Bu çenesi sağlam bir kadın. Bir hafta önce hediye aldığım ürünün simetri hataları çok hadi ona göz yumdum.3 günde tuyleendi. Ben mi haklıyım o mu? Ayrıca o bir depremzede değil. Ses kayıtlarını nasıl kullandin da tüylendi bakalım, ne zaman aldığın bile belli değil diye beni suçladı. Yani ben ülkemde deprem oldu diye hakkimi aramayacak miyim şimdi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İsterde kıyamet kopsun, madem çöp olması önemli değilse parasını versin de bu duyarı bir daha yapabilecek mi?
Oo benden üste çıkıyor hanımefendi
Şikâyet edip hakkınızı arayın derim
Ancak sosyal medyada rezil ederim
Sosyal medyada her şey unutulur ama şikâyet ederseniz bir daha böyle konuşma cesaretini gösteremez
Az önce engeli kaldırdım, beni fake hesap olmakla suçluyor, benden ürün alıp almadığın bile belli değil diyor. Sikayet edeceğim falan deyince o zaman 20 gün sonra gel dedi😂
Rica etsem instagramdan bu sayfayı şikayet edebilir misin
Daha ucuz deye, tanımadığın bilmediğin, ne idiğü belirsiz yerlerden alışveriş yaparsan böyle olur, bize niye ağlıyon şimdi
Ucuz diye alışveriş yapmadım. Cok beğendiğim bir şeydi onun için yaptım. Kaldi ki param da olmayabilir ucuz diye yapabilirim, böyle olmas mi gerekiyor
Böyle bilinmedik sayfalardan alırsanız olacağı bu
Haklısın ders oldu
Dava açacağını söyle
Dedim dedim, korktu. Simdi is yapmıyorum 20 gün sonra atayım parani dedi😂ama bana yapmaya devam ettiği suçlamaları görmeniz lazim
Rica etsem instagramdan bu sayfayı şikayet edebilir misin
Ederim
Teşekkürler 🙏