açlıkta kalırkenki bünyesi normal insan bünyesi gibi değildir olamazda. Allah koruyor bi şekilde günü varmış diye yaşatıyor. Konuşma uslubunu bil öyle yorum yap başkalarını. İnsanın asabını bozma @GalaksiAdam
Rabbimin mucizesi. Korumuş Rabbim, çıkan her çocuk, bebek ağlamadan çıktı neredeyse çok şükür
şimdi inanmazsınız ama dini inancı olanlar bilirler çocuğun biri dedi orada bana güzzel bi abla yemek getirdi su getirdi diye
Mucize herhalde yoksa imkansız ya küçücük canlar
Mucize gibi, umarım hayata tutunur
allahın takdiri
Canım benim şansı ve bahtı açık olsun
Allaha inanıyor musun? Allah yaşatıyor onları
diğer bebekler niye öldü o zaman?
Allah o kadar ömür verdi onlara.
saçmalık
O zaman soruya sen de cevap ver bakalım aç susuz 7 gün nasıl sağ kaldı? Ki bebekler 2-3 saatte bir beslenmelidir.
bunun bilimsel açıklaması vardır merak etme.
Aynen :)
evet aynen
Allah yardım ediyor
Allahın mucizesi